Javascript is uitgeschakeld

BIA Beton

Contactgegevens

Loonse waard 22
6606 KG WIJCHEN

Postbus 99
6600 AB WIJCHEN

Tel.:024-6488484
E-mail:info@bia-beton.nl
Web:www.bia-beton.nl
Beton-Industrie Arts B.V. is een toonaangevende producent van betonnen bouwstenen en -blokken. BIA-producten vinden hun toepassing in zowel 'schoon' als 'vuil' lijm- en metselwerk. Onder andere voor binnen-, scheidings- en buitenwanden, voor funderingen en voor kelders in woning- en utiliteitsbouw.

Artikelen van BIA Beton

Groene wandblokken in Brede school Babberspolder

Groene wandblokken in Brede school Babberspolder

In de Brede school Babberspolder te Vlaardingen is 120 m2 BIA Groene Gevel verwerkt. De vergroening zorgt ervoor dat vogels en insecten terugkeren op het schoolplein. Door de warmteregulering van de Groene Gevel draagt dit direct bij aan een comformtabel binnenklimaat .

Start 50 jarig jubileum BIA Beton tijdens Week van de Bouw

Start 50 jarig jubileum BIA Beton tijdens Week van de Bouw

Terugkijkend op de 'Week van de Bouw' door BIA Beton, het hoogtepunt voor BIA Beton was de start van het 50 jarig jubileum.

50 jarig jubileum BIA Beton

50 jarig jubileum BIA Beton

Het familiebedrijf BIA, dat in 1935 is opgericht, vervaardigde tot 1965 handmatig gevormde betonstenen. In het boekjaar 2015 is het vijftig jaar geleden dat er werd gestart met de volledig geautomatiseerde productie. Dit heugelijke feit wordt gevierd met de klanten, want zij staan centraal in dit jubileumjaar, aldus de directeuren Johan, Jules en Harold Arts. De aftrap is op 12 februari tijdens de Week van de Bouw.

 

Onze partners

  • De RuwBouw Groep
  • Dyka
  • DERBIGUM Nederland
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fermacell
  • NVPU
Sluit deze advertentie