Javascript is uitgeschakeld

BUVA Rationele Bouwproducten

Contactgegevens

Bremen 5
2993 LJ BARENDRECHT

Postbus 262
2990 AG BARENDRECHT

Tel.:0180-697500
E-mail:info@buva.nl
Web:www.buva.nl
BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden. BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo'n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.

Artikelen van BUVA Rationele Bouwproducten

Nieuwe BUVA bouwdetails vanaf nu te downloaden

Nieuwe BUVA bouwdetails vanaf nu te downloaden

BUVA staat bekend om haar uitgebreide catalogus aan bouwproducten, waaronder de geavanceerde ventilatiesystemen en de duurzame onderdorpels.

Nieuwe dakraamoplossing BUVA en FAKRO

Nieuwe dakraamoplossing BUVA en FAKRO

Frisse lucht is een cruciaal onderdeel van een gezonde woning. Doordat huizen steeds beter geïsoleerd zijn, is het belangrijk dat we bewust nadenken over de toepassing van ventilatievoorzieningen.

Hardglas ramen nu ook in triple uitvoering

Hardglas ramen nu ook in triple uitvoering

BUVA hardglas ramen ISO-PLUS 2000 en ISO-PLUS 3000 zijn nu ook in triple uitvoering beschikbaar, waardoor deze nóg beter isoleren. Met een U-waarde van 0,8 W/(m2.K) zijn de ramen geschikt voor toepassing binnen alle energiebesparings-concepten. ISO-PLUS 2000 en ISO-PLUS 3000 blijven ook in HR++ uitvoering verkrijgbaar.

 

Onze partners

  • Schüco Nederland
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Termokomfort Europe
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
Sluit deze advertentie