Javascript is uitgeschakeld

Holonite

Contactgegevens

Ambachtsweg 9
4691 SB THOLEN

Postbus 39
4690 AA THOLEN

Tel.:0166-601300
E-mail:info@holonite.nl
Web:www.holonite.nl
Sinds 1969 is Holonite dé naam op het gebied van composietsteen in Nederland. Als producent van onder andere dorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers vervaardigd uit composietsteen heeft Holonite binnen de bouw en de kozijnindustrie een leidende positie verworven. Holonite-producten zijn onder meer waterdicht, onderhoudsarm en vorst- en alkalibestendig en daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Ze zijn leverbaar in uiteenlopende kleur- en textuurvariaties. Bewerkingen aan Holonite-producten worden op specificatie uitgevoerd. Eigenhandig zijn deze ook zeer eenvoudig te bewerken door middel van een steenboor en –zaag. Holonite voorziet elke levering (indien gewenst) van de bijbehorende bevestigings- en montagematerialen voor een snelle verwerking op de bouw. Hiermee is Holonite niet uitsluitend een producent van bouwelementen voor de reguliere bouw, maar een partner en meedenker binnen de bouwkolom. Ook de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk geven keer op keer weer invulling aan deze rol. Holonite-producten bestaan uit een hoogwaardig composietmengsel, waarin verschillende vulstoffen vermengd zijn met een bindmiddel. De compactheid en de structuur biedt geen voedingsbodem voor vuil en groene aanslag. En koudebruggen worden dankzij het karakter van het bindmiddel vermeden, terwijl toeslagmiddelen tegelijkertijd garant staan voor een natuurlijke uitstraling van het product.

Artikelen van Holonite

Holonite komt met nieuwe Trimax dorpels

Holonite komt met nieuwe Trimax dorpels

Een uitbreiding op het huidige assortiment dorpels van Holonite, vervaardigd uit hoogwaardig vezelversterkt composiet met uniek 3-kamerprofiel. Lichter, isolerend en voorzien van Holonite neuten en beproefd bevestigingssysteem.

Duurzame Holonite gevel- en afbouw elementen in Bouwdetails Online

Duurzame Holonite gevel- en afbouw elementen in Bouwdetails Online

Of het nu gaat om een vensterbank of muurafdekker, een nieuwbouw- of renovatieproject: wanneer de keuze valt op gevel- en afbouw elementen van Holonite zal elk project een mooie maar ook duurzame afwerking krijgen.

Bezoek Holonite op de BouwBeurs

Bezoek Holonite op de BouwBeurs

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari is Holonite weer te vinden op de BouwBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Vanuit stand A026 in hal 9 informeren zij u graag persoonlijk over productinnovaties en –mogelijkheden. U ziet dan de nieuwste gevel- en afbouwelementen zowel in standaard uitvoering als op maat in verschillende kleuren en texturen.

Recente projecten van Holonite

32 woningen Droo-Zuid Duiven

32 woningen Droo-Zuid Duiven

2 woningen in Droo-Zuid te Duiven zijn uitgerust met speciale Holonite-spuwer/gootbakken compleet met afwateringsuitloop.

120 woningen Utrecht Ondiep

120 woningen Utrecht Ondiep

In dit project heeft Holonite met grotendeels op maat gemaakte toepassingen bij kunnen dragen aan een stijlvol eindresultaat.

Hof van Coevorden

Hof van Coevorden

In het hart van Coevorden werd kortgeleden een bijzonder project opgeleverd. Het multifunctionele gebouw huisvest onder meer het Centrum voor de Kunsten, het gemeentehuis, een theaterzaal met bioscoopfunctie en een grand café.

Engelselei Hogeweg

Engelselei Hogeweg

Santermans+cielen architecten heeft een bouwblok gerealiseerd voor 33 woningen met ondergronds parkeren. Het bouwblok is volledig geïntegreerd in zijn omgeving. Eenvoud en traditie zijn de belangrijkste uitgangspunten voor het ontwerp.

 

Onze partners

  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • Xella Nederland
  • ACO
  • Saint-Gobain Weber Beamix
Sluit deze advertentie