Javascript is uitgeschakeld

Monier

Contactgegevens

Heeswijk 155
3417 GP MONTFOORT

Postbus 29
3417 ZG MONTFOORT

Tel.:0348-476511
E-mail:infonl@monier.com
Web:www.monier.nl
Compleet daksysteem Monier Een dak is geen verzameling van losse onderdelen, maar een afgestemd systeem met prestaties. Dakpannen, hulpstukken en daksysteemcomponenten. Bij Monier hebben wij alles in huis. Naast een breed assortiment dakpannen levert Monier een compleet assortiment aan daksysteemcomponenten. Voor elk dakonderdeel en perfect afgestemd op onze dakpannen met bijbehorende prestaties. Dat geeft u zekerheid en de garanties die u zoekt. Alles voor een compleet daksysteem. Monier is onderdeel van de Braas Monier Building Groep, een wereldwijde toonaangevende en beursgenoteerde producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende daken. Monier ontwikkelt en produceert vrijwel alle componenten voor het hellende dak in eigen fabrieken. Kijk voor meer informatie op www.monier.nl.

Artikelen van Monier

Monier dakpan OVH 206 nu in twee oer-Hollandse tinten

Monier dakpan OVH 206 nu in twee oer-Hollandse tinten

Stijlen en smaken van architecten en opdrachtgevers evolueren continu. Daarom investeert producent van dakpannen Monier onophoudelijk in nieuwe dakpanvormen en -kleuren die inspelen op actuele smaaktrends. Met de introductie van de tinten Woerdens grijs gesmoord en Woerdens rood bont voegt het bedrijf twee oer-Hollandse tinten toe aan de kleurwaaier van de keramische dakpan OVH 206.

Aandacht voor Hollands erfgoed in campagne Monier

Aandacht voor Hollands erfgoed in campagne Monier

Onder het motto ‘Wat zou Rembrandt kiezen’ zet Monier drie klassieke Hollandse dakpanmodellen in de schijnwerpers. Alle drie bestaan ze meer dan 100 jaar: de Tuile du Nord, de Kruispan en de Grote Romaanse. Deze keramische dakpannen krijgen de komende maanden extra aandacht. Ook in de tijd van Rembrandt sierden Hollandse pannen onze daken; daarom laat Monier die tijden nu herleven.

VH-Variabel gitzwart glanzend verglaasd nu op donkere scherf

VH-Variabel gitzwart glanzend verglaasd nu op donkere scherf

Monier produceert de keramische dakpan VH-Variabel gitzwart glanzend verglaasd voortaan op donkere scherf in plaats van op een rode. Het resultaat is een dakpan met een intense zwarte kleur die zorgt voor een stabiel kleurbeeld op het dak.

 

Onze partners

  • Unilin Insulation
  • FOAMGLAS isolatie
  • Promat
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
Sluit deze advertentie