Javascript is uitgeschakeld

Recticel Insulation

Contactgegevens

Spoorstraat 69
4041 CL KESTEREN

Postbus 1
4040 DA KESTEREN

Tel.:0488-489400
E-mail:insulation_info@recticel.com
Web:www.recticelinsulation.nl
Recticel Insulation engageert zich al jaren als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation garanderen een uitstekende isolatiewaarde en hoge duurzaamheid. U hoeft zo maar 1 keer te isoleren. Bovendien beperkt de goede isolatie de CO2-uitstoot en verhoogt het wooncomfort. Indien u goed isoleert, voelt u dat ook in uw portemonnee. Met een goed geïsoleerde woning kunt u tot 75 procent gebouwgebonden energie besparen. Dé energiezuinige woning van de toekomst bouwt u vandaag met Recticel Insulation.

Artikelen van Recticel Insulation

Nieuwste ontwikkelingen in Massief Passief Bouwen

Nieuwste ontwikkelingen in Massief Passief Bouwen

Tijdens de Vakbeurs Energie 2015 toont Recticel Insulation de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Massief Passief Bouwen. Bezoekers maken ook nog eens kans op een aantal aantrekkelijke prijzen, zoals een spectaculaire rondvlucht en een sportieve Apple Watch.

Gratis na-isolatiegids bij Recticel Insulation op Building Holland 2015

Gratis na-isolatiegids bij Recticel Insulation op Building Holland 2015

Dinsdag 31 maart tot en met donderdag 2 april 2015 vindt Building Holland plaats in de Amsterdam RAI. Dé na-isolatiegids is verkrijgbaar bij Recticel Insulation. Alle na-isolatie oplossingen in één boekwerk.

Woonzorgcomplex is winnaar PassiefBouwen Award 2014

Woonzorgcomplex is winnaar PassiefBouwen Award 2014

De tweejaarlijkse PassiefBouwen Award 2014 in de categorie Overige Gebouwen is tijdens de BouwBeurs 2015 Week van de Bouw in Utrecht op 12 februari 2015 toegekend aan het Woonzorgcomplex van Mijande Wonen aan de Stationslaan in Vroomshoop ontwikkeld volgens de bouwvisie ‘massief passief bouwen’ van Recticel Insulation. Mijande Wonen levert woondiensten aan ruim 5.100 huishoudens in Noordoost Twente. De Baalderborg Groep huurt het complex voor 20 jaar en is de eerste zorginstelling in Nederland met een dergelijk energiezuinig gebouw.

Recente projecten van Recticel Insulation

Vrijstaand passiefhuis

Vrijstaand passiefhuis

Het milieu een handje helpen en de energienota drastisch verlagen. Dat zijn redenen waarom men kiest voor een passiefhuis.

Vrijstaand passiefhuis met kelder

Vrijstaand passiefhuis met kelder

Een kelder in een passiefhuis kan absoluut. Meer nog: die kelder kan helpen om een woning energieneutraal te maken.

Woonzorgcomplex Nimmerdor

Woonzorgcomplex Nimmerdor

Het woonzorgcomplex Nimmerdor in Grijpskerke mag gerust een revolutionaire realisatie worden genoemd. Recticel Insulation en zijn partners bewijzen immers – als eerste in Nederland – dat het massief passiefconcept toepasbaar is in een multifunctioneel complex.

 

Onze partners

  • Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • Plaka Nederland
  • Unilin Insulation
  • FOAMGLAS isolatie
Sluit deze advertentie