Archidat Partners - aco
Javascript is uitgeschakeld

ACO

ACO

Contactgegevens

Edisonstraat 36
7006 RD DOETINCHEM

Postbus 217
7000 AE DOETINCHEM

Tel.:0314-368280
E-mail:info@aco.nl
Web:www.aco.nl
De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van Afwateringstechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service op het gebied van: Afwateren, zuiveren en verpompen.

ACO

Artikelen van ACO

Betere afwatering voor monumentaal Amstel Station

Betere afwatering voor monumentaal Amstel Station

Het Amstel Station in Amsterdam wordt gerestaureerd. Ook het gebied erom heen krijgt een opknapbeurt. De tram- en busstations krijgen nieuwe overkappingen, er komt meer ruimte om fietsen te parkeren en er komen meer voetpaden. Zo’n terrein moet natuurlijk ook beschikken over een adequaat afwateringssysteem, om wateroverlast te voorkomen.

Ruys en ACO bundelen krachten

Ruys en ACO bundelen krachten

Het Apeldoornse bedrijf Ruys Vloeren en afwateringsspecialist ACO in Doetinchem zijn een samenwerking aangegaan op gebied van RVS afwateringsystemen voor de voedselverwerkende industrie.

ShowerDrain Walk-in bekroond met Red Dot Design award

ShowerDrain Walk-in bekroond met Red Dot Design award

De ShowerDrain Walk-in is vanwege haar prachtige en functionele design bekroond met een Red Dot Design award. Het nieuwe doucheconcept van ACO bestaat uit een douchebak van hoogwaardig elektrolytisch gepolijst RVS samen met een vlak, in de vloer liggend, composiet rooster. Het composiet is een combinatie van 75 procent hout en 25 procent kunststof en zeer bestendig tegen douchewater. Douchen op dit rooster voelt warm en comfortabel. Om de douche een echte eyecatcher in je badkamer te maken, is het mogelijk de ShowerDrain Walk-in te combineren met led-verlichtingsbalken aan de zijkant.

 

Onze partners

  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
Sluit deze advertentie