Partners - aco
Javascript is uitgeschakeld

ACO

ACO

Contactgegevens

Edisonstraat 36
7006 RD DOETINCHEM

Postbus 217
7000 AE DOETINCHEM

Tel.:+31 314-368280
E-mail:info@aco.nl
Web:www.aco.nl
De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van Afwateringstechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service op het gebied van: Afwateren, zuiveren en verpompen.

ACO

Artikelen van ACO

Watermanagement met LED-verlichting zorgt voor wow-effect

Watermanagement met LED-verlichting zorgt voor wow-effect

De meeste huizen in Nederland zijn rijtjeswoningen en de tuinen zijn de laatste decennia steeds kleiner geworden. Hierdoor zijn pleinen en winkelstraten tegenwoordig de openbare woonkamer. Het is de plek waar een groot deel van het sociale leven plaatsvindt en waar ouders, kinderen en jongeren elkaar kunnen ontmoeten.

Infiltreren van hemelwater voor een klimaatbestendig Kroonwijkpark

Infiltreren van hemelwater voor een klimaatbestendig Kroonwijkpark

In het Kroonwijkpark in Malden is het nieuwe schoolgebouw van basisschool de Vuurvogel gekomen. Het park heeft een metamorfose ondergaan. Zo zijn er hoogteverschillen, slingerende paden, speelgelegenheden, zitgelegenheden en veel natuur terug te vinden. Een meedenkgroep van omwonenden en betrokkenen dacht met de gemeente Heumen mee over de herinrichting van het park, waarbij veiligheid en het infiltreren van hemelwater centraal stonden.

ACO introduceert verwijderbare rvs afdekking voor atletiekbanen

ACO introduceert verwijderbare rvs afdekking voor atletiekbanen

Om steeds betere oplossingen te bieden analyseert ACO de producten in de markt en luisteren zij goed naar de wensen van opdrachtgevers. Hieruit bleek dat er behoefte is aan stevigere afdekkingen voor het toegangsgebied bij atletiekbanen. Daarom ontwikkelde ACO een nieuwe witte RVS afdekking, welke zij introduceren tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties.

 

Onze partners

  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • Berkvens
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
Sluit deze advertentie