Partners - aco
Javascript is uitgeschakeld

ACO

ACO

Contactgegevens

Edisonstraat 36
7006 RD DOETINCHEM

Postbus 217
7000 AE DOETINCHEM

Tel.:+31 314-368280
E-mail:info@aco.nl
Web:www.aco.nl
De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van Afwateringstechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service op het gebied van: Afwateren, zuiveren en verpompen.

ACO

Artikelen van ACO

Watermanagement met LED-verlichting zorgt voor wow-effect

Watermanagement met LED-verlichting zorgt voor wow-effect

De meeste huizen in Nederland zijn rijtjeswoningen en de tuinen zijn de laatste decennia steeds kleiner geworden. Hierdoor zijn pleinen en winkelstraten tegenwoordig de openbare woonkamer. Het is de plek waar een groot deel van het sociale leven plaatsvindt en waar ouders, kinderen en jongeren elkaar kunnen ontmoeten.

Infiltreren van hemelwater voor een klimaatbestendig Kroonwijkpark

Infiltreren van hemelwater voor een klimaatbestendig Kroonwijkpark

In het Kroonwijkpark in Malden is het nieuwe schoolgebouw van basisschool de Vuurvogel gekomen. Het park heeft een metamorfose ondergaan. Zo zijn er hoogteverschillen, slingerende paden, speelgelegenheden, zitgelegenheden en veel natuur terug te vinden. Een meedenkgroep van omwonenden en betrokkenen dacht met de gemeente Heumen mee over de herinrichting van het park, waarbij veiligheid en het infiltreren van hemelwater centraal stonden.

Minimalistische ShowerDrain S+: de mooiste douchegoot van ACO

Minimalistische ShowerDrain S+: de mooiste douchegoot van ACO

Wie denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heeft het goed mis! De vormgeving van de badkamer krijgt steeds meer aandacht en de douchegoot is hierbij een onmisbaar design-element. Om potentiƫle ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken introduceert ACO de ShowerDrain S+.

Strak ogende sleufgoot om wateroverlast te voorkomen

Strak ogende sleufgoot om wateroverlast te voorkomen

Om een sfeervol en toekomstbestendig winkelcentrum te krijgen is winkelcentrum De Belleman in Dommelen (gemeente Valkenswaard) compleet heringericht op initiatief van de winkeliersvereniging. Hierbij is gelet op uitstraling, bereikbaarheid, parkeerbehoefte, logistieke behoefte voor bevoorrading en het verhelpen van wateroverlast.

Baden in luxe bij Van der Valk Hotel Zuidas

Baden in luxe bij Van der Valk Hotel Zuidas

Aan de oostelijke kant van de Amsterdamse Zuidas, is het 55 meter hoge Van der Valk Hotel Zuidas verrezen. Het 14 verdiepingen tellende gebouw is ontworpen door Wiel Arets Architects en heeft een driehoekige vorm met opvallende inhammen. Dit werkt ook door in de installatietechniek en daarom werden er door Linthorst Techniek maatwerk ACO ShowerDrain douchegoten toegepast.

vorige
1
2
3
4
5
volgende
 

Onze partners

  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • MBS Groep
  • Unilin Insulation
  • Alsecco
Sluit deze advertentie