Archidat Partners - aco
Javascript is uitgeschakeld

ACO

ACO

Contactgegevens

Edisonstraat 36
7006 RD DOETINCHEM

Postbus 217
7000 AE DOETINCHEM

Tel.:0314-368280
E-mail:info@aco.nl
Web:www.aco.nl
De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van Afwateringstechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service op het gebied van: Afwateren, zuiveren en verpompen.

ACO

  • Bouwkosten

Artikelen van ACO

Ruys en ACO bundelen krachten

Ruys en ACO bundelen krachten

Het Apeldoornse bedrijf Ruys Vloeren en afwateringsspecialist ACO in Doetinchem zijn een samenwerking aangegaan op gebied van RVS afwateringsystemen voor de voedselverwerkende industrie.

ShowerDrain Walk-in bekroond met Red Dot Design award

ShowerDrain Walk-in bekroond met Red Dot Design award

De ShowerDrain Walk-in is vanwege haar prachtige en functionele design bekroond met een Red Dot Design award. Het nieuwe doucheconcept van ACO bestaat uit een douchebak van hoogwaardig elektrolytisch gepolijst RVS samen met een vlak, in de vloer liggend, composiet rooster. Het composiet is een combinatie van 75 procent hout en 25 procent kunststof en zeer bestendig tegen douchewater. Douchen op dit rooster voelt warm en comfortabel. Om de douche een echte eyecatcher in je badkamer te maken, is het mogelijk de ShowerDrain Walk-in te combineren met led-verlichtingsbalken aan de zijkant.

Naaldhakken geen probleem bij ‘award winning’ rooster

Naaldhakken geen probleem bij ‘award winning’ rooster

Afwateringsspecialist ACO heeft de internatonaal gerenommeerde iF Design award en Red Dot Design award in ontvangst mogen nemen voor een van haar nieuwste roostergoten. Het gaat om het antislip langsstaafprofielrooster uit de Multiline serie.

 

Onze partners

  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
Sluit deze advertentie