Archidat Partners - alsecco
Javascript is uitgeschakeld

Alsecco

Alsecco

Contactgegevens

Koperslager 2
3861 SJ NIJKERK

Postbus 1122
3860 BC NIJKERK

Tel.:0332475000
E-mail:info@alsecco.nl
Web:http://www.alsecco.nl
Gevelafwerkingen en gevelsystemen: Alsecco is er al meer dan vijftig jaar in thuis. Want het is onlosmakelijk met elkaar verbonden, het uiterlijk van een gebouw en de techniek die erachter schuilgaat. Met een breed assortiment, variërend van gevelisolatiesystemen tot geïntegreerde minerale steenstrips, voldoet Alsecco aan de hoogste technische eisen én uw eigen specifieke voorwaarden. Uiterlijk, functionaliteit en energiebesparing…u vindt het allemaal onder één dak. Als ontwerper, fabrikant én leverancier is Alsecco dan ook toonaangevend op de Nederlandse markt. Meer weten over duurzame gevelisolatie of het aanbod van afwerkmogelijkheden? Kijk op www.alsecco.nl of neem direct contact op!

Artikelen van Alsecco

Herbestemming: van graansilo naar woningen

Herbestemming: van graansilo naar woningen

In de oude beneden stad van Nijmegen is er onlangs een bijzonder woningbouwproject gerealiseerd. Een voormalige meubelzaak was gevestigd in diverse in verval geraakte panden waaronder een meeltoren behoort.

In het oog springende combinatie van sierpleister en steenstrips

In het oog springende combinatie van sierpleister en steenstrips

Almere Poort: een nieuw stadsgedeelte dat een unieke ligging heeft aan zowel het water als het bos. Er zijn verschillende wijken die elk hun eigen sfeer uitstralen. Eén ding hebben ze gemeen: rijd je de wijk binnen, dan word je direct omgeven door opvallende gebouwen. Zo ook de twee appartementencomplexen aan de Olivier van Noorthof en Spanjehof die dankzij hun kleuren direct in het oog springen.

Betonlook gevelprofielen: een eigentijds accent op uw gevel

Betonlook gevelprofielen: een eigentijds accent op uw gevel

Voor de stijlvolle restauratie en het behoud van oude gebouwen zijn gevelprofielen allang onmisbaar, maar tegenwoordig zetten ze ook indrukwekkende accenten op nieuwe gebouwen. Alsecco heeft in Nederland onlangs een compleet assortiment gevelprofielen en sierelementen geïntroduceerd, geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. Naast het hoogwaardige standaardassortiment is het ook mogelijk om een gevelprofiel op maat te laten maken.

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
Sluit deze advertentie