Archidat Partners - alsecco
Javascript is uitgeschakeld

Alsecco

Alsecco

Contactgegevens

Koperslager 2
3861 SJ NIJKERK

Postbus 1122
3860 BC NIJKERK

Tel.:0332475000
E-mail:info@alsecco.nl
Web:www.alsecco.nl
Gevelafwerkingen en gevelsystemen: Alsecco is er al meer dan vijftig jaar in thuis. Want het is onlosmakelijk met elkaar verbonden, het uiterlijk van een gebouw en de techniek die erachter schuilgaat. Met een breed assortiment, variërend van gevelisolatiesystemen tot geïntegreerde minerale steenstrips, voldoet Alsecco aan de hoogste technische eisen én uw eigen specifieke voorwaarden. Uiterlijk, functionaliteit en energiebesparing…u vindt het allemaal onder één dak.

Als ontwerper, fabrikant én leverancier is Alsecco dan ook toonaangevend op de Nederlandse markt. Meer weten over duurzame gevelisolatie of het aanbod van afwerkmogelijkheden?

Kijk op www.alsecco.nl of neem direct contact op!

Artikelen van Alsecco

19-eeuwse badplaatsarchitectuur herrezen in Zandvoort

19-eeuwse badplaatsarchitectuur herrezen in Zandvoort

In hartje Zandvoort is het Louis Davids Kwartier gerealiseerd. Een woonplan waar rust en levendigheid wordt gecombineerd. Wat het project zo opvallend maakt is de diversiteit aan maten en kleuren minerale steenstrips en gekleurde sierpleister waardoor een bijzonder gevelbeeld werd gerealiseerd.

Renovatie verouderd jaren ’80 kantoorpand

Renovatie verouderd jaren ’80 kantoorpand

Aan De Meenthoek in Lelystad is recentelijk dit verouderde multifunctionele kantoorpand gerenoveerd. Een prachtig pand met een totaal andere look and feel werd ontworpen. Het gedateerde kantoorgebouw heeft een heuse metamorfose ondergaan en is nauwelijks nog herkenbaar.

Alsecco ProAttika® biedt strakke gevels zonder dakrand

Alsecco ProAttika® biedt strakke gevels zonder dakrand

Een gevelisolatiesysteem met sierpleister als decoratieve afwerking leent zich uitstekend voor een strakke architectuur. De dakrand kon voorheen nog wel een storend element zijn, of lokale vervuiling in de vorm van afloopstrepen. Dit alles is verleden tijd met het innovatieve ProAttika® dakrandsysteem van Alsecco.

 

Onze partners

  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
Sluit deze advertentie