Archidat Partners - alsecco
Javascript is uitgeschakeld

Alsecco

Alsecco

Contactgegevens

Koperslager 2
3861 SJ NIJKERK

Postbus 1122
3860 BC NIJKERK

Tel.:0332475000
E-mail:info@alsecco.nl
Web:www.alsecco.nl
Gevelafwerkingen en gevelsystemen: Alsecco is er al meer dan vijftig jaar in thuis. Want het is onlosmakelijk met elkaar verbonden, het uiterlijk van een gebouw en de techniek die erachter schuilgaat. Met een breed assortiment, variërend van gevelisolatiesystemen tot geïntegreerde minerale steenstrips, voldoet Alsecco aan de hoogste technische eisen én uw eigen specifieke voorwaarden. Uiterlijk, functionaliteit en energiebesparing…u vindt het allemaal onder één dak.

Als ontwerper, fabrikant én leverancier is Alsecco dan ook toonaangevend op de Nederlandse markt. Meer weten over duurzame gevelisolatie of het aanbod van afwerkmogelijkheden?

Kijk op www.alsecco.nl of neem direct contact op!

Alsecco

Artikelen van Alsecco

Gevelrenovatie winkelcentrum Galecop

Gevelrenovatie winkelcentrum Galecop

Onlangs kreeg winkelcentrum Galecop in Nieuwegein een heuse uplift. De gevel werd vervangen en voorzien van minerale steenstrips met een nieuw lijnenspel en patrijspoorten in een gemêleerde zandkleur, om de warme sfeer van een traditionele markthal te creëren. Het winkelcentrum oogde na ruim 20 jaar gedateerd en de gevelbeplating had de tand des tijds niet doorstaan. Deze was daardoor nodig aan vervanging toe en had een grondige renovatie nodig.

Alsecco ProAttika®, strakke gevels zonder dakrand

Alsecco ProAttika®, strakke gevels zonder dakrand

Eind vorig jaar introduceerde Alsecco het ProAttika® systeem, waarmee storende dakranden verleden tijd zijn. Inmiddels is er in Gent, België een prachtig project opgeleverd met dit innovatieve dakrandsysteem en in combinatie met buitengevelisolatie. Deze minimalistische villa is afgewerkt met sierpleister en houten latten. En wat natuurlijk meteen opvalt zijn de strakke lijn die zijn ontstaan doordat de gevel wordt afgewerkt tot aan de bovenrand van het gevelvlak, zonder zichtbaar dakrandprofiel.

19-eeuwse badplaatsarchitectuur herrezen in Zandvoort

19-eeuwse badplaatsarchitectuur herrezen in Zandvoort

In hartje Zandvoort is het Louis Davids Kwartier gerealiseerd. Een woonplan waar rust en levendigheid wordt gecombineerd. Wat het project zo opvallend maakt is de diversiteit aan maten en kleuren minerale steenstrips en gekleurde sierpleister waardoor een bijzonder gevelbeeld werd gerealiseerd.

 

Onze partners

  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
Sluit deze advertentie