Archidat Partners - archidat-bouwformatie
Javascript is uitgeschakeld

Archidat Bouwformatie

Archidat Bouwformatie

Contactgegevens

Vliegkamp Valkenburg, gebouw 377
2223 LA KATWIJK

Postbus 116
2340 AC OEGSTGEEST

Tel.:071-5191960
E-mail:info@archidat.nl
Web:www.archidat.nl
Duurzame bouw is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Verantwoord materiaalgebruik, kwaliteit, wooncomfort, leefklimaat en milieuprestaties zijn de kernpunten. De ontwerper moet daarom zorgen dat de technische oplossingen aansluiten bij de moderne eisen die worden gesteld.

Archidat is de grootste en onafhankelijke aanbieder van bouwkennis op het gebied van bouwtechniek, bouwdetails, bouwkosten en onderzoek. Met onze actuele informatie proberen wij u optimaal te ondersteunen in uw dagelijkse werk. Archidat biedt professionals in de bouw zoals ontwerpers, voorschrijvers, adviseurs en aannemers een compleet aanbod aan vakinformatie.

De informatie bestaat uit een selectie actuele bouwdetails maar ook uit een scala van bouwkostenbibliotheken met volledig onderbouwde kostenelementen voor Woningbouw, Utiliteitsbouw, Verbouw en Onderhoud & Renovatie. Overzicht producten: - Bouwkosten Online - Bouwdetails Online - BouwkostenWijzer - Bouwdetailwijzer - GWWkostenwijzer - Archicalc

Artikelen van Archidat Bouwformatie

Tijdelijk flinke korting op bundel Bouwdetails Online

Tijdelijk flinke korting op bundel Bouwdetails Online

Ontwerpende professionals kunnen na de zomer extra efficiƫnt aan de slag met Bouwdetails Online. Tot eind september zijn de abonnementskosten voor de bundel Bouwdetails Online flink in prijs verlaagd.

Bouwdetails Online is vernieuwd

Bouwdetails Online is vernieuwd

VLIEGKAMP VALKENBURG - Het platform Bouwdetails Online van Archidat Bouwformatie is vernieuwd. Dankzij een volledig nieuwe interface is het nog eenvoudiger geworden om de juiste referentiedetails te vinden en te downloaden.

Bouwkosten Online update Q4: Gevel na-isolatie

Bouwkosten Online update Q4: Gevel na-isolatie

De december update van Bouwkosten Online staat in het teken van gevel na-isolatie. Met de aanscherping van de isolatie-eisen en het terugdringen van het energiegebruik is er meer aandacht gekomen voor hoogwaardige isolatieoplossingen voor het na-isoleren van de buitengevel.

 

Onze partners

  • RHEINZINK
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Velox
  • IVC Group
  • Holland Mast
Sluit deze advertentie