Archidat Partners - archidat-bouwformatie
Javascript is uitgeschakeld

Archidat Bouwformatie

Archidat Bouwformatie

Contactgegevens

Vliegkamp Valkenburg, gebouw 377
2223 LA KATWIJK

Postbus 116
2340 AC OEGSTGEEST

Tel.:071-5191960
E-mail:info@archidat.nl
Web:www.archidat.nl
Duurzame bouw is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Verantwoord materiaalgebruik, kwaliteit, wooncomfort, leefklimaat en milieuprestaties zijn de kernpunten. De ontwerper moet daarom zorgen dat de technische oplossingen aansluiten bij de moderne eisen die worden gesteld. Archidat is de grootste en onafhankelijke aanbieder van bouwkennis op het gebied van bouwtechniek, bouwdetails, bouwkosten en onderzoek. Met onze actuele informatie proberen wij u optimaal te ondersteunen in uw dagelijkse werk. Archidat biedt professionals in de bouw zoals ontwerpers, voorschrijvers, adviseurs en aannemers een compleet aanbod aan vakinformatie. De informatie bestaat uit een selectie actuele bouwdetails maar ook uit een scala van bouwkostenbibliotheken met volledig onderbouwde kostenelementen voor Woningbouw, Utiliteitsbouw, Verbouw en Onderhoud & Renovatie. Overzicht producten: - Bouwkosten-online - Bouwdetails-online - BouwkostenWijzer - Bouwdetailwijzer - GWWkostenwijzer - Archicalc

Artikelen van Archidat Bouwformatie

Selectie gratis Archidat bouwdetails

Selectie gratis Archidat bouwdetails

Archidat biedt nu tijdelijk gratis een selectie van 52 universele bouwdetails aan. Alle aangeboden details voldoen aan de actuele wet- en regelgeving en de nieuwe richtlijnen voor energieprestaties. Deze details worden tevens aangevuld met bouwfysische detailbladen inclusief psi-waarden.

Leveranciergebonden details geactualiseerd

Leveranciergebonden details geactualiseerd

In samenwerking met een groot aantal toonaangevende leveranciers biedt Bouwformatie een selectie van details die zijn afgestemd op de producten en specificaties van de betreffende leveranciers. De meeste details zijn de afgelopen maanden aangepast aan de nieuwe richtlijnen voor energieprestaties. Een aantal details worden tevens aangevuld met bouwfysische detailbladen inclusief psi-waarden, waarbij het voor ontwerpende, controlerende, adviserende en uitvoerende partijen eenvoudiger wordt om te gaan met deze complexe materie.

Details Faay Vianen uitgebreid met 2resist®60 plafondsysteem

Details Faay Vianen uitgebreid met 2resist®60 plafondsysteem

Faay Vianen is een Nederlands familiebedrijf gevestigd te Vianen en produceert wand- en plafondsystemen. De milieuvriendelijke en duurzame wandpanelen hebben een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskarton of spaanplaat. Door deze massieve kern van vlasscheven hebben de Faay-wanden een hoge geluidsisolatie, thermische isolatie en brandwerendheid.

 

Onze partners

  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • JET BIK Projecten
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
Sluit deze advertentie