Partners - berkvens
Javascript is uitgeschakeld

Berkvens

Contactgegevens

Kanaaldijk Noord 22-24
5711 CS SOMEREN

Postbus 2
5710 AA SOMEREN

Tel.:+31 493-499111
E-mail:info@berkvens.nl
Web:www.berkvens.nl

Onze passie ligt bij het bedenken en maken van mooie, kwalitatief hoogwaardige deursets. Functionele en duurzame binnendeur-kozijncombinaties, die hun weg vinden in talloze woningbouw- en utiliteitsprojecten. Dat gebeurt vanuit één van onze drie moderne fabrieken. Berkvens is al 85 jaar vernieuwend. Oók in samenwerking met alle ketenpartners met als gemeenschappelijk doel: ervoor zorgen dat de eindgebruiker de ruimte met Berkvens deursystemen positiever beleeft dan zonder. Monteren doen we bij voorkeur zelf, omdat we dat zien als een kwaliteitsgarantie voor de toekomstige bewoners.

Samenwerking

Van oudsher halen we veel inspiratie uit samenwerking met onze ketenpartners, die we unieke serviceconcepten bieden. Die samenwerking zie je ook terug in ons streven naar optimale procesbeheersing en reductie van faalkosten voor de projecten waar we namens onze opdrachtgevers aan werken en voor ons zelf. Onze klanten vinden in Berkvens een dynamische partner: betrokken, wendbaar en toegankelijk. Hierdoor zijn we altijd in staat om snel en goed in te spelen op veranderende omstandigheden.

Duurzaam bouwen

We investeren voortdurend in verduurzaming en innovatie van onze producten, zowel wat levensduur als milieuvriendelijkheid betreft én binnen het productieproces. Uiteindelijk leidt dit tot binnendeur-kozijncombinaties die perfect passen in de filosofie van duurzaam bouwen. Onze producten willen we mooier, veiliger en makkelijker maken. Met aandacht voor onze planeet, medewerkers en klanten.

Artikelen van Berkvens

Verdiepingshoge Verdi-deursets in Zalmhaven

Verdiepingshoge Verdi-deursets in Zalmhaven

Zalmhaven Rotterdam bestaat uit drie woontorens, waarvan er één – Zalmhaven 1 - ver boven de andere twee uitsteekt. Het is met 215 meter zelfs de hoogste woontoren van de Benelux. Rotterdamse trots met zicht op de Maas en de Erasmusbrug. Volgens sommigen zijn het ook nog eens de mooiste woontorens van ons land. De hoogste van de drie is een ontwerp van Dam & Partners Architecten. De twee lagere torens zijn ontworpen door KAAN Architecten.

Koperskeuzetool mijndeur.nl uitkomst aannemer én woonconsument

Koperskeuzetool mijndeur.nl uitkomst aannemer én woonconsument

De door Berkvens ontwikkelde koperskeuzetool mijndeur.nl biedt woonconsumenten de mogelijkheid om in projectmatige woningbouw zélf hun binnendeuren te kiezen. Geen standaardbinnendeuren meer, maar keuzevrijheid.

Eindeloze combinatiemogelijkheden met Verdi plafondhoge deursets

Eindeloze combinatiemogelijkheden met Verdi plafondhoge deursets

De Verdi-binnendeursets van Berkvens onderscheiden zich niet alleen in de hoogte, maar ook in de breedte. De combinatiemogelijkheden van deze plafondhoge deur-kozijncombinatie zijn immers eindeloos.

Concept voor take-backsysteem van oude deuren wint award

Concept voor take-backsysteem van oude deuren wint award

Berkvens Deursystemen is op 29 oktober jongstleden uitgeroepen tot winnaar van de Circo Circular Design Challenge 2021. Deze challenge werd georganiseerd door branchevereniging Koninklijke CBM voor producenten en leveranciers in de meubelindustrie. Berkvens maakte indruk met innovatieve, duurzame materialen en productietechnieken voor deuren en met een takebacksysteem voor oude deuren.

Kamerhoge Verdi-deursets door de ogen van de architect

Kamerhoge Verdi-deursets door de ogen van de architect

Je hoeft er niet lang over na te denken. De meest opvallende eigenschap van de Verdi-deurkozijn-combinaties van Berkvens is de hoogte. Je kunt er niet omheen. De projectmatige kamerhoge deuren hebben iets statigs, iets sjieks. Ze stralen alleen al daardoor kwaliteit uit.

vorige
1
2
volgende
 

Onze partners

  • Alsecco
  • VMRG
  • FOAMGLAS isolatie
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
Sluit deze advertentie