Partners - berkvens
Javascript is uitgeschakeld

Berkvens

Berkvens

Contactgegevens

Kanaaldijk Noord 22-24
5711 CS SOMEREN

Postbus 2
5710 AA SOMEREN

Tel.:+31 31493520200
E-mail:info@berkvens.nl
Web:www.berkvens.nl

Onze passie ligt bij het bedenken en maken van mooie, kwalitatief hoogwaardige deursets. Functionele en duurzame binnendeur-kozijncombinaties, die hun weg vinden in talloze woningbouw- en utiliteitsprojecten. Dat gebeurt vanuit één van onze drie moderne fabrieken. Berkvens is al 85 jaar vernieuwend. Oók in samenwerking met alle ketenpartners met als gemeenschappelijk doel: ervoor zorgen dat de eindgebruiker de ruimte met Berkvens deursystemen positiever beleeft dan zonder. Monteren doen we bij voorkeur zelf, omdat we dat zien als een kwaliteitsgarantie voor de toekomstige bewoners.

Samenwerking

Van oudsher halen we veel inspiratie uit samenwerking met onze ketenpartners, die we unieke serviceconcepten bieden. Die samenwerking zie je ook terug in ons streven naar optimale procesbeheersing en reductie van faalkosten voor de projecten waar we namens onze opdrachtgevers aan werken en voor ons zelf. Onze klanten vinden in Berkvens een dynamische partner: betrokken, wendbaar en toegankelijk. Hierdoor zijn we altijd in staat om snel en goed in te spelen op veranderende omstandigheden.

Duurzaam bouwen

We investeren voortdurend in verduurzaming en innovatie van onze producten, zowel wat levensduur als milieuvriendelijkheid betreft én binnen het productieproces. Uiteindelijk leidt dit tot binnendeur-kozijncombinaties die perfect passen in de filosofie van duurzaam bouwen. Onze producten willen we mooier, veiliger en makkelijker maken. Met aandacht voor onze planeet, medewerkers en klanten.

Artikelen van Berkvens

Nieuwe brochure kamerhoge Verdi-deursets

Nieuwe brochure kamerhoge Verdi-deursets

Met de Verdi-deursets van Berkvens is een plafondhoge binnendeur voor iedereen binnen handbereik. Steeds meer architecten, aannemers én consumenten kiezen in toenemende mate voor Verdi. De een om esthetische redenen, de ander om praktische of om beide. Feit is dat met Verdi het ouderwetse bovenlicht verleden tijd is. Het voegt immers niets toe aan de ruimtebeleving. Verdi doet dat nadrukkelijk wel. Door het plafondhoge ontwerp lopen aangrenzende ruimtes door en krijgt elke ruimte bovendien een luxere uitstraling. Veel meerwaarde tegen verwaarloosbare meerkosten.

Nieuwe plafondhoge deuren in (virtual) reality

Nieuwe plafondhoge deuren in (virtual) reality

Berkvens Deursystemen lanceert tijdens de Dutch Design Week de nieuwe, plafondhoge deur/kozijncombinatie Verdi op een bijzondere wijze. In samenwerking met Enversed is namelijk een virtual reality game ontwikkeld. Van 22 tot 30 oktober is de primeur voor deze VR-toepassing tijdens de Dutch Design Week te zien en beleven. Berkvens Deursystemen is Nederlands grootste producent van binnendeuren en kozijnen.

Nieuwe deur-standaard voor iedere nieuwe woning

Nieuwe deur-standaard voor iedere nieuwe woning

Plafondhoge binnendeuren zijn stijliconen voor de duurdere nieuwbouwwoningen, design-hotels en de op ‘loft’ geïnspireerde renovatieprojecten. Dit type deur is maatwerk en duur. Dit verandert met de introductie van Berkvens Verdi. Voor het eerst worden plafondhoge deuren en kozijnen voor iedere nieuwbouwwoning betaalbaar.

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • Berkvens
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
Sluit deze advertentie