Archidat Partners - blauwplaat
Javascript is uitgeschakeld

Blauwplaat

Blauwplaat

Contactgegevens

Munsterstraat 12
7418 EV DEVENTER

Munsterstraat 12
7418 EV DEVENTER

Tel.:0570-634474
E-mail:info@blauwplaat.nl
Web:www.blauwplaat.nl
Slim omgaan met energie in de dagelijkse leefomgeving is waar Blauwplaat voor staat. Energieverlies moet wat ons betreft energie-opbrengst worden. Dat realiseren we in eerste instantie met het zo goed als mogelijk beperken van het huidige energieverlies. Dit doen we door de levering van bouw- en isolatiematerialen die maximale isolatiewaarde waarmaken op basis van onze kennis en ervaring. Zo behouden we het maximale aan energie binnen het leven van mensen.

Blauwplaat

Artikelen van Blauwplaat

Upgrade Styrock kantplank

Upgrade Styrock kantplank

Het huidige bouwbesluit schrijft voor dat een nieuw te bouwen bouwwerk energiezuinig moet zijn en dat ieder deel van de gebouwconstructie moet voldoen aan een minimale Rc-waarde van 3,5 m2.K/W. Dit betekent dat ook het gebied tussen onderdorpel en fundering goed zal moeten worden geïsoleerd om te kunnen voldoen aan deze wetgeving.

Styrock is vanaf nu ook beschikbaar als gevelplint met geïntegreerde waterslag

Styrock is vanaf nu ook beschikbaar als gevelplint met geïntegreerde waterslag

De nieuwe isolerende gevelplint is opgebouwd uit duurzame blauwe XPS isolatie (Styrofoam) fabrieksmatig verlijmt op een 15 mm lichtbetonplaat met aan de bovenzijde een kunststeen waterholprofiel.

Styrofoam C2C Certified

Styrofoam C2C Certified

Dow Building Solutions heeft een strenge, externe evaluatie van haar isolatieproducten voor de bouw doorstaan. De evaluatie werd uitgevoerd door MBDC (McDonough Braungart Design Chemistry, LLC), een mondiale organisatie, gespecialiseerd in duurzaamheidsadvies en productcertificatie.

 

Onze partners

  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
Sluit deze advertentie