Archidat Partners - bmi-monier
Javascript is uitgeschakeld

BMI Monier

BMI Monier

Contactgegevens

Heeswijk 155
3417 GP MONTFOORT

Postbus 29
3417 ZG MONTFOORT

Tel.:348-476500
E-mail:infonl@monier.com
Web:https://www.monier.nl
Compleet daksysteem Monier Een dak is geen verzameling van losse onderdelen, maar een afgestemd systeem met prestaties. Dakpannen, hulpstukken en daksysteemcomponenten. Bij Monier hebben wij alles in huis. Naast een breed assortiment dakpannen levert Monier een compleet assortiment aan daksysteemcomponenten. Voor elk dakonderdeel en perfect afgestemd op onze dakpannen met bijbehorende prestaties. Dat geeft u zekerheid en de garanties die u zoekt. Alles voor een compleet daksysteem. Monier is onderdeel van de Braas Monier Building Groep, een wereldwijde toonaangevende en beursgenoteerde producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende daken. Monier ontwikkelt en produceert vrijwel alle componenten voor het hellende dak in eigen fabrieken. Kijk voor meer informatie op www.monier.nl.

BMI Monier

  • Bouwdetails
  • Bouwkosten
  • Communicatie

Artikelen van BMI Monier

Ontdek BMI op de BouwBeurs 2019 in Utrecht

Ontdek BMI op de BouwBeurs 2019 in Utrecht

Voortaan kunnen bezoekers bij één organisatie terecht voor alle denkbare oplossingen op het gebied van zowel platte als hellende daken. Tijdens de BouwBeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht zullen dakenproducenten Monier en Icopal zich voor het eerst samen als BMI presenteren.

Nieuwe Monier Aerlox betondakpan 30% lichter en net zo sterk

Nieuwe Monier Aerlox betondakpan 30% lichter en net zo sterk

Een betonnen dakpan weegt gemiddeld 42 kg per m2. Monier is er in geslaagd een zeer sterke en lichte betonnen dakpan te ontwikkelen met een gewicht van minder dan 30 kg per m2: de Aerlox. De dakpan is zo’n 30% lichter en heeft dezelfde sterkte en duurzaamheid als de gemiddelde betondakpan.

Monier dakpan OVH 206 nu in twee oer-Hollandse tinten

Monier dakpan OVH 206 nu in twee oer-Hollandse tinten

Stijlen en smaken van architecten en opdrachtgevers evolueren continu. Daarom investeert producent van dakpannen Monier onophoudelijk in nieuwe dakpanvormen en -kleuren die inspelen op actuele smaaktrends. Met de introductie van de tinten Woerdens grijs gesmoord en Woerdens rood bont voegt het bedrijf twee oer-Hollandse tinten toe aan de kleurwaaier van de keramische dakpan OVH 206.

 

Onze partners

  • FOAMGLAS isolatie
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
Sluit deze advertentie