Archidat Partners - bmi-monier
Javascript is uitgeschakeld

BMI Monier

BMI Monier

Contactgegevens

Heeswijk 155
3417 GP MONTFOORT

Postbus 29
3417 ZG MONTFOORT

Tel.:348-476500
E-mail:infonl@monier.com
Web:www.bmigroup.com/nl
Daken bieden eindeloos veel mogelijkheden. BMI Groupin de Benelux vertegenwoordigd door Monier en Icopal helpt u graag om die tot in detail te ontdekken. Met onze dakbedekkingssystemen en bouwmaterialen levert u voor elk dak, plat of hellend, de beste kwaliteit. Een dak waarop uw klant langdurig en zorgeloos kan vertrouwen. BMI ontwerpt en produceert alle producten zelf. Daarbij bundelt de groep de krachten op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Op die manier worden alle onderdelen om tot een goed werkend dak te komen perfect op elkaar afgestemd. Het assortiment van BMI Group in Nederland omvat onder meer bitumen en kunststof dakbedekkingen, keramische en betonnen dakpannen, lichtgewicht stalen dakpanelementen en technisch advies. Kijk voor meer informatie op www.bmigroup.com/nl

BMI Monier

Artikelen van BMI Monier

Noxite maakt stikstofoxiden onschadelijk

Noxite maakt stikstofoxiden onschadelijk

Noxite, het innovatieve dakbedekkingssysteem voor platte daken van BMI Icopal, zuivert de lucht van schadelijke stikstofverbindingen door ze om te zetten in onschadelijke deeltjes. Deze worden vervolgens door regen en wind afgevoerd.

BMI Benelux vanaf nu één marketingorganisatie

BMI Benelux vanaf nu één marketingorganisatie

BMI Group, vorig jaar ontstaan uit een fusie tussen de marktleiders Braas Monier Building Group, en Icopal Group, kiest voor een geïntegreerde marktbewerking voor hellende en platte daken in de Benelux. De vernieuwde marketingafdeling overziet de totale markt voor België en Nederland.

BMI Icopal introduceert duurzame TPO dakbaan

BMI Icopal introduceert duurzame TPO dakbaan

Een dakbaan op basis van TPO (thermoplastisch polyolefine), versterkt met een speciaal ontwikkeld polyester weefsel, die op elk plat dak kan worden toegepast. BMI EverGuard biedt bescherming tegen UV-straling, hitte, hoge windsnelheden, is chemisch resistent en waterdicht. De dakbaan is snel, eenvoudig mechanisch te installeren en ook bij lage buitentemperaturen uitstekend lasbaar.

 

Onze partners

  • VMRG
  • FOAMGLAS isolatie
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
Sluit deze advertentie