Archidat Partners - bmi-monier
Javascript is uitgeschakeld

BMI Monier

BMI Monier

Contactgegevens

Heeswijk 155
3417 GP MONTFOORT

Postbus 29
3417 ZG MONTFOORT

Tel.:348-476500
E-mail:infonl@monier.com
Web:http://www.monier.nl
Compleet daksysteem Monier Een dak is geen verzameling van losse onderdelen, maar een afgestemd systeem met prestaties. Dakpannen, hulpstukken en daksysteemcomponenten. Bij Monier hebben wij alles in huis. Naast een breed assortiment dakpannen levert Monier een compleet assortiment aan daksysteemcomponenten. Voor elk dakonderdeel en perfect afgestemd op onze dakpannen met bijbehorende prestaties. Dat geeft u zekerheid en de garanties die u zoekt. Alles voor een compleet daksysteem. Monier is onderdeel van de Braas Monier Building Groep, een wereldwijde toonaangevende en beursgenoteerde producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende daken. Monier ontwikkelt en produceert vrijwel alle componenten voor het hellende dak in eigen fabrieken. Kijk voor meer informatie op www.monier.nl.

BMI Monier

  • Bouwkosten
  • Communicatie

Artikelen van BMI Monier

Nieuwe Monier Aerlox betondakpan 30% lichter en net zo sterk

Nieuwe Monier Aerlox betondakpan 30% lichter en net zo sterk

Een betonnen dakpan weegt gemiddeld 42 kg per m2. Monier is er in geslaagd een zeer sterke en lichte betonnen dakpan te ontwikkelen met een gewicht van minder dan 30 kg per m2: de Aerlox. De dakpan is zo’n 30% lichter en heeft dezelfde sterkte en duurzaamheid als de gemiddelde betondakpan.

Monier dakpan OVH 206 nu in twee oer-Hollandse tinten

Monier dakpan OVH 206 nu in twee oer-Hollandse tinten

Stijlen en smaken van architecten en opdrachtgevers evolueren continu. Daarom investeert producent van dakpannen Monier onophoudelijk in nieuwe dakpanvormen en -kleuren die inspelen op actuele smaaktrends. Met de introductie van de tinten Woerdens grijs gesmoord en Woerdens rood bont voegt het bedrijf twee oer-Hollandse tinten toe aan de kleurwaaier van de keramische dakpan OVH 206.

Aandacht voor Hollands erfgoed in campagne Monier

Aandacht voor Hollands erfgoed in campagne Monier

Onder het motto ‘Wat zou Rembrandt kiezen’ zet Monier drie klassieke Hollandse dakpanmodellen in de schijnwerpers. Alle drie bestaan ze meer dan 100 jaar: de Tuile du Nord, de Kruispan en de Grote Romaanse. Deze keramische dakpannen krijgen de komende maanden extra aandacht. Ook in de tijd van Rembrandt sierden Hollandse pannen onze daken; daarom laat Monier die tijden nu herleven.

 

Onze partners

  • Köster afdichtingssystemen
  • Plaka Nederland
  • Unilin Insulation
  • FOAMGLAS isolatie
  • Promat
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
Sluit deze advertentie