Archidat Partners - boon-edam-nederland
Javascript is uitgeschakeld

Boon Edam Nederland

Boon Edam Nederland

Contactgegevens

Ambachtstraat 4
1135 GG EDAM

Postbus 26
1135 ZG EDAM

Tel.:299-380813
E-mail:info@boonedam.nl
Web:www.boonedam.nl
Koninklijke Boon Edam is wereldwijd marktleider op het gebied van toegangsoplossingen, zoals architecturale tourniquetdeuren, beveiligingssluizen, toegangspoortjes, draaihekken en automatische schuifdeuren. Wij zijn een derde generatie Nederlands familiebedrijf die trots zijn op onze kennis en toewijding aan deze gespecialiseerde markt. Vanaf het moment dat u met ons praat over uw visie op uw entree, het hele besluitvormingsproces tot en met de aanschaf en service bent u bij ons in veilige handen. Onze belofte aan u is onze toewijding om u zich welkom en veilig te laten voelen en onze missie is om u te helpen een beslissing te nemen die waarde toevoegt aan u en uw bedrijf.

Boon Edam Nederland

  • Communicatie

Artikelen van Boon Edam Nederland

Boon Edam verbreekt record met hoogst geplaatste draaideur ter wereld

Boon Edam verbreekt record met hoogst geplaatste draaideur ter wereld

De Burj Khalifa verbrak bij de opening in 2010 diverse records. Het hoogste gebouw ter wereld omvat de hoogste vrijstaande constructie, het grootste aantal verdiepingen, de hoogste etage en de lift met de langste reisafstand. Onlangs is er nog een record aan deze lijst toegevoegd: 'At the top - Burj Khalifa Sky' is nu het hoogste outdoor observatieplatform ter wereld. Boon Edam heeft een eigen aandeel in dit nieuwste record en installeerde de hoogst geplaatste draaideur ter wereld die toegang biedt aan het nieuwe observatiedek op de 148e verdieping.

Boon Edam ontwikkelt next generation bedieningstableau

Boon Edam ontwikkelt next generation bedieningstableau

Koninklijke Boon Edam heeft een compleet nieuw bedieningstableau voor toegangscontrolepoortjes ontwikkeld, de BoonTouch. Dit bedieningstableau kan nu in totaal zes toegangscontrolepoortjes tegelijk of afzonderlijk bedienen en biedt installatievoordelen voor system integrators.

 

Onze partners

  • BubbleDeck International LWC
  • Redumax
  • Burgerhout
  • Schöck Nederland
  • BUVA Rationele Bouwproducten
  • Martens Groep
  • Luxlight
Sluit deze advertentie