Partners - boon edam nederland
Javascript is uitgeschakeld

Boon Edam Nederland

Boon Edam Nederland

Contactgegevens

Ambachtstraat 4
1135 GG EDAM

Postbus 26
1135 ZG EDAM

Tel.:+31 299-380813
E-mail:info@boonedam.nl
Web:www.boonedam.nl
Koninklijke Boon Edam is wereldmarktleider en een succesvolle en sterk groeiende ‘multinational’ op het gebied van entreeoplossingen. De organisatie houdt zich bezig met de verkoop, installatie, service, onderhoud en upgrades van maatwerkoplossingen.

Deze oplossingen, met speciale aandacht voor duurzaamheid, beveiliging en service, vind je terug op diverse plekken waaronder kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en alle andere denkbare gebouwen.

Boon Edam is met eigen fabrieken, verkooporganisaties en exclusieve partners in alle delen van de wereld vertegenwoordigd. Door deze wereldwijde expertise te combineren met gespecialiseerde kennis van de lokale markten kan de Boon Edam Experience overal en altijd worden aangeboden.

Artikelen van Boon Edam Nederland

Checklist: Eisen en opties voor draaideuren en schuifdeuren

Checklist: Eisen en opties voor draaideuren en schuifdeuren

In een bestek staan vaak concrete eisen voor de tourniquet- of schuifdeur die toegang geeft tot het gebouw. Maar is er geen bestek of is het bestek heel summier? Dan moet u zelf uw informatie verzamelen. Deze checklist helpt u hierbij.

Waarom de gevelaansluiting van tourniquetdeur om maatwerk vraagt

Waarom de gevelaansluiting van tourniquetdeur om maatwerk vraagt

Een goede aansluiting van een tourniquetdeur op de gevel en de vloer is van essentieel belang. Vanuit esthetisch oogpunt, maar zeker ook om praktische redenen. Met een goede aansluiting voorkomt men tocht en vochtdoorslag en wordt de kans op inbraak verkleind. Lees in dit artikel een aantal zaken uit die van belang zijn bij een goede aansluiting van een tourniquet.

Het vergelijken van offertes gaat vaak fout!

Het vergelijken van offertes gaat vaak fout!

Bij een offerte valt de prijs natuurlijk als eerste op. Maar hoe komt het dat die prijzen zo kunnen verschillen? Bij een afweging tussen offertes van toegangsproducten is het belangrijk dat u geen appels met peren vergelijkt.

Normen en richtlijnen voor veilige en toegankelijke draaideuren

Normen en richtlijnen voor veilige en toegankelijke draaideuren

Veilig voor gebruikers, beschermd tegen inbrekers en toegankelijk voor iedereen. Het zijn misschien wel de belangrijkste functionele eigenschappen waar een entree aan moet voldoen. Er zijn dan ook verschillende normeringen en richtlijnen die deze eigenschappen moeten waarborgen.

Hoofdentree als vluchtroute?

Hoofdentree als vluchtroute?

Een entree is niet alleen het aantrekkelijke visitekaartje van het gebouw waar je graag naar binnen loopt. Je wilt er ook zo snel mogelijk weer door naar buiten kunnen in geval van nood. Daarom is een vluchtweg verplicht in elk gebouw. Er is nog weleens onduidelijkheid of een automatische draaideur (tourniquetdeur) ook als vluchtroute mag dienen en onder welke voorwaarden. In dit artikel leest u welke eisen door het Bouwbesluit 2012 gesteld worden aan een draaideur als vluchtweg.

vorige
1
2
3
volgende
 

Onze partners

  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • MBS Groep
  • Unilin Insulation
  • Alsecco
  • FOAMGLAS isolatie
  • Recticel Insulation
Sluit deze advertentie