Archidat Partners - bouwboxr
Javascript is uitgeschakeld

Bouwboxr

Contactgegevens

Industrieterrein Oosterzij 5
1851 NV HEILOO

Tel.:72-3033400
E-mail:info@bouwboxr.nl
Web:www.bouwboxr.nl
BouwBoxr biedt zzp’ers en mkb’ers bestelgemak en de beste inkoopprijzen! Met ons inkoopplatform maken wij het mogelijk dat de zelfstandige professionals en kleinere bouwbedrijven bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal, ijzerwaren en gereedschappen kunnen inkopen tegen dezelfde lage tarieven als de grote spelers in de markt. En dat werkt. Wij realiseren inkoopvoordeel tot wel 30%. BouwBoxr is de enige in de professionele bouwmaterialenhandel die één prijs voor iedereen hanteert, namelijk de beste prijs.

Artikelen van Bouwboxr

Wat betekent het regeerakkoord voor ZZP’ers in de bouw?

Wat betekent het regeerakkoord voor ZZP’ers in de bouw?

Voor veel zelfstandigen – in het bijzonder in de bouw – voelden de afgelopen jaren als een achtbaanrit. Met vaak meer dalen dan pieken. Economisch zijn de vooruitzichten inmiddels bijzonder goed en zowel bedrijven als particulieren investeren weer; ook in bouw en verbouw. Menig zelfstandige heeft wellicht ook met hoop uitgekeken naar het regeerakkoord van Rutte III, dat maanden in de maak was in 2017. Nu de inhoud daarvan bekend is, is het tijd om de balans op te maken: wat betekent het regeerakkoord Rutte III voor ZZP’ers in de bouw?

Waar moet een smartphone aan voldoen in de bouw?

Waar moet een smartphone aan voldoen in de bouw?

Werken in de bouw stelt bijzondere eisen aan uitrusting, kleding en andere gebruiksvoorwerpen. Een alledaags voorwerp als een smartphone moet in de bouw opeens aan bijzondere eisen voldoen. Dat wil zeggen: hij moet idealiter steviger zijn en toch over alle normale functies beschikken. Maar waar vindt u zo’n toestel? Waar moet een goede bouwvakkerssmartphone allemaal aan voldoen? En welke hoesjes bieden de beste bescherming?

Ontdek BouwBoxr; Bestelplatform voor MKB en ZZP’ers

Ontdek BouwBoxr; Bestelplatform voor MKB en ZZP’ers

BouwBoxr is dé online groothandel voor bouwmaterialen waar zowel grote als kleine bouwondernemers terechtkunnen voor eerlijke en lage prijzen. Op dit platform bestelt u bouwmaterialen en gereedschap van professionele kwaliteit voor een prijs die 5 tot 30 procent lager ligt dan wat u elders betaalt.

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
Sluit deze advertentie