Archidat Partners - bouwen-met-staal
Javascript is uitgeschakeld

Bouwen met Staal

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK ZOETERMEER

Louis Braillelaan 80
2719 EK ZOETERMEER

Tel.:079-3531277
E-mail:info@bouwenmetstaal.nl
Web:www.bouwenmetstaal.nl
Via promotie, voorlichting, advies en educatie ondersteunt Bouwen met Staal alle partijen in de bouw (van opdrachtgevers tot en met toeleveranciers) bij het toepassen van staal in de industriebouw, utiliteitsbouw, woningbouw en infrastructuur. Tot de vaste activiteiten van Bouwen met Staal behoren: opleidingen, cursussen en seminars, studie- en praktijkboeken, de Nationale Staalbouwdag, de Nationale Staalprijs en het vakblad Bouwen met Staal. http://www.bouwenmetstaal.nl/tools/aspecten/kosten/kostenkengetallen

Artikelen van Bouwen met Staal

Nationale Staalbouwdag 2015

Nationale Staalbouwdag 2015

Donderdag 1 oktober a.s. organiseert Bouwen met Staal de Nationale Staalbouwdag 2015. Dit jaarlijkse evenement voor ontwerpers, (staal)bouwers, producenten, leveranciers en andere betrokkenen bij het bouwen met staal vindt dit jaar plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Op het dagprogramma staan de vakexpo met nieuwe producten en diensten van zo’n 60 bedrijven en organisaties, seminars voor architecten en constructeurs en het plenaire congres.

Opleidingen voor (staal)constructeurs van start

Opleidingen voor (staal)constructeurs van start

Constructeurs die hun kennis en vaardigheden in het ontwerpen, berekenen en detailleren van staalconstructies willen vergroten (óf opfrissen) kunnen terecht bij drie constructeursopleidingen van Bouwen met Staal (BmS). In september starten: Staalbouwkundig tekenaar/constructeur, Staalconstructeur BSEng en Staalconstructeur MSEng.

Voor ontwerp en aanbesteding: veilige waarden voor de kritieke staaltemperatuur

Voor ontwerp en aanbesteding: veilige waarden voor de kritieke staaltemperatuur

Bouwen met Staal heeft deze maand het rapport ‘Veilige waarden voor de kritieke staaltemperatuur bij ontwerp en aanbesteding’ uitgebracht. Deze 36 pagina’s tellende publicatie biedt tabellen en grafieken met de veilige, minimale waarden voor de kritieke temperatuur van de basiscomponenten van stalen (hoofd)draagconstructies van gebouwen: kolommen, liggers en trekstaven.

 

Onze partners

  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Derbigum duurzame dakbedekking
Sluit deze advertentie