Archidat Partners - buva-homecare-systemen
Javascript is uitgeschakeld

BUVA homecare systemen

BUVA homecare systemen

Contactgegevens

Bremen 5
2993 LJ BARENDRECHT

Postbus 262
2990 AG BARENDRECHT

Tel.:0180-697500
E-mail:info@buva.nl
Web:www.buva.nl
BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt.

Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden. BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo'n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.

BUVA homecare systemen

Artikelen van BUVA homecare systemen

BUVA VitalAir luchtreiniger houdt tot 98% van de aerosolen tegen

BUVA VitalAir luchtreiniger houdt tot 98% van de aerosolen tegen

In woningen, kantoren, klaslokalen, sportzalen en verzorgingshuizen is goede, regelmatige ventilatie onontbeerlijk om te komen tot een gezond en comfortabel binnenklimaat. Niet verwonderlijk, want ventilatie zorgt voor een (vraaggestuurde) toevoer van verse lucht en afvoer van CO₂, radon, stofdeeltjes, vocht en ongewenste geuren. Gelukkig zijn steeds meer bewoners, bedrijven en instellingen zich hiervan bewust.

Energietransitie: we hoeven het niet alleen te doen!

Energietransitie: we hoeven het niet alleen te doen!

Nederland heeft als doel om in 2050 een CO₂-arme samenleving te hebben. De gebouwde omgeving speelt hierin een belangrijke rol. Om de energietransitie te laten slagen, worden tal van maatregelen genomen. Zo moeten in 2050 alle Nederlandse woningen van het gas af zijn.

BUVA organiseert BENG-seminar op 23 mei

BUVA organiseert BENG-seminar op 23 mei

BUVA verzorgt regelmatig evenementen om iedereen up-to-date te houden van de laatste ontwikkelingen. Op 23 mei organiseert BUVA een seminar gericht op alle professionals die bezig zijn met het thema BENG. Tijdens het seminar zullen bouwexperts de gasten meenemen in de toekomst.

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • JORDAHL Benelux
Sluit deze advertentie