Archidat Partners - buva-homecare-systemen
Javascript is uitgeschakeld

BUVA homecare systemen

BUVA homecare systemen

Contactgegevens

Bremen 5
2993 LJ BARENDRECHT

Postbus 262
2990 AG BARENDRECHT

Tel.:0180-697500
E-mail:info@buva.nl
Web:www.buva.nl
BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden. BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo'n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.

BUVA homecare systemen

  • Bouwdetails
  • Communicatie

Artikelen van BUVA homecare systemen

Leverancier aan het woord: "De toekomst begint nu"

Leverancier aan het woord: "De toekomst begint nu"

Je hoort de trends “Nul Op de Meter”, “BENG” en “gasloos bouwen” bijna elke dag voorbijkomen in de bouw. Vaak in combinatie met termen als “later” en “toekomst”, maar zo zien wij dat bij BUVA niet. Om meer dan 7,7 miljoen woningen van het gas af te krijgen voor 2050 en woningen te laten voldoen aan de eisen van BENG in 2020, begint die toekomst nu.

BUVA komt met tweede revolutionaire warmtepomp op de markt

BUVA komt met tweede revolutionaire warmtepomp op de markt

Nog niet zo lang geleden heeft BUVA de EcoClimate lucht/water warmtepomp geïntroduceerd. BUVA’s verkoopleider Jordy Schouten meldt met trots dat er reeds een uitbreiding op komst is in de vorm van een hybride oplossing. “Wij zien de wereld om ons heen in rap tempo veranderen” geeft Schouten aan.

Zonnepanelen op dak BUVA

Zonnepanelen op dak BUVA

Sinds donderdag 23 november jl. is er gerommel te horen op het dak van BUVA in Barendrecht. Eerst dacht men dat Sint en Piet een bezoek kwamen brengen, maar dit bleek niet het geval. Op het dak zijn de medewerkers van Solarcentury hard bezig om 2.640 zonnepanelen van 310 Wp per stuk op het dak te plaatsen.

 

Onze partners

  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
Sluit deze advertentie