Archidat Partners - buva-rationele-bouwproducten
Javascript is uitgeschakeld

BUVA Rationele Bouwproducten

Contactgegevens

Bremen 5
2993 LJ BARENDRECHT

Postbus 262
2990 AG BARENDRECHT

Tel.:0180-697500
E-mail:info@buva.nl
Web:www.buva.nl
BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden. BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo'n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.

BUVA Rationele Bouwproducten

  • Bouwdetails
  • Communicatie

Artikelen van BUVA Rationele Bouwproducten

BUVA komt met revolutionaire warmtepomp op de markt

BUVA komt met revolutionaire warmtepomp op de markt

Vanaf 2020 moeten alle nieuwbouwwoningen voldoen aan de nieuwe wettelijke eisen van BENG (bijna energieneutraal gebouwen). Steeds meer woningen worden zonder gasaansluiting opgeleverd. BUVA, de totaalpartner in de bouw, is altijd een voorloper op het gebied van wet- en regelgeving. Zo ook nu weer spelen zij in op de komende BENG-eisen door een nieuwe warmtepomp toe te voegen aan hun assortiment; BUVA EcoClimate lucht/water warmtepomp. De nieuwe warmtepomp is per 1 november 2017 leverbaar.

Wijchense PéGé woningen weer als nieuw

Wijchense PéGé woningen weer als nieuw

Na een uitvoerige voorbereiding en overleg met bewoners is, in opdracht van woningcorporatie Talis, de aannemerscombinatie Trebbe-KnaapenGroep in januari 2017 gestart met een grootschalig onderhoudsproject in Wijchen.

Nieuwe BUVA bouwdetails vanaf nu te downloaden

Nieuwe BUVA bouwdetails vanaf nu te downloaden

BUVA staat bekend om haar uitgebreide catalogus aan bouwproducten, waaronder de geavanceerde ventilatiesystemen en de duurzame onderdorpels.

 

Onze partners

  • De Hoop Pekso
  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
  • Deceuninck Kunststof
  • Marmerindustrie Heel
  • Desso Nederland
  • Techcomlight
Sluit deze advertentie