Partners - calduran kalkzandsteen
Javascript is uitgeschakeld

Calduran Kalkzandsteen

Calduran Kalkzandsteen

Contactgegevens

Einsteinstraat 5
3846 BH HARDERWIJK

Postbus 97
3840 AB HARDERWIJK

Tel.:+31 6-20365320
E-mail:info@calduran.nl
Web:www.calduran.nl
Calduran Kalkzandsteen produceert en levert een compleet assortiment kalkzandsteenproducten voor dragende en niet dragende wanden voor de professionele bouw.

Calduran Kalkzandsteen

Artikelen van Calduran Kalkzandsteen

Kostenefficiënter bouwen? Bouw met kalkzandsteen!

Kostenefficiënter bouwen? Bouw met kalkzandsteen!

Wist je dat de producten van Calduran kalkzandsteen al meer dan 100 jaar worden toegepast in de bouwwereld? Dat meer dan de helft van de woningen in kalkzandsteen wordt gebouwd? En dat in een wereld waar we steeds meer praten over ‘we moeten kiezen voor prefabricage’.

Nieuwe toekomstgerichte combinatie steigerloos bouwen

Nieuwe toekomstgerichte combinatie steigerloos bouwen

Van oudsher zijn we in de bouwwereld al gewend om met een steiger te bouwen. Een steiger biedt de mogelijkheid voor bouwen of het doen van onderhoud wat vanaf de grond niet mogelijk is. Voor het project 40 appartementen aan de Van Heutszlaan in het Gelderse Ede gingen Bouwbedrijf Kreeft, Rc Panels en de opdrachtgever Woonstede samen de uitdaging aan door af te wijken van de standaard en te kiezen voor ‘steigerloos bouwen’.

Ontwikkelen én bouwen vanuit bouwteam biedt voordelen

Ontwikkelen én bouwen vanuit bouwteam biedt voordelen

Wist je dat het bouwen met kalkzandsteen ook zeer geschikt is voor de bouw van een kantoorpand? Het kantoorgebouw van NTP Infra is energieneutraal en in bouwteam verband gebouwd. Korte lijnen, snel besluiten nemen en duidelijke afspraken maken staan bij de bouw centraal.

Draagconstructie voor woontoren Emmen

Draagconstructie voor woontoren Emmen

In het Drentse Middenhaag te Emmen heeft aannemer Brands Bouw B.V. in opdracht van woningcorporatie Lefier inmiddels de derde woontoren 'De Troubadour' opgeleverd. De mooie, indrukwekkende woontoren bestaat uit 60 sociale huurappartementen en staat in de woonwijk Emmerhout. Het complex bestaat uit 11 bouwlagen. De onderste bouwlaag bestaat uit de entree en de bergingen.

Kalkzandsteen biedt mogelijkheden voor IQ-gevel

Kalkzandsteen biedt mogelijkheden voor IQ-gevel

In het Brabantse Etten-Leur werkt Stichting Passief Bouwen aan een bijzonder inspirerend project. Een Premium Passiefhuis wat verder gaat dan ‘normaal’ passief bouwen. Het gebouw wekt veel meer energie op dan het verbruikt, terwijl de Passieve schil ook nog tot 90% energie bespaart op je energievraag ten opzichte van een gemiddeld gebouw. Bij de bouw van dit woon-werk gebouw is gekozen voor Calduran Kalkzandsteen elementen.

vorige
1
2
3
volgende
 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
Sluit deze advertentie