Partners - calduran kalkzandsteen
Javascript is uitgeschakeld

Calduran Kalkzandsteen

Calduran Kalkzandsteen

Contactgegevens

Einsteinstraat 5
3846 BH HARDERWIJK

Postbus 97
3840 AB HARDERWIJK

Tel.:+31 6-20365320
E-mail:info@calduran.nl
Web:www.calduran.nl
Calduran Kalkzandsteen produceert en levert een compleet assortiment kalkzandsteenproducten voor dragende en niet dragende wanden voor de professionele bouw.

Calduran Kalkzandsteen

Artikelen van Calduran Kalkzandsteen

Draagconstructie voor woontoren Emmen

Draagconstructie voor woontoren Emmen

In het Drentse Middenhaag te Emmen heeft aannemer Brands Bouw B.V. in opdracht van woningcorporatie Lefier inmiddels de derde woontoren 'De Troubadour' opgeleverd. De mooie, indrukwekkende woontoren bestaat uit 60 sociale huurappartementen en staat in de woonwijk Emmerhout. Het complex bestaat uit 11 bouwlagen. De onderste bouwlaag bestaat uit de entree en de bergingen.

Kalkzandsteen biedt mogelijkheden voor IQ-gevel

Kalkzandsteen biedt mogelijkheden voor IQ-gevel

In het Brabantse Etten-Leur werkt Stichting Passief Bouwen aan een bijzonder inspirerend project. Een Premium Passiefhuis wat verder gaat dan ‘normaal’ passief bouwen. Het gebouw wekt veel meer energie op dan het verbruikt, terwijl de Passieve schil ook nog tot 90% energie bespaart op je energievraag ten opzichte van een gemiddeld gebouw. Bij de bouw van dit woon-werk gebouw is gekozen voor Calduran Kalkzandsteen elementen.

Hoe voorkom je luchtlekken in een woning?

Hoe voorkom je luchtlekken in een woning?

Tochthinder, geluidsoverlast en een hoog energieverbruik, dat wil je in de gebruiksfase van een woning natuurlijk voorkomen. Daarvoor moet de gebouwschil van Calduran kalkzandsteen goed luchtdicht worden uitgevoerd.

 

Onze partners

  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • JORDAHL Benelux
  • Fermacell
Sluit deze advertentie