Archidat Partners - de-groot-vroomshoop
Javascript is uitgeschakeld

De Groot Vroomshoop

Contactgegevens

Lindervlier 61
7681 XS VROOMSHOOP

Postbus 31
7680 AA VROOMSHOOP

Tel.:0546-666333
E-mail:info@degrootvroomshoop.nl
Web:www.degrootvroomshoop.nl
De Groot Vroomshoop B.V. is aktief op het gebied van houtskeletbouw, prefab houten bergingen, dak- en gevelelementen, gelijmde houtconstructies en integrale huisvestingsoplossingen.

Artikelen van De Groot Vroomshoop

Ketensamenwerking aanleiding voor nieuwbouw

Ketensamenwerking aanleiding voor nieuwbouw

De Groot Vroomshoop investeert in een nieuwe productielijn voor houten daken. Verwacht wordt dat de deze geautomatiseerde dakenlijn zo’n twintig procent extra productiecapaciteit oplevert. Dat betekent dat De Groot Vroomshoop daken voor vijftien woningen per dag kan realiseren.

Houten spanten in ligboxstal beter bestand tegen brand

Houten spanten in ligboxstal beter bestand tegen brand

Een stalbrand is de nachtmerrie van elke veehouder. Deze zomer kwamen in Erichem maar liefst 20.000 varkens om het leven en in Agelo zijn twee veeschuren volledig in de as gelegd en kwamen honderden dieren om. Het is dus belangrijk strenge eisen te stellen aan het toepassen van isolatie- en constructiematerialen.

Uit het goede hout gesneden

Uit het goede hout gesneden

Balans vinden tussen de inmiddels bekende P’s: people, planet en profit. Een uitdaging waar De Groot Vroomshoop zich steeds bewuster, maar al jarenlang mee bezighoudt. Ze voegt er Proud en Pleasure aan toe. Samen de wereld een beetje beter maken, met innovatieve - maar ook financieel interessante - bouwconcepten. Natuurlijk van hout, cyclisch, cradle-to-cradle, duurzaam. Daar hebben de 200 medewerkers niet alleen zelf plezier van, maar ook alle opdrachtgevers en de uiteindelijke gebruikers van de woonconcepten die op korte termijn werkelijkheid worden. Nu kun je roepen dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt, De Groot Vroomshoop toont het liever aan. Met concrete projecten.

 

Onze partners

  • Unilin Insulation
  • FOAMGLAS isolatie
  • Promat
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
Sluit deze advertentie