Archidat Partners - de-groot-vroomshoop
Javascript is uitgeschakeld

De Groot Vroomshoop

De Groot Vroomshoop

Contactgegevens

Zwolsekanaal 36
7681 ED VROOMSHOOP

Postbus 31
7680 AA VROOMSHOOP

Tel.:0546-666333
E-mail:info@degrootvroomshoop.nl
Web:www.degrootvroomshoop.nl
De Groot Vroomshoop Groep bouwt bewust met hout. Van jongs af aan. Al 90 jaar. Dé houtbouwspecialist binnen VolkerWessels. De drie werkmaatschappijen Bouwsystemen, Houtbouw en Gelijmde Houtconstructies bestrijken de volledige houtmarkt.

Bouwsystemen biedt duurzame en energiezuinige huisvestingsconcepten op basis van houtskeletbouw. Permanente, semipermanente en tijdelijke huisvestingsoplossingen behoren tot het specialisme.

De werkmaatschappij Houtbouw levert seriematig geproduceerde prefab houten bergingen en prefab dak- en gevelelementen. Met als uitgangspunt het modulair maken van producten, met alle vrijheid voor maatwerk.

De werkmaatschappij Gelijmde Houtconstructies is toeleverancier van maatwerk gelijmde houtconstructies en volhouten wand-, vloer- en dakelementen. Hierbij wordt vooral meegedacht met de architecten.

De Groot Vroomshoop

Artikelen van De Groot Vroomshoop

Flexwonen geen containerbegrip

Flexwonen geen containerbegrip

Soms is een dak boven je hoofd even niet vanzelfsprekend. Naar schatting zoekt 10% van de Nederlandse bevolking met spoed tijdelijke woonruimte. Dat zijn, om maar enkele voorbeelden te noemen, partners die in scheiding liggen, studenten, expats, seizoenswerkers, mensen die gedetacheerd zijn, statushouders, mantelzorgers…

Lang leve kunststof fundatieblokken

Lang leve kunststof fundatieblokken

Woonstad Rotterdam liet onlangs een portiekflat met 30 woningen slopen. De woningen aan de Persoonshaven in Rotterdam zijn omstreeks 1910 gebouwd en in 1987 gerenoveerd. Bij de woningen zijn begin deze eeuw bergingen van De Groot Vroomshoop geplaatst om bewoners extra opslagruimte te bieden.

Nieuw bouwconcept bewijst toegevoegde waarde voor basisschool

Nieuw bouwconcept bewijst toegevoegde waarde voor basisschool

De Groot Vroomshoop staat waar de markt haar nodig heeft. Zo heeft De Groot Vroomshoop recentelijk samen met SeARCH Architecten en basisschool Klein Amsterdam een unieke huisvestingsoplossing ontwikkeld waar ze trots op zijn: een prachtig schoolgebouw dat is opgebouwd uit duurzame, permanente én verplaatsbare modules van hout.

 

Onze partners

  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
Sluit deze advertentie