Archidat Partners - de-hoop-pekso
Javascript is uitgeschakeld

De Hoop Pekso

De Hoop Pekso

Contactgegevens

Duitslandweg 2
4538 BK TERNEUZEN

Postbus 19
4530 AA TERNEUZEN

Tel.:0115-680911
E-mail:info@dehoop-pekso.nl
Web:www.dehoop-pekso.nl
De Hoop Pekso is producent en leverancier van een totaalpakket aan ruwbouwproducten: van funderingselement tot en met verdiepingsvloer. Voor elk project zoeken we een passende oplossing. Met het juiste constructie- en productadvies of uitwerking in BIM worden bouwprocessen geoptimaliseerd. Hiermee creëren wij architectonische en constructieve vrijheid en ruimte voor installaties.

De Hoop Pekso

Artikelen van De Hoop Pekso

Superkist: meer met minder

Superkist: meer met minder

De Hoop Pekso introduceert de Superkist: de nieuwe topper onder de EPS- funderingskisten. Gebruiksgemak voor de verwerker staat voorop. Met de Superkist kan in ‘no time’ een fundering efficiënt én arbovriendelijk gerealiseerd worden.

Bouwdetails De Hoop Pekso online beschikbaar

Bouwdetails De Hoop Pekso online beschikbaar

Aan de al goedgevulde detailbibliotheek van Bouwformatie zijn nu ook de bouwdetails van De Hoop Pekso toegevoegd. De Hoop Pekso is producent en leverancier van fundering tot en met verdiepingsvloer.

De Hoop Pekso biedt totaalconcept voor vloerrenovatie

De Hoop Pekso biedt totaalconcept voor vloerrenovatie

Na de introductie van de Rentovloer® vorig jaar, presenteert De Hoop Pekso de nieuwe renovatievloer “Reno Acero®”. Deze vloer biedt de oplossing voor oudere woningen tot aan de jaren ‘80 uit de vorige eeuw die kampen met een constructief slechte en niet of nauwelijks geïsoleerde begane grondvloer.

 

Onze partners

  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
  • Kawneer
  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
Sluit deze advertentie