Partners - de hoop pekso
Javascript is uitgeschakeld

De Hoop Pekso

De Hoop Pekso

Contactgegevens

Duitslandweg 2
4538 BK TERNEUZEN

Postbus 19
4530 AA TERNEUZEN

Tel.:+31 115-680911
E-mail:info@dehoop-pekso.nl
Web:www.dehoop-pekso.nl
De Hoop Pekso is producent en leverancier van een totaalpakket aan ruwbouwproducten: van funderingselement tot en met verdiepingsvloer. Voor elk project zoeken we een passende oplossing. Met het juiste constructie- en productadvies of uitwerking in BIM worden bouwprocessen geoptimaliseerd. Hiermee creëren wij architectonische en constructieve vrijheid en ruimte voor installaties.

De Hoop Pekso

Artikelen van De Hoop Pekso

Sneller bouwen met flexibele betonmodules

Sneller bouwen met flexibele betonmodules

Modulair bouwen op basis van een geoptimaliseerd betoncasco van 35 m². Geschikt als studio, horizontaal gekoppeld tot appartement of verticaal gestapeld tot eengezinswoning. Circle biedt corporaties en gemeentes een robuuste en snel te realiseren oplossing voor de stijgende vraag naar kleinere en flexibele woningen. Met een hoogwaardige kwaliteit, circulair op alle niveaus, kortere bouwtijd en 20% lagere bouwkosten dan traditionele bouw.

Superkist: meer met minder

Superkist: meer met minder

De Hoop Pekso introduceert de Superkist: de nieuwe topper onder de EPS- funderingskisten. Gebruiksgemak voor de verwerker staat voorop. Met de Superkist kan in ‘no time’ een fundering efficiënt én arbovriendelijk gerealiseerd worden.

Bouwdetails De Hoop Pekso online beschikbaar

Bouwdetails De Hoop Pekso online beschikbaar

Aan de al goedgevulde detailbibliotheek van Bouwformatie zijn nu ook de bouwdetails van De Hoop Pekso toegevoegd. De Hoop Pekso is producent en leverancier van fundering tot en met verdiepingsvloer.

 

Onze partners

  • Kawneer
  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • RHEINZINK
  • SOPREMA
Sluit deze advertentie