Archidat Partners - de-kracht-van-de-combinatie
Javascript is uitgeschakeld

De Kracht van de Combinatie

Contactgegevens

Atoomweg 2
2421 LZ NIEUWKOOP

Postbus 1
2420 AA NIEUWKOOP

Tel.:0172-520110
E-mail:info@dkvdc.nl
Web:http://www.dkvdc.nl
De technische adviseurs van Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en Tremco illbruck ontmoeten elkaar regelmatig op de bouwplaats om de vertaalslag te maken van theoretische bestekken naar praktijk oplossingen. De combinatie van bevestiging en afdichting levert veelal vergelijkbare vragen op en leidt tot soortgelijke verwerkingsadviezen. Doordat de drie partijen altijd op dezelfde tijd en op dezelfde plaats in het bouwproces met elkaar te maken hebben, worden voortaan de krachten gebundeld.

Artikelen van De Kracht van de Combinatie

De Kracht van de Combinatie in Bouwdetails Online

De Kracht van de Combinatie in Bouwdetails Online

De Kracht van de Combinatie is een bundeling van de bedrijven Gebroeders Bodegraven, Fischer en Tremco Illbruck. De combinatie van de producten zorgt voor een efficiënter verloop van het bouwproject, met name op gebied van verankering en luchtdichtbouwen.

De Kracht van de Combinatie toont meerwaarde tijdens BouwBeurs

De Kracht van de Combinatie toont meerwaarde tijdens BouwBeurs

Tijdens de Bouwbeurs komen de verankeringsoplossingen van Gebr. Bodegraven, de bevestigingsankers van fischer Benelux en de luchtdichtingsproducten van tremco illbruck samen in praktische oplossingen voor luchtdicht bouwen. De drie bedrijven werken sinds 2013 samen in De Kracht van de Combinatie. Deze alliantie laat aannemers, bouwbedrijven, constructeurs en voorschrijvers in Utrecht kennismaken met bouwoplossingen, uitgewerkt in basisdetails en doorsnedes van verschillende bouwdelen.

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
Sluit deze advertentie