Archidat Partners - deceuninck-kunststof
Javascript is uitgeschakeld

Deceuninck Kunststof

Contactgegevens

Bruggesteenweg 164
B8830 HOOGLEDE-GITS

Postbus 107
6850 AA HUISSEN

Tel.:076-5617834
E-mail:deceuninck.kunststof@deceuninck.com
Web:www.deceuninck.nl
Deceuninck Kunststof B.V. levert ruim assortiment van geëxtrudeerde kunststofraam- en -deursystemen en bouwproducten.

Artikelen van Deceuninck Kunststof

Energetisch renoveren dankzij Deceuninck gevels en kozijnen

Energetisch renoveren dankzij Deceuninck gevels en kozijnen

Op de Renovatie & Transformatie Beurs van 12 tot en met 14 april in de Brabanthallen in Den Bosch zal Deceuninck demonstreren hoe woningen energetisch gerenoveerd worden met Deceuninck kozijnen, deuren en gevelbekleding. Energetisch renoveren is energiebesparingen realiseren bij het renoveren. Dus niet alleen renoveren voor meer comfort, maar ook voor een lagere energierekening en minder CO2 emissie voor een beter milieu.

Hoge score inbraakwerendheid Deceuninck Zendow#neo kozijn

Hoge score inbraakwerendheid Deceuninck Zendow#neo kozijn

Deceuninck Zendow#neo kozijnen scoren bijzonder hoog op het vlak van inbraakwerendheid. Bij recent uitgevoerde onafhankelijke inbraakwerendheidstesten behaalden de Deceuninck Zendow#neo kozijnen probleemloos weerstandsklasse 2. Tijdens de beurs Polyclose 2016 kreeg Deceuninck officieel het inbraakwerendheid attest voor de profielserie Zendow#neo Standaard en Premium uitgereikt uit handen van de heer Soontiëns, Sector Manager van het SKG, de Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector.

Deceuninck partner van totaal-isolatieconcept

Deceuninck partner van totaal-isolatieconcept

Tijdens de komende Gevelbeurs, eind januari in Ahoy Rotterdam, zal Deceuninck samen met Borgh en Recticel Insulation een complete buitengevelisolatie oplossing presenteren: Isofinish. Met deze oplossing kunnen nieuwe en bestaande gevels bijzonder efficiënt worden voorzien van zowel buitengevelisolatie als gevelafwerking. Gevelisolatie is essentieel bij het energiezuiniger maken van woningen en gebouwen. Gevelrenovatie zorgt voor een waardevermeerdering van een woning of pand door een fraaie en moderne gevel en de verbetering van het energielabel.

Recente projecten van Deceuninck Kunststof

Appartementen Duinhof Zuid

Appartementen Duinhof Zuid

ARCAS Architecture & Urbanism is de ontwerper van het project Duinhof in de Zeeuwse badplaats Cadzand-Bad. Het complex bestaat uit 131 appartementen, met een capaciteit variërend van twee tot acht personen. Deze appartementen zijn verdeeld over zes gebouwen en bevinden zich aan de voet van de duinen in Cadzand. Deceuninck verwerker Vernaeve Raamsystemen te Sas van Gent heeft in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel de kunststof kozijnen en luiken geleverd en gemonteerd.

 

Onze partners

  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
Sluit deze advertentie