Archidat Partners - derbigum-duurzame-dakbedekking
Javascript is uitgeschakeld

Derbigum duurzame dakbedekking

Derbigum duurzame dakbedekking

Contactgegevens

Veldsteen 52
4815 PK BREDA

Postbus 3270
4800 DG BREDA

Tel.:015-2154000
E-mail:infonl@derbigum.com
Web:www.derbigum.nl
De Belgische onderneming Derbigum, moederbedrijf van Derbigum Nederland B.V., is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking. De onderneming, gestart in 1932 als familiale kmo in de waterdichting van daken en platte oppervlakken, is dankzij continue investeringen en een onnavolgbare service uitgegroeid tot een wereldspeler.

De groep telt twee productie-eenheden in België (Lot & Perwez) en stelt wereldwijd 350 medewerkers tewerk. Meer dan twee derde van de productie is bestemd voor export. De geconsolideerde groepsomzet van Derbigum bedraagt 107 miljoen euro. Derbigum streeft ernaar om de uitgelezen producent\leverancier te zijn van duurzame innovatieve en eenvoudige oplossingen om gebouwen te beschermen tegen de natuurelementen. Hiervoor werd ook duidelijk de toepassing van de circulaire economie waar mogelijk opgenomen in het bedrijfs-DNA.

Derbigum duurzame dakbedekking

Artikelen van Derbigum duurzame dakbedekking

Een beter milieu begint bij uw dakbaan

Een beter milieu begint bij uw dakbaan

Het milieu helpen door een dakbaan te plaatsen die CO2 opvangt en ook nog eens 100% recyclebaar is? Of op zoek naar een circulaire dakbaan met de laagste impact op het milieu? Dat kan met Derbigum NT dakbanen. We vertellen u graag meer over Derbicolor FR Olivijn en Derbigum NT.

Derbigum NT was, is en blijft de duurzaamste dakbaan

Derbigum NT was, is en blijft de duurzaamste dakbaan

Derbigum NT was, is en blijft de meest duurzame milieukeuze op het gebied van dakbedekking. In mei heeft NIBE de nieuwe factsheet bekend gemaakt, hieruit blijkt dat Derbigum NT, dankzij onder andere het gebruik van Derbitumen, een lage impact heeft op het milieu. Bijzonder laag zelfs, Derbigum NT heeft zelfs de laagste milieu impact in vergelijking met andere dakbedekking!

Boerderij Wolfslaar te Breda duurzaam verbouwd

Boerderij Wolfslaar te Breda duurzaam verbouwd

In opdracht van de gemeente Breda, werd Boerderij Wolfslaar, al sinds 1968 een begrip en gewaardeerde plaats voor jong en oud, verduurzaamd. Hiervoor werd een grondige verbouwing voorzien. De oudste gebouwen op het terrein van Boerderij Wolfslaar in Breda werden gesloopt om plaats te maken voor nieuwe panden, die volledig van natuurlijke en eerder gebruikte materialen zijn gemaakt.

Recente projecten van Derbigum duurzame dakbedekking

COVRA VOG 2

COVRA VOG 2

Woensdag 30 september 2015 werd de eerste paal van het VOG-ll geslagen. Hiermee is de start van de bouw van het tweede gebouw voor de opslag van verarmd uranium bij COVRA officieel. Het gebouw is ontworpen door raadgevend ingenieursbureau F. Koch B.V., in samenwerking met kunstenaar William Verstraeten. Het gebouw heeft een Uranusblauwe kleur gekregen en zal fungeren als een enorme zonnewijzer. De tijdsaanduiding refereert aan het feit dat de tijd radioactieve stoffen onschadelijk maakt. Het gebouw heeft een opslagcapaciteit voor 15 jaar en werd gebouwd door bouwbedrijf Cordeel Nederland B.V.

 

Onze partners

  • MBS Groep
  • UNILIN Insulation
  • Alsecco
  • VMRG
  • FOAMGLAS isolatie
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
Sluit deze advertentie