Archidat Partners - derbigum-nederland
Javascript is uitgeschakeld

DERBIGUM Nederland

Contactgegevens

Veldsteen 52
4815 PK BREDA

Postbus 3270
4800 DG BREDA

Tel.:015-2154000
E-mail:infonl@derbigum.com
Web:www.derbigum.nl
De Belgische onderneming Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland B.V., is gespecialiseerd in energiebesparende en -producerende dakbedekkingsmaterialen. De onderneming, gestart in 1932 als familiale kmo in de waterdichting van daken en platte oppervlakken, investeert vandaag fors in vernieuwende producten voor duurzaam bouwen en energiebeheer. De groep telt vier productie-eenheden – twee in België (Lot & Perwez), één in Duitsland (Haßfurt) en één in de Verenigde Staten (Kansas City) – en stelt wereldwijd vierhonderd medewerkers tewerk.

Artikelen van DERBIGUM Nederland

Van Hollands rijtjeshuis tot energieneutrale woning

Van Hollands rijtjeshuis tot energieneutrale woning

Op donderdag 15 mei jl. presenteerde het studententeam van de TU Delft Prêt-à-Loger: de tweede huid waarmee zij een Hollands rijtjeshuis energieneutraal en ruimer maken. Met dit concept nemen de studenten deze zomer deel aan de Solar Decathlon 2014, de Olympische Spelen voor de duurzame bouw, in Versailles, Frankrijk. Om het huis en het concept te kunnen bouwen, werkten de studenten samen met vele partners. Derbigum sponsorde het project en leverde wortelwerende dakbedekking Derbigum® WW en voorgeteelde tegels Derbisedum® Pack voor het project.

Dakbedekking met geïntegreerde zonnecellen voor grootste zonne-energiepark in Utrecht

Dakbedekking met geïntegreerde zonnecellen voor grootste zonne-energiepark in Utrecht

In 2011 is Mitros gestart met de renovatie van 640 woningen in Overvecht Noord. Rutges Vernieuwt heeft de 640 appartementen gerenoveerd. Dit moest duurzaam gebeuren, met het oog op duurzame materialen en energiebesparing voor de inwoners.

Gemoderniseerde vestiging nabij Brussel maakt Belgische Derbigum futureproof

Gemoderniseerde vestiging nabij Brussel maakt Belgische Derbigum futureproof

Derbigum, de Belgische onderneming gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbanen, blijft innoveren. Niet alleen in innovatieve producten, maar ook in logistiek en gebouwen. Vandaag werd de compleet vernieuwde en gemoderniseerde site in Lot (bij Brussel) officieel geopend, in aanwezigheid van de burgemeester van Beersel. De totale investering hiervoor bedroeg 1,5 miljoen euro.

 

Onze partners

  • Plaka Nederland
  • Unilin Insulation
  • FOAMGLAS isolatie
  • Promat
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
  • Renson
Sluit deze advertentie