Archidat Partners - digioffice
Javascript is uitgeschakeld

DigiOffice

DigiOffice

Contactgegevens

Vijzelmolenlaan 2
3447GX WOERDEN

Tel.:348-46 55 00
E-mail:info@digioffice.nl
Web:www.digioffice.nl
DigiOffice is een softwaresuite om documentstromen te beheren en te managen. Vanaf inschrijving en ontwerp tot calculatie en realisatie: DigiOffice registreert alle documentatie, acties en correspondentie van een project. Modules als offerte vergelijken, inkoop en projectbeheer vergroten de beheersbaarheid van het bouwproces. Je vindt informatie gemakkelijk terug en het delen met externen verloopt veilig en eenvoudig. Koppelingen met applicaties zoals Relatics, solidbricks, homeDNA en 4PS zorgt dat je informatie op één plek vastlegt en op meerdere plekken actueel beschikbaar hebt. DigiOffice heeft haar roots in de bouwketen liggen. Verschillende middelgrote en grote bouw-, infra- en vastgoedbedrijven zetten de software dagelijks in. DigiOffice bestaat 30 jaar en kent > 35.000 gebruikers.

Artikelen van DigiOffice

Waarom De Vries en Verburg kiest voor een DMS, náást het ERP systeem

Waarom De Vries en Verburg kiest voor een DMS, náást het ERP systeem

De hoeveelheid informatie die binnen bouwbedrijven in omloop is, is op zijn zachts gezegd indrukwekkend te noemen. In elke fase van een bouwproject ontstaan nieuwe documenten. Het beheer daarvan vindt vaak plaats in meerdere softwaresystemen. Hoe efficiënt is dat eigenlijk? Bouwbedrijf De Vries en Verburg besloot op zoek te gaan naar één nieuwe totaaloplossing in de vorm van een ERP systeem, om meer synergie te bereiken.

Burgland Bouw daadkrachtiger met informatiemanagement in DigiOffice

Burgland Bouw daadkrachtiger met informatiemanagement in DigiOffice

Als coördinerend bouwbedrijf was Burgland Bouw vaak op zoek naar een spelt in de databerg. Voor elk project werden door betrokkenen uiteenlopende digitale en fysieke documenten aangeleverd zoals bestekken, bouwtekeningen, contracten, planningen en facturen.

Unieke conceptbouw ondersteund met systeem DigiOffice

Unieke conceptbouw ondersteund met systeem DigiOffice

Nijhuis Bouw hanteert zijn eigen, unieke bouwmethodiek: Trento. Een vorm van conceptbouwen waarbij met dezelfde materialen telkens andere, unieke gebouwen worden gerealiseerd. In Trento heeft elke fase zijn eigen documenten, data en werkstromen.

 

Onze partners

  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Meuwissen Bouwprodukten
  • MBS Groep
  • UNILIN Insulation
Sluit deze advertentie