Archidat Partners - dycore
Javascript is uitgeschakeld

Dycore

Dycore

Contactgegevens

Ambachtsweg 16
4906 CH Oosterhout

Postbus 197
4900 AD Oosterhout

Tel.:0162 477 477
E-mail:info@dycore.nl
Web:www.dycore.nl
Met een diversiteit aan prefab vloersystemen biedt Dycore complete oplossingen voor uw vloerveld, zowel voor de begane grond als de verdieping. In ons advies nemen wij een proactieve houding aan, waarin wij, naast uw eigen wensen en eisen, rekening houden met de verschillende uitdagingen en mogelijkheden die komen kijken bij de totstandkoming van een vloerveldoplossing, zoals de constructieve eisen, isolatie, milieu, verwerking, productcombinatie, etcetera.

Dycore

Artikelen van Dycore

Meterkastblokken van Dycore: Geïsoleerd én luchtdicht

Meterkastblokken van Dycore: Geïsoleerd én luchtdicht

Met een EPS-meterkastblok is de meterkastsparing van de Dycore ribbenvloer direct en eenvoudig geïsoleerd én luchtdicht. Het EPS-blok is aan de onderzijde geheel dicht. Ter plaatse van de uitsparingen zit nog 2 cm EPS, wat eenvoudig door te prikken is.

Eenvoudige betonkering verhoogt bouwsnelheid

Eenvoudige betonkering verhoogt bouwsnelheid

Voordat begonnen kan worden met het storten van breedplaatvloeren moeten de vloerranden voorzien worden van een randkist. Dit is een kostbare en tijdrovende klus. Met de betonnen randkist van Dycore is dit niet meer nodig. Op de bouwplaats kan men gelijk beginnen met het aanbrengen van leidingwerk, bijlegwapening en andere voorzieningen, waarna de vloer kan worden afgestort.

Duurzaam bouwen door toepassing van 30% betongranulaat

Duurzaam bouwen door toepassing van 30% betongranulaat

Op de meest centrale plaats van Nederland verrijst Central Park. Tussen het Stadskantoor en De Syp en naast Utrecht Centraal wordt het 90 meter hoge kantoorgebouw Westflank fase 2 gerealiseerd.

 

Onze partners

  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Velox
  • IVC Group
  • Holland Mast
  • Holonite
Sluit deze advertentie