Archidat Partners - dyka
Javascript is uitgeschakeld

Dyka

Contactgegevens

Produktieweg 7
8331 LJ STEENWIJK

Postbus 33
8330 AA STEENWIJK

Tel.:0521-534911
E-mail:info@dyka.com
Web:www.dyka.com
DYKA is een toonaangevende producent van kunststof leidingsystemen. Deze worden vooral toegepast in de Woning- en Utiliteitsbouw en in de Grond-, Weg- en Waterbouw. DYKA bestaat al meer dan 50 jaar en maakt onderdeel uit van de Belgische Tessenderlo group. DYKA heeft zusterbedrijven in een aantal Europese landen. Deze zijn binnen de Tessenderlo Group gegroepeerd in de business unit Plastic Pipe Systems.

Artikelen van Dyka

DYKA ontwikkelt Bioplastic leidingsysteem voor woningbouw

DYKA ontwikkelt Bioplastic leidingsysteem voor woningbouw

DYKA heeft als eerste bedrijf in de wereld een Bioplastic leidingsysteem ontwikkeld voor de woningbouw. De nieuwe productlijn met leidingen en hulpstukken is gemaakt van PLA; een hernieuwbare plantaardige grondstof afkomstig uit suikerbiet of suikerriet. DYKA biedt met Bioplastics een volwaardig leidingsysteem met een lange levensduur. Het bedrijf verwacht Bioplastics in de toekomst veel breder te kunnen inzetten binnen de bouw en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de bouwketen.

DYKA Ultra-3 Recyline buizen met 40 procent recyclaat

DYKA Ultra-3 Recyline buizen met 40 procent recyclaat

In veel projecten is duurzaamheid een belangrijk aspect geworden bij het kiezen van materialen. DYKA produceert leidingen waarin gegarandeerd 40 procent recyclaat wordt gebruikt conform het KIWA-certificaat.

DYKA ontvangt prijs voor energie-efficiency in de keten

DYKA ontvangt prijs voor energie-efficiency in de keten

Tijdens een NRK –bijeenkomst heeft DYKA een prijs ontvangen in de categorie "Meeste energie-efficiency in MJA ketenefficiency". Volgens de jury toont DYKA aan dat ketenbesparing effectief kan zijn voor energie- en milieuprestaties. Door materiaalbesparing en inzet van recyclaat bespaart DYKA veel energie in de keten. Omgerekend is de winst zo groot als de energievraag van een dag voor 365.000 huishoudens.

 

Onze partners

  • JET BIK Projecten
  • Blauwplaat
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • BubbleDeck International LWC
  • Redumax
Sluit deze advertentie