Archidat Partners - faay-vianen
Javascript is uitgeschakeld

Faay Vianen

Faay Vianen

Contactgegevens

Mijlweg 3
4131 PJ VIANEN

Mijlweg 3
4131 PJ VIANEN

Tel.:0347-376624
E-mail:info@faay.nl
Web:www.faay.nl
Faay is een Nederlands familiebedrijf en produceert prefab wanden van duurzame bio-based materialen. Van voorzetwand tot woningscheidende wand, al ruim 45 jaar worden de wanden worden gebruikt in nieuwbouw, renovatie en transformatie. Faay wandpanelen hebben een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskarton en schachten voor leidingen en elektra.

Geen systeem bouwt zo snel als Faay waarbij toch zeer hoge eisen kunnen worden gesteld aan geluidsisolatie, brandwerendheid, schroefvastheid, flexibiliteit en milieu. Faay kent zijn verantwoordelijkheden als het gaat om een schoner milieu en een betere leefomgeving. Faay is FSC en PEFC gecertificeerd en daarnaast in het bezit van twee C2C certificaten.

Wat ruim 45 jaar geleden begon met de ‘geboorte’ van de scheidingswand is nu uitgegroeid tot een bedrijf wat steeds probeert vernieuwend te zijn, te ontwikkelen en andere afzetmarkten aan te boren. En dit alles met als uitgangspunt: ‘kwaliteit wint altijd’.

Faay Vianen

Artikelen van Faay Vianen

“Wij hebben een duurzaam product!”

“Wij hebben een duurzaam product!”

“Wij hebben een duurzaam product!” Je hoort het veel bedrijven roepen. Maar wanneer is een product duurzaam? Het product gaat lang mee, is mensvriendelijk gemaakt en bevat geen giftige of andere gevaarlijke stoffen. Maar duurzaam is méér dan dat.

Een binnenwand waar geluid in zit

Een binnenwand waar geluid in zit

De Faay binnenwand, een kern van vlasscheven met aan beide zijden een gipsplaat. ‘Nuchtere eenvoud’, maar na bijna 50 jaar, nog steeds de basis in de productieruimten van familiebedrijf Faay in Vianen. De Faay-wand is gemakkelijk te monteren, sterk, schroefvast en brandveiling. Veel gebruikt als binnenwand in nieuwbouw, renovatie en transformatie.

Renovatie portiekwoningen naar NOM

Renovatie portiekwoningen naar NOM

Aan de Lorentzlaan in Schiedam zijn 80 portiekwoningen ingrijpend gerenoveerd naar NOM. Woonplus Schiedam en ERA Contour BV sloegen de handen ineen om deze uitdaging aan te pakken. De authentieke woningen zijn bepalend voor het straatbeeld.

 

Onze partners

  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
Sluit deze advertentie