Partners - fakro nederland
Javascript is uitgeschakeld

Fakro Nederland

Fakro Nederland

Contactgegevens

De Ren 34
6562 JK GROESBEEK

De Ren 34
6562 JK GROESBEEK

Tel.:024-3978095
E-mail:info@fakronederland.nl
Web:www.fakro.nl
FAKRO Nederland BV is de officiële importeur en distributeur van FAKRO dakramen, zonweringen, zoldertrappen, zonnecollectoren en aanverwante producten. De constante kwaliteit van de producten, snelle leveringen en een goede service zijn belangrijke succesfactoren.

Fakro Nederland

Artikelen van Fakro Nederland

Nieuwe dakraamoplossing BUVA en FAKRO

Nieuwe dakraamoplossing BUVA en FAKRO

Frisse lucht is een cruciaal onderdeel van een gezonde woning. Doordat huizen steeds beter geïsoleerd zijn, is het belangrijk dat we bewust nadenken over de toepassing van ventilatievoorzieningen.

FAKRO wint Red Dot Design Award 2016

FAKRO wint Red Dot Design Award 2016

FAKRO heeft de Red Dot Design Award 2016 gewonnen voor het platdakraam DEF DU6. De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. De award wordt door veel experts ervaren als een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van industrieel design.

FAKRO Walkable platdakraam

FAKRO Walkable platdakraam

Voor een comfortabel gevoel in een woonruimte is een bron van natuurlijk licht belangrijk. De toepassing van platte daken in de hedendaagse architectuur vraagt om nieuwe oplossingen. FAKRO biedt sinds kort het ‘Walkable’ platdakraam: een beloopbaar dakraam voor het platte dak. Ideaal voor dakterrassen. Het biedt, net als de andere platdakramen, de beste esthetiek en hoge isolatiewaardes.

Een slimme daglichtoplossing is zo geregeld

Een slimme daglichtoplossing is zo geregeld

Van 22 tot en met 24 maart 2016 staat de toekomst van de bouw- en vastgoedsector centraal tijdens Building Holland. FAKRO Nederland is aanwezig en inspireert, samen met diverse partners, bezoekers met een concrete klimaat- en daglichtoplossing.

Meer ruimte met het FAKRO balkondakraam

Meer ruimte met het FAKRO balkondakraam

Het FAKRO balkondakraam combineert twee raamvleugels in één. Dit maakt het mogelijk het bovengedeelte te openen tot een hoek van 45⁰ en het ondergedeelte naar voren uit te klappen. Zo creëert u in een handomdraai extra ruimte. Vanaf heden is deze productlijn leverbaar in een nieuwe breedtemaat van 114 cm.

vorige
1
2
3
4
volgende
 

Onze partners

  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
  • JORDAHL Benelux
  • Fermacell
Sluit deze advertentie