Partners - fakro nederland
Javascript is uitgeschakeld

Fakro Nederland

Fakro Nederland

Contactgegevens

De Ren 34
6562 JK GROESBEEK

De Ren 34
6562 JK GROESBEEK

Tel.:+31 6-53172047
E-mail:info@fakronederland.nl
Web:www.fakro.nl
FAKRO Nederland BV is de officiële importeur en distributeur van FAKRO dakramen, zonweringen, zoldertrappen, zonnecollectoren en aanverwante producten. De constante kwaliteit van de producten, snelle leveringen en een goede service zijn belangrijke succesfactoren.

Fakro Nederland

Artikelen van Fakro Nederland

FAKRO biedt slimme en energiezuinige warmtewering

FAKRO biedt slimme en energiezuinige warmtewering

Zonlicht verlicht en verwarmt een binnenruimte op natuurlijke wijze. In de winter een groot voordeel. In de zomer kan te veel opwarming van de ruimte leiden tot oververhitting. Door de klimaatverandering worden onze zomers steeds warmer. Hierdoor neemt de kans op oververhitting verder toe. FAKRO biedt daarom slimme en energiezuinige oplossingen om in de zomer warmte in huis te weren.

FAKRO sluit zich aan bij Platform 2050

FAKRO sluit zich aan bij Platform 2050

De planmatige verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad krijgt dankzij Platform 2050 steeds meer gestalte. Zo tekenden recent Theo Peters en Bart Peters, directie van FAKRO Nederland BV, en Bart Wansink, oprichter van Platform 2050, de overeenkomst waarmee FAKRO Nederland leverancier wordt van Platform 2050. Door deze samenwerking kan Platform 2050 nu ook daglicht oplossingen voor het dak aanbieden aan vastgoedbeleggers en woningbouwcoöperaties.

Nieuwe dakraamoplossing BUVA en FAKRO

Nieuwe dakraamoplossing BUVA en FAKRO

Frisse lucht is een cruciaal onderdeel van een gezonde woning. Doordat huizen steeds beter geïsoleerd zijn, is het belangrijk dat we bewust nadenken over de toepassing van ventilatievoorzieningen.

FAKRO wint Red Dot Design Award 2016

FAKRO wint Red Dot Design Award 2016

FAKRO heeft de Red Dot Design Award 2016 gewonnen voor het platdakraam DEF DU6. De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. De award wordt door veel experts ervaren als een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van industrieel design.

FAKRO Walkable platdakraam

FAKRO Walkable platdakraam

Voor een comfortabel gevoel in een woonruimte is een bron van natuurlijk licht belangrijk. De toepassing van platte daken in de hedendaagse architectuur vraagt om nieuwe oplossingen. FAKRO biedt sinds kort het ‘Walkable’ platdakraam: een beloopbaar dakraam voor het platte dak. Ideaal voor dakterrassen. Het biedt, net als de andere platdakramen, de beste esthetiek en hoge isolatiewaardes.

vorige
1
2
3
4
volgende
 

Onze partners

  • Therminon
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Velox
Sluit deze advertentie