Archidat Partners - fermacell
Javascript is uitgeschakeld

Fermacell

Contactgegevens

Loonsewaard 15-20
6606 KG WIJCHEN

Postbus 398
6600 AJ WIJCHEN

Tel.:024-6495111
E-mail:fermacell-nl@xella.com
Web:www.fermacell.nl
Fermacell bracht eind jaren zeventig gipsvezelplaten voor het eerst als bouwmateriaal op de markt. Een duurzaam en milieuverantwoord product, samengesteld uit rookgasontzwavelingsgips -een restproduct uit elektriciteitscentrales- en oud papier. Gipsvezelplaat is een honderd procent recyclebaar bouwmateriaal. Een flexibel bouwproduct voor het efficiënt construeren of verbeteren van vloeren, plafonds en wanden, zowel in utiliteits- als woningbouw, in nieuwbouw en renovatie. Fermacell Powerpanel zijn cementgebonden platen, voor droge afbouw van gevels en natte ruimtes.

Fermacell

  • Bouwdetails
  • Bouwkosten
  • Communicatie

Artikelen van Fermacell

Op Landal park verrijzen 240 vakantiehuisjes met Fermacell Gipsvezelplaten

Op Landal park verrijzen 240 vakantiehuisjes met Fermacell Gipsvezelplaten

In een gecultiveerd duinlandschap direct aan de Noordzee zijn circa 240 vakantiewoningen opgebouwd met gipsvezelplaten van Fermacell uit Wijchen. De woningen zijn gelegen op verschillende hoogtes en vormen één geheel met de omgeving.

Fermacell en Uniwarm leveren klimaatplafond voor all electric villa

Fermacell en Uniwarm leveren klimaatplafond voor all electric villa

Aan de rand van Doetinchem verrijst een all electric villa, die is opgebouwd uit natuurlijke materialen. Zo is het Douglas-hout, dat gebruikt is voor de draagconstructie, afkomstig van bomen uit het nabijgelegen landgoed Slangenburg.

Het Schip na renovatie identiek aan origineel ontwerp De Klerk

Het Schip na renovatie identiek aan origineel ontwerp De Klerk

Het Schip, icoon van de Amsterdamse School, is al sinds de bouw in 1921 een blikvanger in onze hoofdstad. Ook als de renovatie van de 81 arbeiderswoningen deze zomer is voltooid, blijft de authentieke uitstraling van het gebouw in tact vanwege de monumentale status.

Recente projecten van Fermacell

Kruisherenklooster Uden

Kruisherenklooster Uden

In het centrum van het Brabantse Uden staat het Kruisherenklooster. De tien kruisheren die er tot voor kort woonden, zijn verhuisd naar aanleunwoningen van het nabijgelegen verzorgingshuis St. Jan.

Renovatie woningen Jeruzalem

Renovatie woningen Jeruzalem

Na de Tweede Wereldoorlog was er grote woningnood in Tilburg. Jeruzalem was een van de uitbreidingswijken waar snel nieuwe woningen neergezet moesten worden. Bijna letterlijk neergezet, want de zogenaamde Airey-woningen zijn een soort bouwpakketwoningen.

Sint Antonius Ziekenhuis

Sint Antonius Ziekenhuis

In Utrecht Leidsche Rijn, achter geluidsmuur “The Wall” langs de A2, is een oogstrelende nieuwe locatie van het Sint Antonius Ziekenhuis verrezen. Het nieuwe ziekenhuis vervangt vanaf de opening in 2013 de ruim 40 jaar oude locaties Utrecht Overvecht en Oudenrijn.

 

Onze partners

  • Fermacell
  • NVPU
  • Hakron
  • Halfen
  • De Kracht van de Combinatie
  • IsoniQ
  • Totaaldakconcept.NL
Sluit deze advertentie