Partners - foamglas isolatie
Javascript is uitgeschakeld

FOAMGLAS isolatie

FOAMGLAS isolatie

Contactgegevens

Nijverheidsweg 1 A
3433 NP NIEUWEGEIN

Postbus 72
3430 AB NIEUWEGEIN

Tel.:+31 30-6035241
E-mail:info@foamglas.nl
Web:www.foamglas.nl
FOAMGLAS®-isolatie bestaat uit gerecycled glas. De gesloten structuur van de glascellen staat garant voor bijzondere eigenschappen. Zo is FOAMGLAS® water- en waterdampdicht en behoudt het zijn isolerend vermogen decennialang.

De keuze van isolatiemateriaal speelt een belangrijke rol bij de brandveiligheid van een gebouw. Omdat FOAMGLAS® gemaakt wordt van puur glas is het onbrandbaar. Bij contact met vuur is er daarom geen sprake van rookontwikkeling, giftige gassen, druppelvorming of vlamoverslag. FOAMGLAS® is verder uiterst drukvast (zónder dat het materiaal indrukt), zuurbestendig, maatvast, bestand tegen ongedierte en volledig recyclebaar.

FOAMGLAS® (afschot)platen, stroken en glasschuimgranulaat worden verwerkt in isolatieoplossingen voor de complete gebouwschil: van fundering tot en met het dak, in nieuwbouw en renovatie. Uw keuze voor FOAMGLAS® betekent meer dan een keuze voor een isolatiemateriaal alleen. De bijzondere eigenschappen en veilige oplossingen bieden zekerheid op lange termijn en verlagen de totale exploitatiekosten. Bovendien benadrukt u met het gunstige ecologische profiel van FOAMGLAS® het duurzame oogmerk van uw project.

FOAMGLAS isolatie

Artikelen van FOAMGLAS isolatie

10 redenen om ondergrondse constructies te isoleren met FOAMGLAS®

10 redenen om ondergrondse constructies te isoleren met FOAMGLAS®

Ruimtes die zich volledig of gedeeltelijk onder het maaiveld bevinden, worden steeds vaker benut als woon- of commerciële ruimte. Om oppervlaktecondensatie tegen te gaan, te zorgen voor een aangename binnentemperatuur, en aan de BENG-eisen te voldoen, moeten de wanden en vloeren van ook deze ruimtes deskundig worden geïsoleerd. Cellulair glas is het enige isolatiemateriaal dat niet alleen beschikt over uitstekende – én blijvende – thermische eigenschappen. FOAMGLAS®-isolatie biedt tevens een uitstekend antwoord op de vele bijzondere bijkomende eisen die ondergrondse constructies stellen.

Nieuwe binnenisolatieoplossing met keramische tegels of hardsteen

Nieuwe binnenisolatieoplossing met keramische tegels of hardsteen

FOAMGLAS® onderscheidt zich van andere thermisch isolerende materialen door zijn totale ongevoeligheid voor zowel vocht als waterdamp. Het is dan ook het duurzame isolatiemateriaal bij uitstek voor ruimtes die aan (zeer) agressieve hygrothermische omstandigheden worden blootgesteld, zoals zwembaden, wellnesscentra of grootkeukens. Na uitvoerige testen op temperatuur- en vochtbestendigheid biedt de specialist in cellulair glas nu ook een hoogwaardige oplossing aan waarbij op de isolatieplaten rechtstreeks keramische tegels of blauwe hardsteen worden gekleefd.

Zonnepanelen plaatsen op een plat dak: bezint eer ge begint

Zonnepanelen plaatsen op een plat dak: bezint eer ge begint

Bedrijven en organisaties stellen ons dikwijls vragen over het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Er zijn een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. In dit artikel benoemen we de belangrijkste voorwaarden.

 

Onze partners

  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
Sluit deze advertentie