Archidat Partners - foamglas-isolatie
Javascript is uitgeschakeld

FOAMGLAS isolatie

FOAMGLAS isolatie

Contactgegevens

Nijverheidsweg 1 A
3433 NP NIEUWEGEIN

Postbus 72
3430 AB NIEUWEGEIN

Tel.:030-6035241
E-mail:info@foamglas.nl
Web:www.foamglas.nl
FOAMGLAS®-isolatie bestaat uit gerecycled glas. De gesloten structuur van de glascellen staat garant voor bijzondere eigenschappen. Zo is FOAMGLAS® water- en waterdampdicht en behoudt het zijn isolerend vermogen decennialang. De keuze van isolatiemateriaal speelt een belangrijke rol bij de brandveiligheid van een gebouw. Omdat FOAMGLAS® gemaakt wordt van puur glas is het onbrandbaar. Bij contact met vuur is er daarom geen sprake van rookontwikkeling, giftige gassen, druppelvorming of vlamoverslag. FOAMGLAS® is verder uiterst drukvast (zónder dat het materiaal indrukt), zuurbestendig, maatvast, bestand tegen ongedierte en volledig recyclebaar. FOAMGLAS® (afschot)platen, stroken en glasschuimgranulaat worden verwerkt in isolatieoplossingen voor de complete gebouwschil: van fundering tot en met het dak, in nieuwbouw en renovatie. Uw keuze voor FOAMGLAS® betekent meer dan een keuze voor een isolatiemateriaal alleen. De bijzondere eigenschappen en veilige oplossingen bieden zekerheid op lange termijn en verlagen de totale exploitatiekosten. Bovendien benadrukt u met het gunstige ecologische profiel van FOAMGLAS® het duurzame oogmerk van uw project.

FOAMGLAS isolatie

Artikelen van FOAMGLAS isolatie

FOAMGLAS® Nederland zoekt Sales Engineer

FOAMGLAS® Nederland zoekt Sales Engineer

Wil jij instaan voor promotie en verkoop van FOAMGLAS® in Nederland aan bestaande en nieuwe klanten? Als Sales Engineer hou je toezicht op de installatie van FOAMGLAS® en zorg je voor training aan de klanten die het product gebruiken. Je onderhoudt contact met klanten om er zeker van te zijn dat aan de behoeften van de klanten wordt voldaan.

Foamglas in het Nieuwe Stedelijk Museum, Amsterdam

Foamglas in het Nieuwe Stedelijk Museum, Amsterdam

Het Stedelijk Museum in Amsterdam is gerenoveerd en vergroot en onder meer uitgebreid met de in het oog springende ‘badkuip’ met luifel van 100 meter lang en 40 meter breed.

Geef brand en rook geen kans

Geef brand en rook geen kans

Iedereen weet dat er bij branden soms doden vallen. Maar weet u ook dat het merendeel van de slachtoffers (ongeveer 70%) de dupe is van de snelle rookverspreiding en de giftige gassen die vrijkomen? Rook en gassen zijn vooral gevaarlijk doordat ze uiterst giftige ingrediënten kunnen bevatten, het zicht op de vluchtwegen belemmeren en de hitte overdragen.

 

Onze partners

  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
Sluit deze advertentie