Archidat Partners - foamglas-isolatie
Javascript is uitgeschakeld

FOAMGLAS isolatie

FOAMGLAS isolatie

Contactgegevens

Nijverheidsweg 1 A
3433 NP NIEUWEGEIN

Postbus 72
3430 AB NIEUWEGEIN

Tel.:030-6035241
E-mail:info@foamglas.nl
Web:www.foamglas.nl
FOAMGLAS®-isolatie bestaat uit gerecycled glas. De gesloten structuur van de glascellen staat garant voor bijzondere eigenschappen. Zo is FOAMGLAS® water- en waterdampdicht en behoudt het zijn isolerend vermogen decennialang. De keuze van isolatiemateriaal speelt een belangrijke rol bij de brandveiligheid van een gebouw. Omdat FOAMGLAS® gemaakt wordt van puur glas is het onbrandbaar. Bij contact met vuur is er daarom geen sprake van rookontwikkeling, giftige gassen, druppelvorming of vlamoverslag. FOAMGLAS® is verder uiterst drukvast (zónder dat het materiaal indrukt), zuurbestendig, maatvast, bestand tegen ongedierte en volledig recyclebaar. FOAMGLAS® (afschot)platen, stroken en glasschuimgranulaat worden verwerkt in isolatieoplossingen voor de complete gebouwschil: van fundering tot en met het dak, in nieuwbouw en renovatie. Uw keuze voor FOAMGLAS® betekent meer dan een keuze voor een isolatiemateriaal alleen. De bijzondere eigenschappen en veilige oplossingen bieden zekerheid op lange termijn en verlagen de totale exploitatiekosten. Bovendien benadrukt u met het gunstige ecologische profiel van FOAMGLAS® het duurzame oogmerk van uw project.

FOAMGLAS isolatie

Artikelen van FOAMGLAS isolatie

Foamglas in het Nieuwe Stedelijk Museum, Amsterdam

Foamglas in het Nieuwe Stedelijk Museum, Amsterdam

Het Stedelijk Museum in Amsterdam is gerenoveerd en vergroot en onder meer uitgebreid met de in het oog springende ‘badkuip’ met luifel van 100 meter lang en 40 meter breed.

Geef brand en rook geen kans

Geef brand en rook geen kans

Iedereen weet dat er bij branden soms doden vallen. Maar weet u ook dat het merendeel van de slachtoffers (ongeveer 70%) de dupe is van de snelle rookverspreiding en de giftige gassen die vrijkomen? Rook en gassen zijn vooral gevaarlijk doordat ze uiterst giftige ingrediënten kunnen bevatten, het zicht op de vluchtwegen belemmeren en de hitte overdragen.

Een gezond binnenklimaat dankzij binnenisolatie-oplossing FOAMGLAS

Een gezond binnenklimaat dankzij binnenisolatie-oplossing FOAMGLAS

De laatste jaren is bij de keuze van de bouwmaterialen, de binnenafwerking van de muren en de inrichting van een gebouw nog een criterium bij gekomen: een gezond binnenklimaat. Steeds meer opdrachtgevers vinden het minstens even belangrijk dat hun woon- en werkplek vrij is van substanties die nadelige gezondheidsrisico’s kunnen veroorzaken.

 

Onze partners

  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
  • Therminon
Sluit deze advertentie