Archidat Partners - foamglas-isolatie
Javascript is uitgeschakeld

FOAMGLAS isolatie

Contactgegevens

Nijverheidsweg 1 A
3433 NP NIEUWEGEIN

Postbus 72
3430 AB NIEUWEGEIN

Tel.:030-6035241
E-mail:info@foamglas.nl
Web:www.foamglas.nl
FOAMGLAS®-isolatie bestaat uit gerecycled glas. De gesloten structuur van de glascellen staat garant voor bijzondere eigenschappen. Zo is FOAMGLAS® water- en waterdampdicht en behoudt het zijn isolerend vermogen decennialang. De keuze van isolatiemateriaal speelt een belangrijke rol bij de brandveiligheid van een gebouw. Omdat FOAMGLAS® gemaakt wordt van puur glas is het onbrandbaar. Bij contact met vuur is er daarom geen sprake van rookontwikkeling, giftige gassen, druppelvorming of vlamoverslag. FOAMGLAS® is verder uiterst drukvast (zónder dat het materiaal indrukt), zuurbestendig, maatvast, bestand tegen ongedierte en volledig recyclebaar. FOAMGLAS® (afschot)platen, stroken en glasschuimgranulaat worden verwerkt in isolatieoplossingen voor de complete gebouwschil: van fundering tot en met het dak, in nieuwbouw en renovatie. Uw keuze voor FOAMGLAS® betekent meer dan een keuze voor een isolatiemateriaal alleen. De bijzondere eigenschappen en veilige oplossingen bieden zekerheid op lange termijn en verlagen de totale exploitatiekosten. Bovendien benadrukt u met het gunstige ecologische profiel van FOAMGLAS® het duurzame oogmerk van uw project.

FOAMGLAS isolatie

  • Bouwdetails
  • Communicatie

Artikelen van FOAMGLAS isolatie

Een gezond binnenklimaat dankzij binnenisolatie-oplossing FOAMGLAS

Een gezond binnenklimaat dankzij binnenisolatie-oplossing FOAMGLAS

De laatste jaren is bij de keuze van de bouwmaterialen, de binnenafwerking van de muren en de inrichting van een gebouw nog een criterium bij gekomen: een gezond binnenklimaat. Steeds meer opdrachtgevers vinden het minstens even belangrijk dat hun woon- en werkplek vrij is van substanties die nadelige gezondheidsrisico’s kunnen veroorzaken.

FOAMGLAS® 50 jaar succesvol actief op Europese markt

FOAMGLAS® 50 jaar succesvol actief op Europese markt

FOAMGLAS®, fabrikant van cellulair glas isolatie, is dit jaar een halve eeuw succesvol actief op de Europese markt. En dat wordt uiteraard gevierd. FOAMGLAS® bedankt alle voorschrijvers en gebruikers van dit unieke isolatiemateriaal door middel van een fraai, 180 pagina’s tellend architectuurboek met foto’s van wereldwijd uitgevoerde projecten en getuigenissen van vooraanstaande internationale architecten.

 

Onze partners

  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Rockpanel
  • Roval Aluminium
  • Schüco Nederland
  • Sterk Beton
Sluit deze advertentie