Archidat Partners - hakron
Javascript is uitgeschakeld

Hakron

Hakron

Contactgegevens

Voltweg 10
8071 CZ NUNSPEET

Postbus 46
8070 AA NUNSPEET

Tel.:0341-278800
E-mail:info@hakron.nl
Web:www.hakron.nl
Hakron, trendsetters in de bouw. Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen producten op de bouwplaats. Uw betrouwbare partner gedurende het gehele bouwproces. De divisie Hakron levert producten voor de civiele beton,- utiliteits- en woningbouw. Met een afdeling Engineering voor berekeningen, producttekeningen en BIM-objecten.

Hakron-Terwa is totaalleverancier/producent voor de prefab-betonindustrie. Met een uitgebreid productengamma, grotendeels in eigen beheer geproduceerd.

Certacon staat voor metselwerkondersteuningen (KOMO-gecertificeerde geveldragers en lateien), borstweringssteunen en randbekistingen.

Innofix is dienstverlener in de montage- en afdichtingstechniek.

Hakron

Artikelen van Hakron

Bespaar tijd met Modula DUO betonconussen

Bespaar tijd met Modula DUO betonconussen

De Modula betonconussen van Hakron gebruikt u voor het maken van een centering in waterdicht betonwerk. Nieuwe aanvulling hierop is de Modula DUO voor dunnere wanddiktes. De Duo variant is een product uit één geheel, dit bespaart u tijd en dus arbeidskosten!

Hakron Kruisstenen: Nederlands kwaliteitsproduct uit eigen productie

Hakron Kruisstenen: Nederlands kwaliteitsproduct uit eigen productie

Kruisstenen van Hakron, ook wel kimstenen genoemd, worden bij doorgaande wand- en vloerconstructies in de tunnelbouw toegepast. Hiermee maakt u snel een aanslag voor de wand- en tunnelbekisting. De Kruisstenen worden in eigen beheer op maat geproduceerd in Nederland.

Nieuw productblad brandwerende voegvulling

Nieuw productblad brandwerende voegvulling

Hakron heeft het productblad van de brandwerende voegvulling Vedafeu C geactualiseerd. Voortaan is de rekensom simpel: de benodigde diameter bedraagt anderhalf maal de nominale maat van de voeg.

 

Onze partners

  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • MBS Groep
  • UNILIN Insulation
Sluit deze advertentie