Archidat Partners - hakron
Javascript is uitgeschakeld

Hakron

Hakron

Contactgegevens

Voltweg 10
8071 CZ NUNSPEET

Postbus 46
8070 AA NUNSPEET

Tel.:341-278800
E-mail:info@hakron.nl
Web:www.hakron.nl
Hakron, trendsetters in de bouw. Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen producten op de bouwplaats. Uw betrouwbare partner gedurende het gehele bouwproces. De divisie Hakron levert producten voor de civiele beton,- utiliteits- en woningbouw. Met een afdeling Engineering voor berekeningen, producttekeningen en BIM-objecten. Hakron-Terwa is totaalleverancier/producent voor de prefab-betonindustrie. Met een uitgebreid productengamma, grotendeels in eigen beheer geproduceerd. Certacon staat voor metselwerkondersteuningen (KOMO-gecertificeerde geveldragers en lateien), borstweringssteunen en randbekistingen. Innofix is dienstverlener in de montage- en afdichtingstechniek.

Hakron

Artikelen van Hakron

Hakron EASY-lood: combinatie EPDM folie met 18 ponds lood

Hakron EASY-lood: combinatie EPDM folie met 18 ponds lood

Hakron, producent en toeleverancier van producten voor beton- en woningbouw, introduceert EASY-lood. Het product is een combinatie van EPDM-folie met een strook 18 ponds lood.

Nieuwe catalogus Hakron-Terwa voor prefab-betonindustrie

Nieuwe catalogus Hakron-Terwa voor prefab-betonindustrie

Zojuist is de nieuwe productcatalogus van Hakron-Terwa verschenen. In deze catalogus 19 treft u een breed pakket aan voor de prefab-betonindustrie zoals bevestiging- en doorkoppelankers, hijssystemen, bekistings- en mallenbenodigdheden, sandwichplaatverankering, afstandhouders en spouw- en gevelverankering etc. One-stop-shopping voor de prefab industrie.

Polyester loodvervangers van Hakron

Polyester loodvervangers van Hakron

Hakron biedt woningbouwers een breed pakket loodvervangers. Bijvoorbeeld de range Compri-loodvervangers voor verschillende toepassingen, Compri LV (waterkering in opgaand werk), Compri LVR (renovatie), Compri LVS (waterkering in borstwering) en Compri LV-ZN (prefab galerijen en balkondetails). De Compri loodvervangers zijn een waterkering en ondersteuning in één product.

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
Sluit deze advertentie