Archidat Partners - hakron
Javascript is uitgeschakeld

Hakron

Contactgegevens

Voltweg 10
8071 CZ NUNSPEET

Postbus 46
8070 AA NUNSPEET

Tel.:341-278800
E-mail:info@hakron.nl
Web:www.hakron.nl
Hakron, trendsetters in de bouw. Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen producten op de bouwplaats. Uw betrouwbare partner gedurende het gehele bouwproces. De divisie Hakron levert producten voor de civiele beton,- utiliteits- en woningbouw. Met een afdeling Engineering voor berekeningen, producttekeningen en BIM-objecten. Hakron-Terwa is totaalleverancier/producent voor de prefab-betonindustrie. Met een uitgebreid productengamma, grotendeels in eigen beheer geproduceerd. Certacon staat voor metselwerkondersteuningen (KOMO-gecertificeerde geveldragers en lateien), borstweringssteunen en randbekistingen. Innofix is dienstverlener in de montage- en afdichtingstechniek.

Hakron

  • Bouwdetails
  • Communicatie

Artikelen van Hakron

Glasramen of architectonisch beton optimaal beschermd tot einde bouwfase

Glasramen of architectonisch beton optimaal beschermd tot einde bouwfase

Activiteiten op een bouwplaats brengen risico's op schade met zich mee, bijvoorbeeld bij glasramen of architectonisch beton. Dé veelzijdige oplossing om deze gevoelige materialen te beschermen is Omniguard beschermfolie van Hakron.

Eén oplossing voor elk detail bij luchtdicht bouwen

Eén oplossing voor elk detail bij luchtdicht bouwen

Op de vakbeurs GEVEL 2018 introduceert Hakron Nunspeet B.V. Blowerproof Liquid (Brush) LD, dé oplossing om praktisch alle details naadloos luchtdicht te maken. Het product is eenvoudig zelf aan te brengen of kan het op het werk gegarandeerd luchtdicht aangebracht worden door dochteronderneming Innofix B.V., dienstverlener in de bouw. Voor eventueel tussentijds meten van de luchtdichtheid biedt Hakron twee methoden aan: de sonartest en de blowerdoortest.

Hakron Luchtdicht Tape, lucht- en waterdicht zelfklevend membraan

Hakron Luchtdicht Tape, lucht- en waterdicht zelfklevend membraan

Hakron, producent en toeleverancier van producten voor beton- en woningbouw, introduceert Luchtdicht Tape. De tape is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van naden en kieren bij (stel-)kozijn aansluitingen.

 

Onze partners

  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Brink Climate Systems
  • BubbleDeck International LWC
  • Redumax
  • Burgerhout
  • Schöck Nederland
  • BUVA Rationele Bouwproducten
Sluit deze advertentie