Archidat Partners - hakron
Javascript is uitgeschakeld

Hakron

Hakron

Contactgegevens

Voltweg 10
8071 CZ NUNSPEET

Postbus 46
8070 AA NUNSPEET

Tel.:0341-278800
E-mail:info@hakron.nl
Web:www.hakron.nl
Hakron, trendsetters in de bouw. Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen producten op de bouwplaats. Uw betrouwbare partner gedurende het gehele bouwproces. De divisie Hakron levert producten voor de civiele beton,- utiliteits- en woningbouw. Met een afdeling Engineering voor berekeningen, producttekeningen en BIM-objecten. Hakron-Terwa is totaalleverancier/producent voor de prefab-betonindustrie. Met een uitgebreid productengamma, grotendeels in eigen beheer geproduceerd. Certacon staat voor metselwerkondersteuningen (KOMO-gecertificeerde geveldragers en lateien), borstweringssteunen en randbekistingen. Innofix is dienstverlener in de montage- en afdichtingstechniek.

Hakron

Artikelen van Hakron

Nieuwe productcatalogus Hakron

Nieuwe productcatalogus Hakron

Hakron, toeleverancier van producten voor beton- en woningbouw, presenteert haar nieuwe productcatalogus “20”. Vanwege het Coronavirus is deze catalogus in eerste instantie uitsluitend op afstand, dat wil zeggen digitaal als pdf-bestand op www.hakron.nl, te downloaden.

Nieuwbouw Hakron hoofdkantoor Harderwijk van start

Nieuwbouw Hakron hoofdkantoor Harderwijk van start

De nieuwbouw van het Hakron hoofdkantoor en magazijn is gestart. De Hakron organisatie blijft vol vertrouwen over de toekomst ondanks huidige instabiele tijden. Met de onthulling van het projectbord door drie generaties Van ’t Slot, is het startsein gegeven voor onze nieuwbouw in Harderwijk samen met architect Albrecht Wijbenga.

Hakron breidt assortiment uit met glasvezel deuvels en koppelstaven

Hakron breidt assortiment uit met glasvezel deuvels en koppelstaven

Hakron, producent en toeleverancier van producten voor de beton- en woningbouw heeft haar productengamma uitgebreid met GD glasvezel deuvels en GK glasvezel koppelstaven. Beide producten worden met name toegepast in de (beton) wegenbouw.

 

Onze partners

  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
Sluit deze advertentie