Archidat Partners - hakron
Javascript is uitgeschakeld

Hakron

Contactgegevens

Voltweg 10
8071 CZ NUNSPEET

Postbus 46
8070 AA NUNSPEET

Tel.:341-278800
E-mail:info@hakron.nl
Web:www.hakron.nl
Hakron, trendsetters in de bouw. Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen producten op de bouwplaats. Uw betrouwbare partner gedurende het gehele bouwproces. De divisie Hakron levert producten voor de civiele beton,- utiliteits- en woningbouw. Met een afdeling Engineering voor berekeningen, producttekeningen en BIM-objecten. Hakron-Terwa is totaalleverancier/producent voor de prefab-betonindustrie. Met een uitgebreid productengamma, grotendeels in eigen beheer geproduceerd. Certacon staat voor metselwerkondersteuningen (KOMO-gecertificeerde geveldragers en lateien), borstweringssteunen en randbekistingen. Innofix is dienstverlener in de montage- en afdichtingstechniek.

Hakron

  • Bouwdetails
  • Communicatie

Artikelen van Hakron

IFC-bestanden voorraad-lateien  Certacon

IFC-bestanden voorraad-lateien Certacon

Certacon, producent en toeleverancier van onder meer metselwerkondersteuningen biedt IFC-bestanden aan voor standaard voorraadlateien. De Certacon IFC-bestanden zijn open en toepasbaar voor iedereen die met BIM werkt.

Kwaliteit cementgebonden afstandhouders

Kwaliteit cementgebonden afstandhouders

De cementgebonden afstandhouders (ook wel betonblokjes genoemd) van Hakron worden al jarenlang geproduceerd door Stoter Beton B.V. in ’t Harde. Dit oer-Hollandse zusterbedrijf van Hakron produceert een uitgebreid pakket afstandhouders voor bijvoorbeeld vloer- en wandwapening, zicht- of vuilwerk beton en voor traditioneel of zelfverdichtend beton. Kortom, voor iedere toepassing de juiste afstandhouder.

Draadhuls met Clip-fix zorgt voor veilig kunnen verankeren bij schoren

Draadhuls met Clip-fix zorgt voor veilig kunnen verankeren bij schoren

Draadhulzen met Clip-fix van Hakron worden toegepast bij het veilig verankeren van tijdelijke schoren op de bouwplaats in de ruwbouwfase. Draadhulzen met Clip-fix voldoen aan de Europese wetgeving en de betreffende rekenregels.

 

Onze partners

  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • Plaka Nederland
  • Unilin Insulation
  • FOAMGLAS isolatie
  • Promat
Sluit deze advertentie