Archidat Partners - hakron
Javascript is uitgeschakeld

Hakron

Hakron

Contactgegevens

Voltweg 10
8071 CZ NUNSPEET

Postbus 46
8070 AA NUNSPEET

Tel.:341-278800
E-mail:info@hakron.nl
Web:www.hakron.nl
Hakron, trendsetters in de bouw. Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen producten op de bouwplaats. Uw betrouwbare partner gedurende het gehele bouwproces. De divisie Hakron levert producten voor de civiele beton,- utiliteits- en woningbouw. Met een afdeling Engineering voor berekeningen, producttekeningen en BIM-objecten. Hakron-Terwa is totaalleverancier/producent voor de prefab-betonindustrie. Met een uitgebreid productengamma, grotendeels in eigen beheer geproduceerd. Certacon staat voor metselwerkondersteuningen (KOMO-gecertificeerde geveldragers en lateien), borstweringssteunen en randbekistingen. Innofix is dienstverlener in de montage- en afdichtingstechniek.

Hakron

  • Bouwdetails
  • Communicatie

Artikelen van Hakron

TT-staafkoppelingen voor infrastructurele projecten

TT-staafkoppelingen voor infrastructurele projecten

Hakron introduceert op 15 november tijdens de Betondag in Rotterdam de TT-staafkoppelingen, standnummer 91. TT-staafkoppelingen zijn een combinatie van conische schroefdraad op het uiteinde van wapeningstaven die worden gekoppeld met de TT schroefdraadbus.

Brandwerende voegvulling van Hakron

Brandwerende voegvulling van Hakron

Vedafeu C is een indrukbaar, niet brandbaar voegvullingsmateriaal gemaakt van minerale vezels die zijn samengebonden met glasvezelgaren. Vedafeu C wordt door Hakron (producent en leverancier van producten voor beton- en woningbouw) geleverd als een zeer flexibel, vocht- en schimmelbestendig, cilindrisch koord.

Vernieuwde Hakron referentiedetails in Bouwdetails Online

Vernieuwde Hakron referentiedetails in Bouwdetails Online

Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen van producten op de bouwplaats, met focus op zijn praktische, hoogwaardige en innovatieve producten. Hierbij moet gedacht worden aan onder andere constructieve oplossingen en luchtdicht bouwen.

 

Onze partners

  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
  • Deceuninck Kunststof
  • Marmerindustrie Heel
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
Sluit deze advertentie