Partners - hakron
Javascript is uitgeschakeld

Hakron

Hakron

Contactgegevens

Wattstraat 3
3846CV HARDERWIJK

Tel.:+31 341-278805
E-mail:info@hakron.nl
Web:www.hakron.nl

De Hakron Groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen die een markleidende rol spelen op het gebied van producten voor betonconstructies, bekistingen, woningbouw, metselwerkondersteuningen, prefab- en bouwindustrie en bevestigingstechnieken voor houtbouw.

Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen producten op de bouwplaats. Je betrouwbare partner gedurende het gehele bouwproces. Hakron levert producten voor de civiele beton,- utiliteits- en woningbouw. Met een afdeling Engineering voor berekeningen, producttekeningen en BIM-objecten.

Hakron-Terwa is totaalleverancier/producent voor de prefab-betonindustrie. Met een uitgebreid productengamma, grotendeels in eigen beheer geproduceerd.

Certacon staat voor metselwerkondersteuningen (KOMO-gecertificeerde geveldragers en lateien), borstweringssteunen en randbekistingen. Ook standaard MK stalen lateien en geveldragers en de Muurgrip metselwerkwapening behoren tot het productengamma.

Hakron Houtbouw biedt een complete pakket bevestigingstechnieken voor houtbouw, zowel voor CLT als houtskeletbouw. Naast levering van de producten ook ondersteuning vanuit de engineering. 

Hakron

Artikelen van Hakron

Introductie op de Bouwbeurs: Hakron Houtbouw

Introductie op de Bouwbeurs: Hakron Houtbouw

Hakron Houtbouw is een nieuwe divisie binnen de Hakron Groep. Basis is het complete pakket bevestigingstechnieken voor houtbouw van Rothoblaas. Deze producten worden toegepast bij zowel CLT als houtskeletbouw. Naast levering van de producten bestaat de samenwerking ook uit ondersteuning vanuit de engineering. Begin februari kan op de Bouwbeurs in Utrecht nader kennis gemaakt worden.

Hou de winter buiten de deur

Hou de winter buiten de deur

Met de koude maanden in aantocht is de kunststof afdichtingsplaat voor glasopeningen een handige oplossing om in goede omstandigheden door te kunnen werken. Hiermee kun je op je bouwwerk kozijnen waarin de ramen nog geplaatst moeten worden afdichten.

Pile-Safe paalkopbeveiliging van Hakron

Pile-Safe paalkopbeveiliging van Hakron

Pile-Safe is een eenvoudige, herbruikbare en snelle valbeveiliger voor paalkoppen. Voorzien van stalen bodemplaat (kleine stalen plaat bovenzijde en volledige stalen plaat binnenzijde) voor valbescherming. Een duidelijk signalering door de opvallende gele of witte kleur. Leverbaar in drie types, afhankelijk van de diameter.

Voorkom ongevallen; beveilig stekeinden

Voorkom ongevallen; beveilig stekeinden

Onbeschermde stekeinden, zowel verticaal als horizontaal vormen een risico op de bouwplaats. Ongevallen kunnen ontstaan door struikelen en/ of vallen in stekeinden. Met als gevolg kleerscheuren, schaafwonden of ernstige verwondingen. Hakron biedt een aantal veiligheidsproducten waarmee dit risico wordt verkleind of voorkomen.

Hakron introduceert multifunctionele 3 in 1 compressieband

Hakron introduceert multifunctionele 3 in 1 compressieband

Hakron introduceert de H.C. Hybratec, een multifunctionele compressieband. De compressieband biedt absolute luchtdichtheid en maximale thermische bescherming die verplicht is voor passiefhuizen en Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). Daarbij ook een hoge weerstand tegen slagregen tot maximaal 1050 Pa en garandeert een langdurige permanente bewegingsopname.

vorige
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 . . . . 
13
volgende
 

Onze partners

  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • MBS Groep
  • Unilin Insulation
Sluit deze advertentie