Partners - hakron
Javascript is uitgeschakeld

Hakron

Hakron

Contactgegevens

Voltweg 10
8071 CZ NUNSPEET

Postbus 46
8070 AA NUNSPEET

Tel.:+31 341-278805
E-mail:info@hakron.nl
Web:www.hakron.nl
Hakron, trendsetters in de bouw. Hakron biedt een totaalpakket vanaf ontwerpfase tot en met aanbrengen producten op de bouwplaats. Uw betrouwbare partner gedurende het gehele bouwproces. De divisie Hakron levert producten voor de civiele beton,- utiliteits- en woningbouw. Met een afdeling Engineering voor berekeningen, producttekeningen en BIM-objecten.

Hakron-Terwa is totaalleverancier/producent voor de prefab-betonindustrie. Met een uitgebreid productengamma, grotendeels in eigen beheer geproduceerd.

Certacon staat voor metselwerkondersteuningen (KOMO-gecertificeerde geveldragers en lateien), borstweringssteunen en randbekistingen.

Innofix is dienstverlener in de montage- en afdichtingstechniek.

Hakron

Artikelen van Hakron

Certacon neemt activiteiten geveldragerproducent Muurkracht over

Certacon neemt activiteiten geveldragerproducent Muurkracht over

Certacon B.V. een werkmaatschappij van Hakron Groep, heeft per 1 september jl. Muurkracht overgenomen. Het merk Muurkracht zal blijven bestaan als divisie binnen Certacon en richt zich met name op de standaard stalen lateien, Muurgrip metselwerkwapening en de Muurkracht G-geveldragers.

Hakron is verhuisd naar Harderwijk

Hakron is verhuisd naar Harderwijk

De Hakron Groep is verhuisd naar haar nieuwe, duurzame kantoor en distributiecentrum aan de Wattstraat in Harderwijk. Na een aantal keren bijbouwen was er geen mogelijkheid voor verdere uitbreiding op de oude locatie in Nunspeet. Daarom is er gekozen voor nieuwbouw op industrieterrein Lorentz 3 Harderwijk, waarmee ook de Veluwse roots behouden blijven.

Handig systeem voor bevestigen dragende prefab-betonelementen

Handig systeem voor bevestigen dragende prefab-betonelementen

Handig systeem voor de verankering van prefab betonnen gevelelementen: de Multi-D prefab verankering van Certacon. Stelbaar in alle richtingen, hierdoor zijn afwijkingen in de praktijk goed op te vangen. De Multi-D prefab verankering bestaat uit een console, die aan de constructie wordt gemonteerd en een koppelhoeklijn. Deze koppelhoeklijn wordt aan de prefab gemonteerd.

 

Onze partners

  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • PCI Group
Sluit deze advertentie