Archidat Partners - hunter-douglas-europe
Javascript is uitgeschakeld

Hunter Douglas Europe

Contactgegevens

Piekstraat 2
3071 EL ROTTERDAM

Postbus 5072
3008 AB ROTTERDAM

Tel.:010-4869911
E-mail:info@hde.nl
Web:www.hde.nl
Hunter Douglas Architectural werkt samen met architecten en ontwerpers wereldwijd om bouwkundige producten te creëren die bijdragen aan de eisen van elk specifiek project. De resultaten zijn te vinden in onze plafonds en gevelbekleding en uiteraard in onze ondersteuning, van ontwerp tot service na installatie.

Artikelen van Hunter Douglas Europe

Flat Bar schuifscherm met frame van 5 millimeter dik

Flat Bar schuifscherm met frame van 5 millimeter dik

Hunter Douglas presenteert een nieuw type buitenzonwering: het Flat Bar schuifscherm. Met deze ontwikkeling beantwoordt Hunter Douglas aan de esthetische wensen van de architect. Het aluminium frame van het schuifscherm is vanaf het vooraanzicht nauwelijks zichtbaar dankzij de dikte van 5 millimeter. ‘Ook de schroeven, waarmee de lamellen worden bevestigd, ogen minder opvallend. Deze worden namelijk tegelijk met de lamellen gepoedercoat, waardoor de onderdelen dezelfde kleur krijgen,’ aldus Pieter van Rees, European marketing manager bij Hunter Douglas.

Hunter Douglas presenteert vernieuwde QuadroClad® 200

Hunter Douglas presenteert vernieuwde QuadroClad® 200

Hunter Douglas presenteert een vernieuwde versie van gevelbekledingssysteem QuadroClad® 200 (QC200) op vakbeurs GEVEL 2016. Het frame in het paneel is aangepast: het onderprofiel heeft nu dezelfde uitsparingen als de zijprofielen. Dit maakt het gehele paneel tien procent lichter. Bijkomend voordeel is dat de montage eenvoudiger is geworden door de achterconstructie aan te passen. Dit bespaart in arbeidstijd en –kosten.

Hunter Douglas introduceert de TechStyle Eilanden

Hunter Douglas introduceert de TechStyle Eilanden

De TechStyle® Eilanden bestaan uit lichtgewicht glasvezelvliestegels die in U‐vormige aluminium extrusieprofielen zijn geklemd. Dankzij de kanalenstructuur van de tegels en de geëxtrudeerde profielen wegen de plafondeilanden slechts 3,3 kilogram per vierkante meter. Dat is ongeveer 25 proceent minder dan alternatieven met glas‐ of steenwol. Tegelijk zijn de off‐white gecoate eilanden zeer stevig, vlak en stijf. Hun geringe gewicht zorgt voor een lagere fysieke belasting voor installateurs, reduceert de totale belasting op de gebouwfundering en bespaart brandstof voor transport.

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
Sluit deze advertentie