Archidat Partners - isoniq
Javascript is uitgeschakeld

IsoniQ

Contactgegevens

Hoornse Hop 7
8321 WX URK

Hoornse Hop 7
8321 WX URK

Tel.:085-4898983
E-mail:info@isoniq.nl
Web:http://www.isoniq.nl
IsoniQ is een bedrijf dat gespecialiseerd is in slimme, innovatieve oplossingen voor de bouw. Het bedrijf combineert het bedenken van innovaties als denktank met het feitelijk produceren van fysieke oplossingen voor de bouw. IsoniQ werkt nauw samen met producenten en innovators uit de bouwsector om zo te voldoen aan de hoogste bouw-, en isolatiestandaarden voor lastige detailleringen. Door stijgende isolatiewaarden en verhoogde luchtdichtheidsnormen zijn er producten nodig die de aansluiting van isolatievlakken in de bouwschil beter, eenvoudiger uitvoerbaar én duurzamer maken. Onze missie is; ‘Het creëren van de perfecte isolatieschil’. Hiervoor ontwikkelen we diverse bouwproducten die zich vooral richten op de bouwknopen. In de aansluiting tussen de verschillende isolatievlakken levert IsoniQ de nieuwe standaardoplossingen.

Artikelen van IsoniQ

Nieuwe detailoplossingen van IsoniQ

Nieuwe detailoplossingen van IsoniQ

OEGSTGEEST - IsoniQ is een nieuwe partner van Bouwfomatie. Voor deze producent zijn een zevental details ontwikkeld. De details zijn terug te vinden in de bibliotheek Woningbouw.

Oplossing voor verhoogde dakranden: Mura XL

Oplossing voor verhoogde dakranden: Mura XL

IsoniQ heeft weer een nieuw product gelanceerd: de MURA XL. Het product is de oplossing voor het maken van verhoogde dakranden en is een vervolg op de reeds succesvolle MURA, de standaard dakrandopstand. 'Met de MURA XL bieden we een constructieve oplossing voor de isolatie van verhoogde dakranden, waarbij de overgang tussen dak-, en gevelisolatie optimaal wordt uitgevoerd. De MURA XL is onder andere geschikt voor metselwerkgevels en hét product voor een betere, eenvoudigere en duurzamere bouwschil', aldus IsoniQ.

Oplossing voor de

Oplossing voor de 'gevel-platdak' aansluiting: de Mura

Een gemis aan innovatieve producten in de bouw heeft geleid tot de geboorte van IsoniQ, een nieuw bedrijf op bouwinnovatiegebied. Hein Coenen, directeur van IsoniQ, heeft één missie: het ontwikkelen van slimme en innovatie oplossingen voor het goed isoleren van de bouwaansluitingen. Deze missie krijgt gestalte met de lancering van een revolutionair product: de Mura. Dit product moet, als het aan IsoniQ ligt, de nieuwe standaard in de bouw worden op het gebied van isolatie van 'gevel- platdak' aansluitingen. De Mura wordt in 2015 voor het eerst 'live' aan de branche gepresenteerd op de BouwBeurs 2015, van 9 tot en met 13 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Onze partners

  • Luxlight
  • tremco illbruck
  • Gebr. Bodegraven
  • De Hoop Pekso
  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
  • Deceuninck Kunststof
Sluit deze advertentie