Partners - kawneer
Javascript is uitgeschakeld

Kawneer

Kawneer

Contactgegevens

Archimedesstraat 9
3846 CT Harderwijk

Archimedesstraat 9
3846 CT Harderwijk

Tel.:+31 31653227397
E-mail:kawneer.benelux@arconic.com
Web:www.kawneer.nl
De gevel is het visitekaartje van ieder gebouw en met aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen krijgt ieder gebouw een unieke uitstraling. Kawneer ontwerpt en ontwikkelt modulaire aluiminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Deze modulaire gevelsystemen bieden eenvoud in ontwerp en productie. Mastering Simplicity is daarom het credo. 

Met kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië en Zuid-Amerika behoort Kawneer tot de wereldtop op het gebied van aluminium profielsystemen en is onderdeel van moederbedrijf Arconic. Het hoofdkantoor van de North East Europe regio is gevestigd in Harderwijk en vanuit daar worden de Belgische, Luxemburgse, Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en Tsjechische markten bediend. 

Kawneer beschikt over een team van échte aluminium specialisten die architecten, projectadviseurs en technical engineers ondersteunen en adviseren gedurende het gehele bouwproces. Vanuit deze expertise worden moeilijke gevelvraagstukken omgezet naar praktische en duurzame oplossingen. Van tekentafel naar oplevering. Van wens naar realiteit.   
 

Artikelen van Kawneer

Licht en transparant hoofdkantoor staat bol van duurzame innovaties

Licht en transparant hoofdkantoor staat bol van duurzame innovaties

Bij het ontwerp en de bouw van het ING-hoofdkantoor in Amsterdam-Zuidoost zijn uiteenlopende innovaties toegepast. Dit ‘Cedar’-gebouw sluit daardoor naadloos aan bij het concept achter Cumulus Park. Dit innovatiecentrum wordt door ING in samenwerking met kennispartners en de gemeente Amsterdam ontwikkeld. Niet alleen de transparante constructie van het gebouw, maar ook de ambities met betrekking tot duurzaamheid ademen innovatie. Daarbij valt met name de toepassing van veel aluminium en glas op.

Nieuw perspectief op innovatief bouwen met Kawneer Perspektives

Nieuw perspectief op innovatief bouwen met Kawneer Perspektives

Met Perspektives lanceert Kawneer een nieuw, prachtig vormgegeven portfolio dat, in samenwerking met hun belangrijkste partners over de hele wereld, is gerealiseerd. Het kenmerkt zich door iconische aluminium architectuursystemen en doordachte, toonaangevende producten met een focus op de internationale uitdagingen en trends in de bouw.

Frans balkon houdt elegantie dankzij geïntegreerde doorvalbeveiliging

Frans balkon houdt elegantie dankzij geïntegreerde doorvalbeveiliging

Esthetiek en veiligheid vinden elkaar in het Frans balkon met geïntegreerde doorvalbeveiliging van Kawneer. De constructie omvat een scherm van transparant glas, waardoor de lichtinval via het raam er vlak achter maximaal blijft. Tegelijkertijd wordt met de beveiliging voldaan aan de eisen en normen volgens het Bouwbesluit.

 

Onze partners

  • Berkvens
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
Sluit deze advertentie