Archidat Partners - kawneer
Javascript is uitgeschakeld

Kawneer

Contactgegevens

Archimedesstraat 9
3846 CT Harderwijk

Archimedesstraat 9
3846 CT Harderwijk

Tel.:341 464 611
E-mail:kawneer.benelux@arconic.com
Web:www.kawneer.nl
Kawneer is een wereldleider op het gebied van aluminium ramen deuren en gevels. Met vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Azië, en Zuid-Amerika. Met haar wereldwijde kennisnetwerk en jarenlange ervaring op het gebied van ramen, deuren en gevels biedt Kawneer vele kansen waarbij u profiteert van nog innovatievere producten. Gezamenlijk heeft Kawneer een omzet van ruim 1 miljard per jaar. Kawneer is wereldwijd het merk waaronder het moederbedrijf Arconic haar oplossingen voor aluminium ramen, deuren en gevelsystemen vermarkt.

Artikelen van Kawneer

TU Delft en Kawneer werken samen aan pilot project ‘Façade Leasing’

TU Delft en Kawneer werken samen aan pilot project ‘Façade Leasing’

De Façade Research Group van de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft is, op basis van het pilot project ‘Façade Leasing’, bezig met het ontwikkelen van een circulair businessmodel. Het model is gebaseerd op het gebruik van multifunctionele gevels als ‘performance delivering tools’.

Kawneer zet volgende stap in verduurzaming

Kawneer zet volgende stap in verduurzaming

Kawneer Harderwijk – toonaangevend leverancier van innovatieve en duurzame aluminium systemen voor de bouw – zette op 12 september een volgende significante stap in energieneutraal produceren. Op het dak van het onlangs in gebruik genomen, hypermoderne distributiecentrum in Harderwijk werd die dag begonnen met de installatie van 4.200 zonnepanelen op het 18.000 m2 grote dak.

Alcoa Architectuursystemen gaat verder als ‘Kawneer’

Alcoa Architectuursystemen gaat verder als ‘Kawneer’

Het moederbedrijf van Alcoa Architectuursystemen in Harderwijk is sinds 1 november opgesplitst in twee zelfstandige, beursgenoteerde bedrijven, Alcoa Corporation en Arconic.

 

Onze partners

  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • RHEINZINK
  • SOPREMA
  • DigiOffice
  • Holland Mast
Sluit deze advertentie