Archidat Partners - kawneer
Javascript is uitgeschakeld

Kawneer

Kawneer

Contactgegevens

Archimedesstraat 9
3846 CT Harderwijk

Archimedesstraat 9
3846 CT Harderwijk

Tel.:0341464611
E-mail:kawneer.benelux@arconic.com
Web:http://www.kawneer.nl
De gevel is het visitekaartje van ieder gebouw en met aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen krijgt ieder gebouw een unieke uitstraling. Kawneer ontwerpt en ontwikkelt modulaire aluiminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Deze modulaire gevelsystemen bieden eenvoud in ontwerp en productie. Mastering Simplicity is daarom het credo. 

Met kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië en Zuid-Amerika behoort Kawneer tot de wereldtop op het gebied van aluminium profielsystemen en is onderdeel van moederbedrijf Arconic. Het hoofdkantoor van de North East Europe regio is gevestigd in Harderwijk en vanuit daar worden de Belgische, Luxemburgse, Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en Tsjechische markten bediend. 

Kawneer beschikt over een team van échte aluminium specialisten die architecten, projectadviseurs en technical engineers ondersteunen en adviseren gedurende het gehele bouwproces. Vanuit deze expertise worden moeilijke gevelvraagstukken omgezet naar praktische en duurzame oplossingen. Van tekentafel naar oplevering. Van wens naar realiteit.   
 

Artikelen van Kawneer

Frans balkon houdt elegantie dankzij geïntegreerde doorvalbeveiliging

Frans balkon houdt elegantie dankzij geïntegreerde doorvalbeveiliging

Esthetiek en veiligheid vinden elkaar in het Frans balkon met geïntegreerde doorvalbeveiliging van Kawneer. De constructie omvat een scherm van transparant glas, waardoor de lichtinval via het raam er vlak achter maximaal blijft. Tegelijkertijd wordt met de beveiliging voldaan aan de eisen en normen volgens het Bouwbesluit.

‘Gouden’ kozijn-/toproostercombinatie woontorens Ridderkerk

‘Gouden’ kozijn-/toproostercombinatie woontorens Ridderkerk

Op een prachtige locatie aan het water in historisch Ridderkerk is recent Pilon de Schans opgeleverd. Het gaat om twee woontorens van dertien verdiepingen met in totaal 116 koop- en huurappartementen. Gevelbouwer Rollecate maakte gebruik van de geteste kozijn-/toproostercombinatie van Kawneer en Renson die garant staat voor een efficiënte montage en een optimale wind- en waterdichtheid, ook op grote hoogte aan het water.

Nieuw schuifsysteem Kawneer biedt ook op hoogte optimale isolatie

Nieuw schuifsysteem Kawneer biedt ook op hoogte optimale isolatie

Optimaal isolerend, een hoge wind- en waterdichtheid én een hoge systeemstijfheid. Juist voor de hoogbouw biedt het nieuwe AA 5110 aluminium schuifsysteem van Kawneer volop waarde. De AA 5110 is snel en makkelijk te produceren en zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde, wat het systeem toekomstbestendig maakt voor elk project. Oók wanneer dat de hoogte ingaat.

 

Onze partners

  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
Sluit deze advertentie