Archidat Partners - kingspan-insulation
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Insulation

Contactgegevens

Lorentzstraat 1
7102 JH WINTERSWIJK

Postbus 198
7100 AD WINTERSWIJK

Tel.:0543-543210
E-mail:info@kingspaninsulation.nl
Web:www.kingspaninsulation.nl
Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™, iSoEasy™ en Selthaan®. Ook levert Kingspan OPTIM-R™ vacuüm isolatie, met een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte, met een Lambdawaarde van 0,007 W/m•K. Door te kiezen voor isolatiemateriaal van Kingspan Insulation is de hele bouwkolom verzekerd van duurzame hoogwaardige isolatie. Kingspan Insulation is onderdeel van de Kingspan Group plc, die haar basis heeft in Ierland.

Artikelen van Kingspan Insulation

57% energie van Kingspan afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen

57% energie van Kingspan afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen

Kingspan, wereldleider op het gebied van hoogwaardige isolatiematerialen en oplossingen voor de schil van gebouwen, kondigt met trots aan dat de doelstelling om in 2016 ten minste de helft van het gezamenlijke energieverbruik van het bedrijf uit hernieuwbare energiebronnen te halen, is overschreden.

Kingspan Insulation lanceert nieuwe spouwisolatieplaat

Kingspan Insulation lanceert nieuwe spouwisolatieplaat

TIEL – Kingspan Insulation, marktleider op het gebied van innovatieve isolatie, introduceert de nieuwe standaard voor spouwdetails met de lancering van zijn nieuwe Kingspan Kooltherm® K108 Spouwplaat.

Tot 36 procent meer daglicht in kantoren dankzij juiste isolatie

Tot 36 procent meer daglicht in kantoren dankzij juiste isolatie

Onderzoek van Kingspan Insulation toont aan dat de hoeveelheid daglicht in gebouwen positief is te beïnvloeden door het gebruik van bepaald isolatiemateriaal. Met een op de juiste wijze geïsoleerde gevel kan in ruimtes tot wel 36 procent meer daglicht binnenkomen, afhankelijk van de gekozen gevelopbouw en -indeling. In het onderzoek werd in een ruimte met verschillende gevelisolatiematerialen bij een viertal gevelindelingen de daglichttoetreding onderzocht.

 

Onze partners

  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • Xella Nederland
  • ACO
  • Saint-Gobain Weber Beamix
  • Bouwen met Staal
  • Xella Nederland
  • De RuwBouw Groep
Sluit deze advertentie