Archidat Partners - kingspan-insulation
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Insulation

Contactgegevens

Lorentzstraat 1
7102 JH WINTERSWIJK

Postbus 198
7100 AD WINTERSWIJK

Tel.:0543-543210
E-mail:info@kingspaninsulation.nl
Web:www.kingspaninsulation.nl
Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™, iSoEasy™ en Selthaan®. Ook levert Kingspan OPTIM-R™ vacuüm isolatie, met een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte, met een Lambdawaarde van 0,007 W/m•K. Door te kiezen voor isolatiemateriaal van Kingspan Insulation is de hele bouwkolom verzekerd van duurzame hoogwaardige isolatie. Kingspan Insulation is onderdeel van de Kingspan Group plc, die haar basis heeft in Ierland.

Artikelen van Kingspan Insulation

Kingspan Insulation blijft investeren in Scandinavische isolatiemarkt

Kingspan Insulation blijft investeren in Scandinavische isolatiemarkt

Kingspan Insulation gaat investeren in een nieuwe ultramoderne productiesite voor de Kooltherm® isolatieproducten. De nieuwe fabriek zal net ten zuiden van Jönköping (Zweden) worden gebouwd. Jönköping/Husqvarna heeft een interessante geografische ligging en een goede infrastructuur in alle richtingen.

Nieuw: Spouwplaat voor oneffen muren

Nieuw: Spouwplaat voor oneffen muren

Een dunne, betaalbare isolatieplaat met een hoge isolatiewaarde die als product ook nog eens heel eenvoudig te verwerken is. De nieuwe Kingspan Kooltherm K108 Plus Spouwplaat is het beste van twee werelden. Deze plaat is de opvolger van de Kingspan Kooltherm K8 Plus Spouwplaat en heeft een nóg betere lambdawaarde (λ 0,018 W/m·K) en bevat bovendien andere minerale wol met een hogere milieuprestatie.

57% energie van Kingspan afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen

57% energie van Kingspan afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen

Kingspan, wereldleider op het gebied van hoogwaardige isolatiematerialen en oplossingen voor de schil van gebouwen, kondigt met trots aan dat de doelstelling om in 2016 ten minste de helft van het gezamenlijke energieverbruik van het bedrijf uit hernieuwbare energiebronnen te halen, is overschreden.

 

Onze partners

  • Sapa Building System
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Rockpanel
  • Roval Aluminium
  • Schüco Nederland
Sluit deze advertentie