Archidat Partners - kingspan-insulation
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Insulation

Contactgegevens

Lorentzstraat 1
7102 JH WINTERSWIJK

Postbus 198
7100 AD WINTERSWIJK

Tel.:0543-543210
E-mail:info@kingspaninsulation.nl
Web:www.kingspaninsulation.nl
Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™, iSoEasy™ en Selthaan®. Ook levert Kingspan OPTIM-R™ vacuüm isolatie, met een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte, met een Lambdawaarde van 0,007 W/m•K. Door te kiezen voor isolatiemateriaal van Kingspan Insulation is de hele bouwkolom verzekerd van duurzame hoogwaardige isolatie. Kingspan Insulation is onderdeel van de Kingspan Group plc, die haar basis heeft in Ierland.

Artikelen van Kingspan Insulation

Hoe goede isolatie zorgt dat woningen van het gas kunnen

Hoe goede isolatie zorgt dat woningen van het gas kunnen

Nederland moet van het gas af. Waar gas nog niet zo heel lang geleden gold als (iets) duurzamer alternatief voor olie, wordt nu ook deze fossiele brandstof in de ban gedaan. Letterlijk ook, want het komt straks niet meer uit de Groningse bodem. Dat maakt dat ook gebouwen van het gas moeten. Maar hoe bouwen we gasloos, zonder aan kwaliteit en comfort in te boeten? Daarover meer in dit artikel.

Isolatie speelt een grote rol als het gaat om welzijn en comfort

Isolatie speelt een grote rol als het gaat om welzijn en comfort

Wat isolatie en binnenvallend daglicht in gebouwen met elkaar te maken hebben, is niet direct duidelijk. Toch bestaat er een relatie tussen, die veel betekent voor hoe een gebouw beleefd wordt door gebruikers. In dit artikel gaan we in op het belang van daglicht en hoe u als ontwikkelaar de hoeveelheid daglicht in een gebouw maximaliseert.

Kosten besparen door slank te bouwen

Kosten besparen door slank te bouwen

Panden dienen steeds betere energieprestaties te leveren. Om de zoveel jaar worden de eisen verscherpt en daarmee bouwers voor nieuwe uitdagingen gesteld. Niet in de laatste plaats het beheersbaar houden van de kosten. Want een zuinig pand vergt in de regel hogere investeringen.

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • NVTB
  • De RuwBouw Groep
  • Dyka
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
Sluit deze advertentie