Archidat Partners - kingspan-insulation
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Insulation

Contactgegevens

Lorentzstraat 1
7102 JH WINTERSWIJK

Postbus 198
7100 AD WINTERSWIJK

Tel.:0543-543210
E-mail:info@kingspaninsulation.nl
Web:www.kingspaninsulation.nl
Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™, iSoEasy™ en Selthaan®. Ook levert Kingspan OPTIM-R™ vacuüm isolatie, met een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte, met een Lambdawaarde van 0,007 W/m•K. Door te kiezen voor isolatiemateriaal van Kingspan Insulation is de hele bouwkolom verzekerd van duurzame hoogwaardige isolatie. Kingspan Insulation is onderdeel van de Kingspan Group plc, die haar basis heeft in Ierland.

Artikelen van Kingspan Insulation

Functie en schoonheid ontmoeten elkaar bij moderne gevelbekleding

Functie en schoonheid ontmoeten elkaar bij moderne gevelbekleding

In Groningen stad krijgt een prachtig gebouw vorm. Een gebouw dat hoogstaande architectuur moeiteloos combineert met een duurzaam profiel en voortreffelijke isolatie. De gevel van dit Groninger Forum is allesbehalve standaard. In dit artikel leest u hoe maatwerk en hoogstaande architectuur en moderne geveloplossingen elkaar niet in de weg zitten.

Rentabiliteit op binnenruimte verhogen door slank bouwen

Rentabiliteit op binnenruimte verhogen door slank bouwen

Bij de realisatie van vastgoed speelt geld een grote rol. Kosten in het bijzonder. Weer onder te verdelen in investeringskosten en vaste kosten die het vastgoed heeft bij oplevering.

Meer ruimte voor teamwork

Meer ruimte voor teamwork

Kingspan en Nijhuis Bouw slaan de handen ineen bij de realisatie van de wijk Bijvank in Enschede. Begin 2014 is Nijhuis Bouw in opdracht van wooncorperatie Domijn gestart met de nieuwbouwwoningen in de wijk Bijvank Noord in Enschede. Hierbij is gekozen voor de Kooltherm K8 Spouwplaat.

 

Onze partners

  • Luxlight
  • Tremco Illbruck
  • Gebr. Bodegraven
  • De Hoop Pekso
  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
  • Deceuninck Kunststof
Sluit deze advertentie