Archidat Partners - kingspan-panels
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Panels

Kingspan Panels

Contactgegevens

Lingewei 8
4004 LL TIEL

Postbus 6565
4000 HN TIEL

Tel.:344-675250
E-mail:info@kingspanpanels.nl
Web:http://www.kingspanpanels.nl
Als fabrikant van geavanceerde oplossingen voor de complete gebouwschil kennen wij als geen ander de steeds hoger wordende eisen wat betreft energiezuinigheid, brandveiligheid, duurzaamheid, gezondheid en uitstraling. Ons uitgebreide assortiment omvat Kingspan sandwichpanelen voor hellende daken en platte daken, Kingspan wandpanelen en Kingspan design gevelsystemen gecombineerd met slimme verlichtingssystemen, geïntegreerde zonnepanelen en oplossingen voor staalconstructies.

Kingspan Panels

  • Bouwdetails
  • Bouwkosten
  • Communicatie

Artikelen van Kingspan Panels

Brandveilige gevels: feit of fictie?

Brandveilige gevels: feit of fictie?

Er wordt op dit moment veel gesproken over de brandveiligheid van gevels. Hoe staat het met de brandveiligheid van gevels in Nederland? Hoe zit het met de Nederlandse regelgeving rondom brandveiligheid? Kan de regelgeving van veilig naar veiliger? Voldoen de huidige tests nog? Dit alles komt op 20 september 2018 aan bod tijdens het Fire Seminar ‘Brandveilige gevels: feit of fictie?’

Kingspan Insulation; Kwaliteit geborgd

Kingspan Insulation; Kwaliteit geborgd

Kwaliteit, milieu en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Kingspan Insulation. De productielocaties in Tiel en Winterswijk beschikken dan ook beiden over zowel ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en OHSAS 18001 (arbo). De vestigingen en processen worden regelmatig door externe partijen gecontroleerd, zodat de algehele kwaliteit in de breedste zin van het woord geborgd blijft.

EPD milieu keurmerk op Kooltherm® producten

EPD milieu keurmerk op Kooltherm® producten

Kooltherm® beschikt sinds kort over een milieu keurmerk op Europees niveau; de Environmental Product Declaration (EPD).

Recente projecten van Kingspan Panels

Technova College

Technova College

Het Technova College in Ede opende op 18 oktober feestelijk zijn deuren. Het nieuwe schoolgebouw biedt onderwijs voor de afdelingen Techniek & Technologie, Media & ICT en Beeld & Geluid van ROC A12 en is ontworpen door achitectenbureau cepezed en cepezedinterieur. De Christelijke Onderwijs Groep, waar het ROC deel van uitmaakt, vertrouwde de bouw toe aan Team techINnova, een consortium van lokale bedrijven dat op zijn beurt een ontwerpopdracht aan cepezed gaf. Voor de bouw is op de campus van het ROC ruimte gemaakt door enkele oudere gebouwen af te breken; één gebouw is blijven staan om te worden opgenomen in de nieuwbouw.

 

Onze partners

  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
  • Deceuninck Kunststof
  • Marmerindustrie Heel
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
Sluit deze advertentie