Partners - kingspan unidek
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Unidek

Kingspan Unidek

Contactgegevens

Scheiweg 26
5421 XL GEMERT

Postbus 101
5420 AC GEMERT

Tel.:+31 492-378111
E-mail:info@kingspanunidek.nl
Web:www.kingspanunidek.nl
Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group. Kingspan is wereldwijd leider op het gebied van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen.

Kingspan Unidek

Artikelen van Kingspan Unidek

Hectar Funderingsvloeren wordt onderdeel van Kingspan

Hectar Funderingsvloeren wordt onderdeel van Kingspan

Kingspan Unidek B.V. maakt met genoegen de acquisitie bekend van Hectar Funderingsvloeren. Vanaf deze week is Hectar officieel onderdeel van Kingspan en zal als zelfstandige entiteit verder gaan en de verkoop continueren naar de markt.

Kingspan eerste partij die EPS Loop sluit

Kingspan eerste partij die EPS Loop sluit

Als onderdeel van de wereldwijde inzet voor circulariteit, is Kingspan het eerste bedrijf in Nederland dat isolatie afval uit de bouw recyclet via PS Loop én het recyclaat omzet voor gebruik in producten. De ultramoderne PS-Loop-faciliteit in Terneuzen wordt geopend in juni 2021 en zal naar verwachting 3.300 ton afval per jaar recyclen zodra deze volledig operationeel is.

Wereldprimeur van Kingspan in prefab industrie

Wereldprimeur van Kingspan in prefab industrie

Kingspan Unidek presenteert met trots een uniek concept: Kingspan ITCS ( In time Correct Shape). Door middel van een gepatenteerde productiemethode is het technisch mogelijk om variabele maten en L-vormige isolatiedelen op maat te maken, zonder afval en met iedere gewenste overlapverbinding of stompe afwerking. De isolatieplaten worden vervolgens direct op prefab gevels van Spaansen Gevelklaar afgemonteerd in de productiefaciliteit in Harlingen volgens de specificaties en wensen van de klant.

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
Sluit deze advertentie