Archidat Partners - kingspan-unidek
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Unidek

Kingspan Unidek

Contactgegevens

Scheiweg 26
5421 XL GEMERT

Postbus 101
5420 AC GEMERT

Tel.:0492-378111
E-mail:info@kingspanunidek.nl
Web:www.kingspanunidek.nl
Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group. Kingspan is wereldwijd leider op het gebied van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen.

Kingspan Unidek

Artikelen van Kingspan Unidek

Unidek Aero wederom dé isolatietopper van Nederland

Unidek Aero wederom dé isolatietopper van Nederland

Opnieuw is Unidek Aero het meest verkochte dakelement van Nederland. RMD Data services presenteerde onlangs, in samenwerking met Hibin, de Monitor Bouwgroothandel; een overzicht met de meest verkochte dakelementen van Nederland.

Kingspan Unidek introduceert PasDak:

Kingspan Unidek introduceert PasDak: 'Stop met zagen!'

Kingspan Unidek is bekend als leverancier van constructieve, isolerende dakelementen voor hellende daken. Deze dakelementen bestaan uit een kern van volledig recyclebaar platinum EPS en vormen de basis van het vernieuwde Unidek PasDak. Unidek PasDak is een maatwerk zaagservice dat op vele vlakken ontzorgt en is speciaal geschikt voor daken met een hoek- of kilkeper. Het systeem bestond al, maar is volledig doorontwikkeld en geoptimaliseerd.

HEO-systeem nu verzekerbaar onder Garantie BouwGarant

HEO-systeem nu verzekerbaar onder Garantie BouwGarant

House Energy Optimum (HEO) is een revolutionair nieuwbouwsysteem voor ontwikkelaars, aannemers en woningbouwcorporaties om BENG, energieneutraal en NOM te bereiken. BouwGarant-aannemers die nieuwbouwwoningen met HEO realiseren, kunnen hierop nu een Energie Prestatie Garantie afgeven. Eerder was dit al mogelijk voor deelnemers van SWK.

 

Onze partners

  • RHEINZINK
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Velox
  • IVC Group
  • Holland Mast
Sluit deze advertentie