Partners - kingspan unidek
Javascript is uitgeschakeld

Kingspan Unidek

Kingspan Unidek

Contactgegevens

Scheiweg 26
5421 XL GEMERT

Postbus 101
5420 AC GEMERT

Tel.:+31 492-378111
E-mail:info@kingspanunidek.nl
Web:www.kingspanunidek.nl
Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group. Kingspan is wereldwijd leider op het gebied van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen.

Kingspan Unidek

Artikelen van Kingspan Unidek

Zonder te zagen een dak op maat

Zonder te zagen een dak op maat

Dit is geen utopie. Ook een dak met veel hoek- en kilkepers kunt u eenvoudig plaatsen zonder te moeten zagen. Want bij Unidek PasDak leveren wij de dakelementen met een legplan. Kant en klaar. Zo bespaart u mankracht, kraantijd, afval en gedoe. Met Unidek PasDak kunt u echt stoppen met zagen.

Nieuwe oplossing woningnood voor kleine bewoners

Nieuwe oplossing woningnood voor kleine bewoners

Om voorop te blijven lopen, moet je stappen zetten. Daarom introduceren Kingspan Unidek en Unitura een innovatieve oplossing om faunavoorzieningen en dakisolatie te combineren: de Uni-Nestkast. Met de Uni-Nestkast willen beide bedrijven de stap zetten om van natuurinclusief bouwen de ‘nieuwe bouwstandaard’ te maken. Deze totaaloplossing maakt het mogelijk om op een schaalbare wijze nestkasten te integreren in dakelementen.

Kingspan Unidek introduceert nieuw assortiment dakelementen

Kingspan Unidek introduceert nieuw assortiment dakelementen

Voor onze toekomstige generaties moet de wereld verduurzamen. De bouw moet verduurzamen. Maar hoe kunnen we dit uitvoerbaar maken en op een makkelijke manier doen? Kingspan Unidek wil voorop blijven lopen door stappen te zetten. Dit doen ze vanuit hun wereldwijde duurzaamheidsstrategie Planet Passionate.

Hectar Funderingsvloeren wordt onderdeel van Kingspan

Hectar Funderingsvloeren wordt onderdeel van Kingspan

Kingspan Unidek B.V. maakt met genoegen de acquisitie bekend van Hectar Funderingsvloeren. Vanaf deze week is Hectar officieel onderdeel van Kingspan en zal als zelfstandige entiteit verder gaan en de verkoop continueren naar de markt.

Kingspan eerste partij die EPS Loop sluit

Kingspan eerste partij die EPS Loop sluit

Als onderdeel van de wereldwijde inzet voor circulariteit, is Kingspan het eerste bedrijf in Nederland dat isolatie afval uit de bouw recyclet via PS Loop én het recyclaat omzet voor gebruik in producten. De ultramoderne PS-Loop-faciliteit in Terneuzen wordt geopend in juni 2021 en zal naar verwachting 3.300 ton afval per jaar recyclen zodra deze volledig operationeel is.

vorige
1
2
3
4
5
6
7
volgende
 

Onze partners

  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • MBS Groep
  • Unilin Insulation
Sluit deze advertentie