Archidat Partners - knauf
Javascript is uitgeschakeld

Knauf

Knauf

Contactgegevens

Mesonweg 8-12
3542 AL UTRECHT

Mesonweg 8-12
3542 AL UTRECHT

Tel.:030-2473311
E-mail:info@knauf.nl
Web:www.knauf.nl
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Daarom werken wij bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Aan onze expertise bouwen wij al sinds 1932, toen de twee broers Karl en Alfons Knauf het bedrijf Knauf oprichtten. Inmiddels opereert Knauf al decennia als één van de wereldmarktleiders binnen haar sector. Duurzaamheid zit in ons bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips. We zijn nog altijd een typisch familiebedrijf, waar alle medewerkers hun hart voor de techniek combineren met kennis van en passie voor gebouwen en diegenen die ze gebruiken. Knauf. Creating Room for Living.

Knauf

Artikelen van Knauf

Met BIM Plug-in nog betere ontwerpoplossingen

Met BIM Plug-in nog betere ontwerpoplossingen

Als logisch vervolg op de digitale tools voor klanten die Knauf al eerder introduceerde, lanceert de leverancier van afbouwsystemen en -materialen nu ook een BIM Plug-in. Die biedt in alle fases van het bouwproces uitgebreide informatie over Knauf-wandsystemen. Samenwerking met de gebruiker is cruciaal voor de verdere ontwikkeling van de tool.

Razendsnelle houtbouw, verzekerd van optimale brandveiligheid

Razendsnelle houtbouw, verzekerd van optimale brandveiligheid

In drie maanden tijd is aan de Utrechtse Monicahof een gloednieuw woontorentje verrezen. Prefab houtskeletbouw maakte de razendsnelle bouw mogelijk; Knauf wanden, vloeren en plafonds garanderen comfort en veiligheid.

Onderzoek exoskelet voor stukdadoors krijgt vervolg

Onderzoek exoskelet voor stukdadoors krijgt vervolg

Knauf werkt al enige tijd, samen met TNO, aan de vraag hoe het gebruik van een arm-ondersteunend exoskelet het werk van de stukadoor kan verlichten. Algemeen bekend is dat werknemers van zware beroepen, zoals in de bouw, te maken krijgen met fysieke problemen.

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • JORDAHL Benelux
Sluit deze advertentie