Archidat Partners - knauf
Javascript is uitgeschakeld

Knauf

Knauf

Contactgegevens

Mesonweg 8-12
3542 AL UTRECHT

Mesonweg 8-12
3542 AL UTRECHT

Tel.:030-2473311
E-mail:info@knauf.nl
Web:www.knauf.nl
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Daarom werken wij bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Aan onze expertise bouwen wij al sinds 1932, toen de twee broers Karl en Alfons Knauf het bedrijf Knauf oprichtten. Inmiddels opereert Knauf al decennia als één van de wereldmarktleiders binnen haar sector. Duurzaamheid zit in ons bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips. We zijn nog altijd een typisch familiebedrijf, waar alle medewerkers hun hart voor de techniek combineren met kennis van en passie voor gebouwen en diegenen die ze gebruiken. Knauf. Creating Room for Living.

Knauf

Artikelen van Knauf

Nieuwe innovatie van Knauf: MP 75® 2 mm

Nieuwe innovatie van Knauf: MP 75® 2 mm

De bekende ‘blauwe’ gipspleister van Knauf, MP 75®, heeft er sinds kort een nieuw familielid bij. MP 75 2 mm, goed te herkennen aan zijn groene verpakking, is een machinaal te verwerken dunpleister. Ideaal voor projecten waar de ondergrond niet vraagt om een centimeter dikke stuclaag.

Nieuwe Knauf Gipsblokken lichter dan 18 kg

Nieuwe Knauf Gipsblokken lichter dan 18 kg

Knauf is de eerste leverancier van gipsblokken die voldoen aan de nieuwe ARBO eisen per 1 september 2015. Knauf introduceert namelijk nieuwe lichte gipsblokken. Gipsblokken met vertrouwde afmetingen en prestaties, maar dan lichter. De nieuwe blokken wegen nog geen 18 kg.

Eerlijke, praktische voorlichting van Knauf voor afbouwbedrijven over BIM:

Eerlijke, praktische voorlichting van Knauf voor afbouwbedrijven over BIM: 'bezint eer gij begint'

Op dinsdag 9 juni jl. organiseerde Knauf een BIM voorlichtingsbijeenkomst voor afbouwbedrijven. De hoge opkomst in de Knauf Akademie en de levendige discussies toonden maar weer eens aan dat BIM ‘hot topic’ is.

 

Onze partners

  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Meuwissen Bouwprodukten
  • MBS Groep
  • UNILIN Insulation
Sluit deze advertentie