Partners - kubus informatiesystemen
Javascript is uitgeschakeld

Kubus Informatiesystemen

Contactgegevens

Stuiverstraat 100
5611 TC EINDHOVEN

Stuiverstraat 100
5611 TC EINDHOVEN

Tel.:040-2131950
E-mail:info@kubusinfo.nl
Web:www.kubusinfo.nl
Sinds de oprichting in 1992 levert en ontwikkelt KUBUS software specifiek voor de ontwerpende en uitvoerende bouw. Tegenwoordig loopt KUBUS in de Benelux voorop met zijn intuïtieve open BIM tools zoals, ARCHICAD, Solibri, KUBUS Spexx en BIMcollab en bedient inmiddels meer dan 20.000 gebruikers in de bouwsector internationaal.

Artikelen van Kubus Informatiesystemen

ARCHICAD 22 beschikbaar in Nederland en België

ARCHICAD 22 beschikbaar in Nederland en België

EINDHOVEN - De nieuwste versie van ARCHICAD is vanaf vandaag beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische markt. ARCHICAD 22 verbetert de design- en documentatieworkflow voor ontwerp en uitvoering. Daarnaast worden ook aanzienlijke verbeteringen in modelleren, informatiebeheer en 2D prestaties geïntroduceerd.

KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking

KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking

EINDHOVEN – KUBUS BV en BIM4ALL hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten waarbij BIM4ALL de door KUBUS opgezette trainingen voor Solibri Model Checker zal gaan verzorgen in het noorden en oosten van Nederland. Door de samenwerking wordt de Solibri trainingscapaciteit verruimd en voorzien wij in de groeiende vraag naar trainingen voor Solibri Model Checker.

Nieuwe ARCHICAD 22: BIM inside and out!

Nieuwe ARCHICAD 22: BIM inside and out!

GRAPHISOFT, de toonaangevende softwareontwikkelaar voor architecten, ontwerpers en bouwbedrijven heeft de nieuwste versie van haar bekroonde BIM-oplossing aangekondigd. ARCHICAD 22 verbetert de design- en documentatie-workflow voor het ontwerpen van vliesgevels. Daarnaast worden ook aanzienlijke verbeteringen in het modelleren, informatiebeheer en 2D-prestaties geïntroduceerd.

Gratis seminar KUBUS: openBIM dé manier van samenwerken

Gratis seminar KUBUS: openBIM dé manier van samenwerken

Hoewel openBIM al niet meer is weg te denken, krijgen wij veel vragen uit de markt. Terwijl het werken met openBIM vele voordelen biedt, zoals betere samenwerking, hogere modelkwaliteit en minder faalkosten.

Seminar: ARCHICAD gebruiker vertelt

Seminar: ARCHICAD gebruiker vertelt

In maart organiseert KUBUS diverse gratis seminars “BIMmen met ARCHICAD". In een ochtend- of middagsessie krijgen architecten inzicht in hoe collega's omgaan met BIM en ARCHICAD in het bijzonder.

vorige
1
2
volgende
 

Onze partners

  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
Sluit deze advertentie