Partners - kubus informatiesystemen
Javascript is uitgeschakeld

Kubus Informatiesystemen

Kubus Informatiesystemen

Contactgegevens

Stuiverstraat 100
5611 TC EINDHOVEN

Stuiverstraat 100
5611 TC EINDHOVEN

Tel.:040-2131950
E-mail:info@kubusinfo.nl
Web:www.kubusinfo.nl
Sinds de oprichting in 1992 levert en ontwikkelt KUBUS software specifiek voor de ontwerpende en uitvoerende bouw. Tegenwoordig loopt KUBUS in de Benelux voorop met zijn intuïtieve open BIM tools zoals, ARCHICAD, Solibri, KUBUS Spexx en BIMcollab en bedient inmiddels meer dan 20.000 gebruikers in de bouwsector internationaal.

Artikelen van Kubus Informatiesystemen

ARCHICAD 22 beschikbaar in Nederland en België

ARCHICAD 22 beschikbaar in Nederland en België

EINDHOVEN - De nieuwste versie van ARCHICAD is vanaf vandaag beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische markt. ARCHICAD 22 verbetert de design- en documentatieworkflow voor ontwerp en uitvoering. Daarnaast worden ook aanzienlijke verbeteringen in modelleren, informatiebeheer en 2D prestaties geïntroduceerd.

KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking

KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking

EINDHOVEN – KUBUS BV en BIM4ALL hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten waarbij BIM4ALL de door KUBUS opgezette trainingen voor Solibri Model Checker zal gaan verzorgen in het noorden en oosten van Nederland. Door de samenwerking wordt de Solibri trainingscapaciteit verruimd en voorzien wij in de groeiende vraag naar trainingen voor Solibri Model Checker.

Nieuwe ARCHICAD 22: BIM inside and out!

Nieuwe ARCHICAD 22: BIM inside and out!

GRAPHISOFT, de toonaangevende softwareontwikkelaar voor architecten, ontwerpers en bouwbedrijven heeft de nieuwste versie van haar bekroonde BIM-oplossing aangekondigd. ARCHICAD 22 verbetert de design- en documentatie-workflow voor het ontwerpen van vliesgevels. Daarnaast worden ook aanzienlijke verbeteringen in het modelleren, informatiebeheer en 2D-prestaties geïntroduceerd.

 

Onze partners

  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • PCI Group
Sluit deze advertentie