Archidat Partners - luxlight
Javascript is uitgeschakeld

Luxlight

Luxlight

Contactgegevens

Leemskuilen 34
5563 CL WESTERHOVEN

Postbus 12
5570 AA BERGEIJK

Tel.:040-2070124
E-mail:info@luxlight.nl
Web:www.luxlight.nl
Vanuit het oogpunt van gezond leven, welzijn en comfortabel wonen, willen mensen zoveel mogelijk daglicht toelaten in hun woningen. De producten van Luxlight zijn ontwikkeld om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht naar binnen te halen. Het assortiment platdakramen van Luxlight is opgebouwd uit standaardmodellen en platdakramen op maat. Platdakramen van Luxlight zijn gemaakt van Crystall HR++ glas en fraai afgewerkt aluminium, met slanke detailleringen. Alle Luxlight platdakramen zijn inbraakwerend en voldoen aan het Bouwbesluit en de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Luxlight biedt gemak door een totaalconcept te leveren. Om optimaal en snel in te kunnen passen in het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.

Luxlight

Artikelen van Luxlight

Meer daglicht doet ons goed

Meer daglicht doet ons goed

Wij mensen zijn gebaat bij een dagelijkse portie daglicht, en het liefst zo veel mogelijk. Van daglicht is bekend dat het onze gezondheid en onze stemming positief beïnvloedt. Daglicht geeft rust en ontspanning, bevordert onze productiviteit en ons gevoel van veiligheid en tevredenheid.

Luxlight presenteert grootste platdakraam Illumy op Bouwbeurs 2019

Luxlight presenteert grootste platdakraam Illumy op Bouwbeurs 2019

De Nederlandse fabrikant Luxlight staat bekend om zijn grote platdakramen met het meeste daglicht. Het topproduct Illumy onderging een facelift en is vanaf maart 2019 verkrijgbaar in 3 varianten. Tijdens Bouwbeurs 2019 onthult de vernieuwde Illumy alvast zijn unieke troeven.

Dag- en kunstlicht verenigd in het grootste platdakraam

Dag- en kunstlicht verenigd in het grootste platdakraam

‘Illumy by Luxlight’ innoveert in de wereld van platdakramen. Dag- en kunstlicht zijn vanaf nu namelijk verenigd in het grootste dakraam. Zo is er op ieder moment het meeste daglicht met een natuurlijke lichtkleur in de woning. Dit heeft een positief effect op het welzijn, wooncomfort en de gezondheid van de bewoners.

 

Onze partners

  • Dycore
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
Sluit deze advertentie