Archidat Partners - luxlight
Javascript is uitgeschakeld

Luxlight

Luxlight

Contactgegevens

Leemskuilen 4
5563 CK WESTERHOVEN

Postbus 12
5570 AA BERGEIJK

Tel.:040-2070124
E-mail:info@luxlight.nl
Web:www.luxlight.nl
Vanuit het oogpunt van gezond leven, welzijn en comfortabel wonen, willen mensen zoveel mogelijk daglicht toelaten in hun woningen. De producten van Luxlight zijn ontwikkeld om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht naar binnen te halen. Het assortiment platdakramen van Luxlight is opgebouwd uit standaardmodellen en platdakramen op maat. Platdakramen van Luxlight zijn gemaakt van Crystall HR++ glas en fraai afgewerkt aluminium, met slanke detailleringen. Alle Luxlight platdakramen zijn inbraakwerend en voldoen aan het Bouwbesluit en de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Luxlight biedt gemak door een totaalconcept te leveren. Om optimaal en snel in te kunnen passen in het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.

Luxlight

  • Bouwkosten
  • Communicatie

Artikelen van Luxlight

Dag- en kunstlicht verenigd in het grootste platdakraam

Dag- en kunstlicht verenigd in het grootste platdakraam

‘Illumy by Luxlight’ innoveert in de wereld van platdakramen. Dag- en kunstlicht zijn vanaf nu namelijk verenigd in het grootste dakraam. Zo is er op ieder moment het meeste daglicht met een natuurlijke lichtkleur in de woning. Dit heeft een positief effect op het welzijn, wooncomfort en de gezondheid van de bewoners.

Veel dakramen voldoen niet aan eisen inbraakwerendheid

Veel dakramen voldoen niet aan eisen inbraakwerendheid

Om daglicht in een woning te brengen plaatsen bewoners (plat)dakramen, lichtstraten of -koepels. Consumenten zijn veelal onwetend dat ramen in schuine- en platte daken van een woning aan wettelijke eisen tegen inbraak moeten voldoen.

Nieuwe online bestelmodule van Luxlight ontzorgt professionele inkopers maximaal

Nieuwe online bestelmodule van Luxlight ontzorgt professionele inkopers maximaal

Luxlight, producent van het grootste standaard platdakraam voor de particuliere woningsector, introduceert een online bestelmodule voor alle inkopers in de bouw. De introductie past binnen haar serviceconcept ‘Appeltje-Eitje’, gericht op maximale ontzorging van de bouwprofessional. Aannemers, zzp’ers, bouwmaterialenhandels en andere professionele partijen die platdakramen van Luxlight verwerken, kunnen op de website gratis een account aanmaken.

 

Onze partners

  • Luxlight
  • Tremco Illbruck
  • Gebr. Bodegraven
  • De Hoop Pekso
  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
  • Deceuninck Kunststof
Sluit deze advertentie