Archidat Partners - medite-smartply
Javascript is uitgeschakeld

MEDITE SMARTPLY

MEDITE SMARTPLY

Contactgegevens

Persimmon House, Anchor Boulevard, Crossways Business Park
Dartford, Kent

Persimmon House
DA2 6QH Dartford

Tel.:+31 858 886 230
E-mail:info@mdfosb.com
Web:http://mdfosb.com/nl/
MEDITE SMARTPLY maakt deel uit van Coillte, een innovatief, FSC-gecertificeerd Iers bosbouwbedrijf en producent van houtproducten. Het bedrijf heeft fabrieken in Clonmel, County Tipperary en Waterford (Ierland) waar innovatief MDF (Medite) en OSB (Smartply) plaatmateriaal wordt gemaakt.

De MDF range omvat multifunctionele, universele, uiterst duurzame en vormvaste, brandvertragende, ademende en vochtbestendige platen alsook uitvoeringen voor toepassing in milieugevoelige en buitenomgevingen. Tot het OSB-programma behoren OSB3-, OSB 4-platen inclusief uitvoeringen met mes en groef of doorlopende uitsparing en vlamvertragende, gecoate , luchtdichte of ‘heavy duty’ platen.

Artikelen van MEDITE SMARTPLY

SMARTPLY MAX & ULTIMA, geschikt voor houtskeletbouwoplossingen

SMARTPLY MAX & ULTIMA, geschikt voor houtskeletbouwoplossingen

De OSB-platen SMARTPLY MAX en SMARTPLY ULTIMA van MEDITE SMARTPLY zijn geschikt voor houtskeletbouw, door het grote draagvermogen en de vochtbestendigheid. MEDITE SMARTPLY werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe soorten houtvezelplaten voor verschillende toepassingen in de bouw, waaronder houtskeletbouw.

Nieuwe OSB-plaat SMARTPLY MAX FR B nu beschikbaar

Nieuwe OSB-plaat SMARTPLY MAX FR B nu beschikbaar

De OSB-plaat SMARTPLY MAX FR B van MEDITE SMARTPLY is beschikbaar op de Nederlandse markt. Daarmee zet het van oorsprong Ierse bedrijf maximaal in op productinnovaties.

 

Onze partners

  • FOAMGLAS isolatie
  • Recticel Insulation
  • Sapa Building System
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
Sluit deze advertentie