Partners - medite smartply
Javascript is uitgeschakeld

MEDITE SMARTPLY

MEDITE SMARTPLY

Contactgegevens

Persimmon House, Anchor Boulevard, Crossways Business Park
Dartford, Kent

Persimmon House
DA2 6QH Dartford

Tel.:+31 858 886 230
E-mail:info@mdfosb.com
Web:mdfosb.com/nl/
MEDITE SMARTPLY maakt deel uit van Coillte, een innovatief, FSC-gecertificeerd Iers bosbouwbedrijf en producent van houtproducten. Het bedrijf heeft fabrieken in Clonmel, County Tipperary en Waterford (Ierland) waar innovatief MDF (Medite) en OSB (Smartply) plaatmateriaal wordt gemaakt.

De MDF range omvat multifunctionele, universele, uiterst duurzame en vormvaste, brandvertragende, ademende en vochtbestendige platen alsook uitvoeringen voor toepassing in milieugevoelige en buitenomgevingen. Tot het OSB-programma behoren OSB3-, OSB 4-platen inclusief uitvoeringen met mes en groef of doorlopende uitsparing en vlamvertragende, gecoate , luchtdichte of ‘heavy duty’ platen.

Artikelen van MEDITE SMARTPLY

Bouw van CO2-vrij huis voor COP26 in volle gang

Bouw van CO2-vrij huis voor COP26 in volle gang

Er wordt hard gewerkt aan de bouw van het COP26 House. Dit is een CO2-vrij huis, geconstrueerd volgens de houtskeletbouw methode en gerealiseerd door Beyond Zero Homes. MEDITE SMARTPLY, fabrikant van duurzame platen op houtbasis, speelt een cruciale rol in de bouw.

Keukens hebben MDF nodig

Keukens hebben MDF nodig

MDF wordt veel gebruikt in de meubelindustrie en interieurbouw. Het is in feite een hele gladde plaat van samengeperst hout. De naam MDF staat voor Medium-Density Fibreboard en geeft direct een inkijkje in de dichtheid van het plaatmateriaal. Met andere woorden: het gaat om plaatmateriaal waarbij hele kleine houtvezels verlijmd en samengeperst worden tot een plaat met een gemiddelde dichtheid.

SMARTPLY MAX & ULTIMA, geschikt voor houtskeletbouwoplossingen

SMARTPLY MAX & ULTIMA, geschikt voor houtskeletbouwoplossingen

De OSB-platen SMARTPLY MAX en SMARTPLY ULTIMA van MEDITE SMARTPLY zijn geschikt voor houtskeletbouw, door het grote draagvermogen en de vochtbestendigheid. MEDITE SMARTPLY werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe soorten houtvezelplaten voor verschillende toepassingen in de bouw, waaronder houtskeletbouw.

 

Onze partners

  • Halfen
  • Kawneer
  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • RHEINZINK
Sluit deze advertentie