Archidat Partners - metaglas-bv
Javascript is uitgeschakeld

Metaglas B.V.

Contactgegevens

Het Eek 5
4004 LM TIEL

Postbus 270
4004 LM TIEL

Tel.:344-750400
E-mail:info@metaglas.nl
Web:www.metaglas.nl
Metaglas B.V. onderscheidt zich door haar raamsystemen zelf te ontwikkelen. Door innovatie kunnen we inspelen op de specifieke wensen van de opdrachtgever. En dat is precies wat Metaglas tot expert maakt in het vervaardigen van glas-, aluminium- en staalconstructies.

Artikelen van Metaglas B.V.

Musis Sacrum wint Iconic Award 2018

Musis Sacrum wint Iconic Award 2018

ARNHEM - Musis Sacrum in Arnhem is voor de vierde keer in de prijzen gevallen. Ditmaal heeft het concertgebouw de Duitse Iconic Award 2018 gewonnen in de categorie Innovatieve Architectuur.

KOMO attest voor stalen puien en deuren van Metaglas

KOMO attest voor stalen puien en deuren van Metaglas

Vorige week heeft Metaglas het KOMO attest-met-productcertificaat voor stalen gevelelementen ontvangen van SKG. Dit attest bevestigt dat de stalen producten van Metaglas voldoen aan alle kwaliteitseisen van KOMO.

Herbestemming monumentale suikerfabriek

Herbestemming monumentale suikerfabriek 'De Zeeland'

Monumentale suikerfabriek ‘De Zeeland’, is het grootste gemeentelijke monument in Bergen op Zoom en is door zijn karakteristieke en imposante uitstraling van de fabriekshallen een goed voorbeeld van industrieel erfgoed. ‘De Zeeland’ werd in 1917 gebouwd als suikerfabriek, maar had die functie slechts acht jaar. Volgende eigenaren gebruikten de gebouwen vooral als opslagruimte. Na jarenlange verwaarlozing wordt De Zeeland nu gerestaureerd en herbestemd.

 

Onze partners

  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
Sluit deze advertentie