Archidat Partners - naxis-energy
Javascript is uitgeschakeld

Naxis Energy

Naxis Energy

Contactgegevens

Pischeldorfer Straße 130

Pischeldorfer Straße 130
9020 KLAGENFURT

Tel.:+31 0620817522
E-mail:evde@naxis-energy.com
Web:http://www.naxis-energy.nl
NAXIS New Energy Concepts GmbH is een internationale onderneming. Zij ontwikkelt en produceert innovatieve energiesystemen voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Het NAXIS-totaalconcept focust hierbij op de levering van gedecentraliseerde energie met een hoge zelfvoorziening voor onder andere ruimteverwarming. De producten kenmerken zich door duurzaamheid, innovatie, gebaseerd op gepatenteerde en hoogwaardige productieprocessen. Meer weten? Kijk op www.naxis-energy.nl

Artikelen van Naxis Energy

IR-verwarming: wat kost hét serieuze gasloze alternatief

IR-verwarming: wat kost hét serieuze gasloze alternatief

Hoge isolatiewaarden, betere kierdichtingen en slimme ventilatiesystemen verlagen de behoefte aan energie. De naar verwachting op termijn aangescherpte BENG-eisen zullen deze daling in de energiebehoefte verder stimuleren. Dat de hiervoor benodigde maatregelen een grote investering vragen, zal dan ook niemand verbazen.

De goedkoopste oplossing voor aardgasvrij verwarmen

De goedkoopste oplossing voor aardgasvrij verwarmen

Nu Nederland verplicht van het gas af moet, is men in de bouwsector naarstig op zoek naar alternatieven. Deze alternatieven lopen qua investering en total cost of ownership flink uiteen. Dit werd in het onafhankelijk uitgevoerde onderzoek* door DWA, in opdracht van de partners van het Lente-akkoord en de Neprom, ook weer eens zeer duidelijk gemaakt.

Waarom Duitsers massaal voor infrarood verwarming kiezen

Waarom Duitsers massaal voor infrarood verwarming kiezen

Met de verplichting aardgasloos te bouwen is bouwend Nederland gedwongen na te gaan welke alternatieven er voor de bouwprojecten zijn. Hierbij komen ook de zeer efficiënte elektrische infrarood panelen op de lijst van alternatieven naar boven.

 

Onze partners

  • De Kracht van de Combinatie
  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
Sluit deze advertentie