(Re)Building the Future: visie op duurzame bouw
Javascript is uitgeschakeld

(Re)Building the Future: visie op duurzame bouw

Geplaatst: 03-02-2015
(Re)Building the Future: visie op duurzame bouw
Beeld: VBI

Tijdens de Week van de Bouw inspireren verschillende partijen uit de bouwkolom opdrachtgevers, ontwerpers en bouwers op en rondom hun themaplein genaamd (Re)Building the Future. (Re)Building the Future is een initiatief van VBI en Duurzaam Gebouwd dat een duidelijke visie geeft op duurzame gebouwen. Hierbij vormen flexibiliteit, comfort en gezondheid de sleutel.

Op het themaplein (Re)Building the Future laten partners zien hoe zij de visie op flexibele, comfortabele en gezonde gebouwen uitdragen. Deze visie krijgt een praktische vertaling door middel van het tonen van cases, concepten en systemen.

Duurzame gebouwen
Het doel van (Re)Building the Future is verbinding in de bouw te stimuleren zodat er duurzame gebouwen worden ontwikkeld. Bezoekers worden uitgenodigd in dialoog te treden en daadwerkelijk de verbinding aan te gaan met het oog op de ontwikkeling van flexibele, comfortabele en gezonde gebouwen.

Content programma
Naast het tonen van duurzame praktische toepassingen worden bezoekers geinspireerd met een content programma. Dit programma is gevuld met onder andere market vision presentaties, keynote speakers, workshops en round tables. Het content programma geeft deelnemers en bezoekers de mogelijkheid in dialoog te treden over de ontwikkeling van duurzame gebouwen.

Deelnemers
Deelnemers aan het initiatief zijn, op alfabetische volgorde; Alklima, ATAG, Bostik, Daas Baksteen, De Groot Installatiegroep, Derbigum, Desso, Duurzaam Gebouwd, DYKA, Faay, Frame2Design, Grundfos, Huis & Milieu, Jansen Totaal Wonen, Jansman Bouw, Leebo, Recticel, Rockwool, Schöck Nederland, Schipper Kozijnen, Senior Assist, Stabiel Management, Stafier Holland, Stichting Duurzame Scholen, VBI, Wédéflex, WoonConnect en Zehnder.

Meer informatie
www.rebuildingthefuture.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
Sluit deze advertentie