Archidat Partners - nieuws - 25-jaar-verzekerde-produktgarantie-op-koster-tpo-dakbedekking
Javascript is uitgeschakeld

25 jaar verzekerde produktgarantie op Köster TPO Dakbedekking

Geplaatst: 06-12-2017
25 jaar verzekerde produktgarantie op Köster TPO Dakbedekking

Het waterdicht maken van een dak is een gebied waar niet alleen de inzet van hoogwaardige materialen en een gekwalificeerde verwerking het verschil kunnen maken, maar daadwerkelijk tijd en geld bespaard kunnen worden.

Köster Afdichtingssystemen levert al meer dan 45 jaar hoog kwalitatieve ECB en TPO Dak,- en Dichtingsbanen en is een wereldwijde innovatieve onderneming. Bovendien staat Köster achter zijn producten en klanten. Vanwege deze reden biedt Köster Afdichtingssystemen een omvangrijk garantieprogramma voor TPO Dakbanen aan: Premium en Premium Plus.
Bij het afsluiten van een Garantieovereenkomst is uw dak met het garantieniveau Premium voor de duur van 10 tot 20 jaar, afhankelijk van de dakbaandikte, verzekerd. Verzekerd zijn zowel materiaal als loonkosten voor het installeren van de dakbaan, als ook de kosten voor het vervangen van beschadigde bestanddelen in de dakopbouw ( b.v. met water verzadigde isolatie ).
Met de Premium Plus Garantie gaat de verzekering een wezenlijke stap verder: gevolgschade aan de algemene activa worden door een langdurige productaansprakelijkheidsverzekering van Allianz AG afgedekt voor een periode tot 25 jaar.

Uw voordelen:
De garantie van KÖSTER kan alle KÖSTER Dakbaan producten omvatten die bij het afsluiten van de garantie in de geldige prijslijst staan. De langjarige bewezen kwaliteit van KÖSTER TPO dak, -en dichtingsbanen is de reden voor de ongewoonlijke toezegging van de Allianz AG, om de productaansprakelijkheid tot op 25 jaar te verlengen.
Na afronding van het bouwproject met KÖSTER producten, geven we de vakapplicateur een op naam van de opdrachtgever, project gerelateerd Garantie certificaat.
Met deze Garantie biedt KÖSTER u veel meer als wettelijk wordt gevraagd bij productgaranties.

Van nu af aan is uw onzekerheid aangaande de levensduur van uw dakbedekking weg!

Brochure te downloaden onder het kopje nieuws op www.koster-afdichtingssystemen.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
Sluit deze advertentie