Archidat Partners - nieuws - alsecco-steenstrips-toegepast-op-gevelisolatie
Javascript is uitgeschakeld

Alsecco steenstrips toegepast op gevelisolatie

Geplaatst: 18-03-2019
Alsecco steenstrips toegepast op gevelisolatie

In steenstrips toegepast op gevelisolatiesystemen van Alsecco, komen design, efficiëntie en duurzaamheid samen. De steenstrips bieden eindeloze designmogelijkheden dankzij de flexibele toepasbaarheid, het lichtgewicht materiaal en het feit dat praktisch ieder formaat en kleur baksteen te reproduceren is.

Bovendien is de steenstrip perfect te combineren met andere afwerkingsmogelijkheden, zoals pleister. Dankzij de gemakkelijke en snelle verwerking, is de toepassing van steenstrips zeer efficiënt. Gecombineerd met een van de Alsecco gevelisolatiesystemen, creëert u een hoge isolatiewaarde. Goed voor de energierekening én het milieu.

Designmogelijkheden
Design en efficiëntie samen laten komen? Dat kan met de minerale steenstrips van Alsecco. De vele mogelijkheden en het uitgebreide assortiment geven u als architect, vastgoedeigenaar of planoloog de kans om een gevelontwerp met een verrassend karakter te creëren. Behoud op vernieuwende manier de traditionele elementen of kies juist voor een moderne uitstraling. De belangrijkste voordelen? Alsecco heeft het meest veelzijdige assortiment in Nederland, er is een volledige match te maken met bestaande bakstenen en de steenstrips zijn uitstekend te combineren met andere materialen. Verder zijn de steenstrips lichtgewicht, wat zorgt voor flexibele vormgeving en eenvoudige verwerking. Gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de minerale steenstrips een basis voor een unieke en duurzame gevel.

Gevelisolatiesystemen
Met steenstrips toegepast op een gevelisolatiesysteem zorgt u voor een duurzaam geheel. De gevelisolatiesystemen van Alsecco realiseren namelijk voor een zeer hoge isolatiewaarde. Goed voor de energierekening, het woon- en/of gebruikscomfort en natuurlijk het milieu. Doordat er van buitenaf wordt geïsoleerd, is er geen ruimteverlies aan de binnenzijde van het gebouw. Ook aan de buitenzijde is het ruimteverlies minimaal, dankzij de verschillende diktes isolatiemateriaal én de afwezigheid van spouwruimte.

Prefab gevelelementen
Het totaalpakket van steenstrips toegepast op een gevelisolatiesysteem is uitermate geschikt voor prefab gevelelementen. Met de huidige productietechnieken verschuiven werkzaamheden van de bouwplaats steeds meer naar de fabriek. Dat heeft grote voordelen, zoals een veilige bouwplaats en een hoger kwaliteitsniveau. Ook is er een snellere bouwtijd, omdat onder geconditioneerde omstandigheden kan worden gewerkt, zonder rekening te moeten houden met weersomstandigheden. Met het totaalpakket van Alsecco toegepast op prefab gevelelementen, vervangt u in één dag een complete voor- of achtergevel.

Wilt u meer informatie over steenstrips, gevelisolatiesystemen of prefab gevelelementen?
Ga naar www.alsecco.nl of neem contact op via info@alsecco.nl.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • RHEINZINK
  • SOPREMA
  • DigiOffice
Sluit deze advertentie