Aluminium balustersystemen: duurzame valbeveiliging
Javascript is uitgeschakeld

Aluminium balustersystemen: duurzame valbeveiliging

Geplaatst: 06-01-2022
Aluminium balustersystemen: duurzame valbeveiliging

Roval Aluminium heeft een aluminium balustersysteem dat zowel los gemonteerd kan worden als volledig geïntegreerd in de aluminium muurafdeksystemen. De aluminium balustersystemen van Roval worden toegepast in nieuwbouw- of renovatieprojecten, waar het risico op vallen aanwezig is. Denk aan balkons, loggia’s, verblijfsdaken of dakterrassen. Groot voordeel van de balusters is dat de borstwering laag kan blijven. Het doorzicht blijft daardoor in stand.

Combinatie met muurafdeksysteem
Roval Aluminium biedt als totaalleverancier architecten en opdrachtgevers een complete oplossing. De balustersystemen kunnen namelijk uitstekend gecombineerd worden met de aluminium muurafdeksystemen van Roval. Een duurzame en esthetische oplossing. Het is namelijk mogelijk om de balusters te laten verzinken in de muurafdekkap. Er hoeft niet geschroefd te worden in de muurafdekkap, een geringe uitsparing waar de baluster naadloos in past, is al voldoende. Hierdoor behoudt de aluminium muurafdekkap zijn sterkte en uitstraling.

Handrail
De handrail van het balustersysteem is er in verschillende varianten. Voor de afwerking van de bovenzijde van de handrail is er keuze uit ronde, ovale, vierkante en rechthoekige varianten. Voor de afwerking van de onderzijde biedt Roval uit een ronde en een rechte variant. Als totaalleverancier biedt Roval ook allerlei maatwerkoplossingen.

Voordelen
Aluminium balustersystemen hebben diverse voordelen ten opzichte van systemen van andere materialen, zoals hout, staal of kunststof. Aluminium is makkelijk vormbaar, waardoor maatwerk eenvoudiger te realiseren is. Aluminium is ook duurzaam: weersinvloeden hebben nauwelijks invloed, waardoor de balustersystemen jarenlang hun esthetische uitstraling behouden. De aluminium balustersystemen van Roval Aluminium zijn leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren of blank geanodiseerd.

Meer info op: https://www.roval.eu/nl-valbeveiliging/roval-baluster

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
Sluit deze advertentie