Archidat Partners - nieuws - aluminium-privacyschermen-mooi-functioneel
Javascript is uitgeschakeld

Aluminium privacyschermen: mooi functioneel!

Geplaatst: 15-12-2017
Aluminium privacyschermen: mooi functioneel!

Er zijn diverse situaties denkbaar, waarin voorzieningen moeten worden genomen om de privacy te verbeteren. Denk aan aangrenzende tuinen of aangrenzende balkons waar een afscheiding ontbreekt. Privacyschermen kunnen dan uitkomst bieden. Roval Aluminium biedt op het gebied van aluminium privacyschermen diverse mogelijkheden: van standaardmodellen tot maatwerkoplossingen.

De privacyschermen van Roval bestaan uit een aluminium kaderprofiel, aluminium regels en glas- of kunststof/HPL-panelen. Ze zijn niet alleen bijzonder fraai om te zien, maar ze doen ook wat ze moeten doen: het bieden van privacy.

Combinatiemogelijkheden
De combinatiemogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De privacyschermen zijn beschikbaar met twee verschillende kaderprofielen, die op verschillende manieren kunnen worden bevestigd. Als een muurbevestiging bijvoorbeeld niet mogelijk is, dan kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een vloerbevestiging. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Zo zijn er nog diverse andere opties. Ook kan men kiezen uit rechte hoeken of afgeschuinde hoeken of een combinatie van beide.
Ook het aantal panelen en de grootte van de panelen zijn variatiemogelijkheden. De keuze hangt af van smaak, maar ook functionaliteit. Dat geldt ook voor de vulling. De opties bestaan uit kunststof/HPL- of (mat)glasvulling. En zoals voor vrijwel alle aluminium bouwproducten van Roval Aluminium geldt: ook de privacyschermen zijn in geanodiseerde of gemoffelde uitvoering in vrijwel alle Ral-kleuren leverbaar.

Voorbeeldprojecten
Roval Aluminium biedt als totaalleverancier ook projectspecifieke en grootschalige oplossingen. Juist dan komen de duurzame kwaliteiten van aluminium goed tot uiting. Het aluminium is namelijk onderhoudsarm en behoudt jarenlang zijn esthetische uitstraling. Enkele voorbeeldprojecten laten zien dat de aluminium privacyschermen van Roval bijzonder goed tot hun recht komen, zoals bij woonproject De Litserborg in Den Dungen.
Hier zorgen de privacyschermen voor een mooie afscheiding tussen de buitenterrassen. Een ander voorbeeld laat zien dat de privacyschermen prima zijn te combineren met de aluminium muurafdek- en aluminium balustersystemen van Roval Aluminium.
Dat geldt onder meer bij Woonzorgcentrum Ewoud in IJsselstein. Daar vormen de aluminium privacyschermen met de muurafdekkappen en het balustersysteem een natuurlijke eenheid. Mooi, duurzaam en functioneel.

Op de website van Roval Aluminium zijn nog meer voorbeeldprojecten te vinden van toepassingen van aluminium privacyschermen.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • JET BIK Projecten
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
Sluit deze advertentie