Archidat Partners - nieuws - aluminiumprofielen-in-verschillende-designs
Javascript is uitgeschakeld

Aluminiumprofielen in verschillende designs

Geplaatst: 12-04-2016
Aluminiumprofielen in verschillende designs

Duurzaam bouwen en energiebesparing worden steeds belangrijke wensen van gebouweigenaren. Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie, raamprofielen moeten voldoen aan de hoogst haalbare isolatieniveaus en passen bij elke stijl.

Aluminium is niet alleen duurzaam, maar geeft veel vrijheid qua vorm, functionaliteit, stijl en kleur. Het is een licht, oersterk materiaal waardoor complexe constructies zoals hoge entrees en grote oppervlaktes met een maximale lichtinval mogelijk zijn. Bovendien is aluminium onderhoudsvriendelijk en kleurvast.

Traditionele architectuur
Sapa Building System heeft aluminium profielsystemen in verschillende afwerkingen en oneindig veel kleuren. De Avantis 70-draaireeks biedt verschillende thermische isolatieniveaus en is beschikbaar in verschillende designs. Enerzijds is er de strakke Classic lijn die perfect past in een gestroomlijnde moderne vormgeving. Anderzijds is er de afgeronde Softline die mooi aansluit bij een meer traditionele architectuur. De verborgen vleugel wekt de illusie van een vast raam, waarbij het kader volledig weggewerkt kan worden achter de slag.

Slanke aanzichtbreedte
Tot slot hebben de Avantis 70 Ligna en Avantis 70 Ligna Industrial een uiterst slanke aanzichtbreedte. Een vlakke variant hiervan is ook in het gamma opgenomen. In combinatie met een doeltreffende thermische isolatie zijn ze een passend alternatief voor stalen ramen. Bij renovaties zijn de slanke Ligna-profielen nauwelijks te onderscheiden van de oorspronkelijke stalen ramen, waardoor het architectuurbeeld intact blijft. De Industrial en vlakke variant zijn dan weer ideaal voor wie houdt van een strakke minimalistische architectuur. 'Avantis 70 overtreft de huidige thermische isolatienormen', licht Joris Verhiest, Sales Director Nederland toe. 'De verschillende designs sluiten zeer goed aan op de hedendaagse wensen van projectontwikkelaars, architecten en aannemers. Aluminium is een duurzaam materiaal met uiterst flexibele bouwmogelijkheden.'

Meer informatie: www.sapagroup.com/nl/

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fermacell
  • Hakron
Sluit deze advertentie