ARCHICAD 22 beschikbaar in Nederland en België
Javascript is uitgeschakeld

ARCHICAD 22 beschikbaar in Nederland en België

Geplaatst: 12-09-2018
ARCHICAD 22 beschikbaar in Nederland en België

EINDHOVEN - De nieuwste versie van ARCHICAD is vanaf vandaag beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische markt. ARCHICAD 22 verbetert de design- en documentatieworkflow voor ontwerp en uitvoering. Daarnaast worden ook aanzienlijke verbeteringen in modelleren, informatiebeheer en 2D prestaties geïntroduceerd.

Het nieuwe Vliesgevel gereedschap van ARCHICAD 22 biedt een unieke flexibele workflow om gevels te creëren met behulp van modulaire, hiërarchische en eenvoudig aan te passen patronen. Zowel traditioneel als algoritmisch modelleren wordt ondersteund dankzij de verbeterde ARCHICAD-Grasshopper connectie.

Parametrische profielen

De verbeterde Profile Manager maakt het mogelijk om eenvoudig, zonder programmeren, parametrische profielen te creëren voor kolommen, balken en wanden. Vanaf nu kan de geometrie van profielen intelligent worden gemaakt en zowel numeriek als grafisch worden beheerd.

Expressies

Met de gloednieuwe Expressies kunnen berekende waarden toegevoegd worden aan elementen binnen het model. Een combinatie van element-eigenschappen met rekenkundige formules geeft ongekende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld ventilatieberekeningen of aantal kilo staal per ligger. Dit geeft meer invulling aan de ‘i’ in BIM.

KeyMember Editie

KUBUS introduceert tegelijkertijd met de komst van ARCHICAD 22 de nieuwste versie van de KUBUS KeyMember Editie. Deze versie sluit nauw aan bij de nieuwe features van ARCHICAD 22 waarbij de intelligentie van profielen en de calculatiemogelijkheden met de Expressies toegepast zijn.

Ronald de Graan, directeur product management bij KUBUS: "Door de vele verbeteringen op het gebied van modelleren, datakwaliteit en IFC bevestigt ARCHICAD haar positie als de beste tool voor de ontwerpende en bouwende partijen bij integrale - en (open)BIM projecten."

Naast bovengenoemde features zijn er weer vele functionele verbeteringen doorgevoerd voor een nog betere productiviteit. Vanaf vandaag is ARCHICAD 22 voor de Nederlandse en Vlaamse markt beschikbaar. Kijk voor meer informatie over ARCHICAD op www.kubusinfo.nl/archicad

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Techcomlight
  • PCI Group
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Emco Benelux
  • Derbigum duurzame dakbedekking
Sluit deze advertentie